julijana 30. april 2005 Prijavi Deli 30. april 2005 Pri Ribiču mam slabe izkušnje :xx!: -tako da jaz ne tja iti .Glede drugega pa Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 30. april 2005 Prijavi Deli 30. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pri Ribiču mam slabe izkušnje :xx!: -tako da jaz ne tja iti .Glede drugega pa S torticami ali z vinom Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 1. maj 2005 Prijavi Deli 1. maj 2005 s hrano, čistočo in postrežbo :xx!: Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. maj 2005 Prijavi Deli 1. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>s hrano, čistočo in postrežbo :xx!:Tehtni argumenti, lokacija do odprave pomanjkljivosti v rezervi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 1. maj 2005 a ne bomo pr Santosu na dvorišču.. jipijej pa kitare se prnese... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. maj 2005 Prijavi Deli 1. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>a ne bomo pr Santosu na dvorišču.. jipijej pa kitare se prnese...Kaj pa javni red in mir Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 1. maj 2005 bomo pa še varuhe javnega reda in miru povabili.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. maj 2005 Prijavi Deli 1. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> bomo pa še varuhe javnega reda in miru povabili....Si nor, slovenjegraški policaji so sedaj na tapeti, ker so bili menda povabljeni na nek tak party Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 1. maj 2005 Hehe slovenjgraški so daleč od izolčanov... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. maj 2005 Prijavi Deli 1. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hehe slovenjgraški so daleč od izolčanov... Imajo pa skupnega ministranta Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. maj 2005 Prijavi Deli 1. maj 2005 Kumi čakam....jej! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 1. maj 2005 sam nevem kako bo tvoja abstinenca preživela tak party... sami lepi tipčki, različnih vrst pa to... ;) nvem nvem opasno Santos, Seal, pa Sel Nino... ;) pazi pazi Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. maj 2005 Prijavi Deli 1. maj 2005 Se znam ubrant...nč ne skrb...sicer me pa notranja lepota bl mami.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. maj 2005 Prijavi Deli 1. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Se znam ubrant...nč ne skrb...sicer me pa notranja lepota bl mami....Pikica, notranjo lepoto imajo le župniki Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. maj 2005 Prijavi Deli 1. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pikica, notranjo lepoto imajo le župniki Ja, Stane, se mi zmer bl dozdeva, da maš prov...nč hudga. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 1. maj 2005 Prijavi Deli 1. maj 2005 Ce sem prav dojela (ful na hitro preletavam teme) 7. maja ob nevemkateri uri v Izoli? Mam neko gledalisko delavnico v LJ popoldne, ampak mogoce, ce bo lepo vreme, jaz tudi pridem... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. maj 2005 Prijavi Deli 1. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Ce sem prav dojela (ful na hitro preletavam teme) 7. maja ob nevemkateri uri v Izoli? Mam neko gledalisko delavnico v LJ popoldne, ampak mogoce, ce bo lepo vreme, jaz tudi pridem...Prav si dojela, tudi jaz bom malo pozen Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 1. maj 2005 sem te kr dodal na seznam juhu Aliano bomo vidli Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 jebemo,mene pa kr zbrište.. sem tak not padla v vaš party..da sem pozabila,da ima moa hčerkica obhajilo..tak da z veseljem drugič,....ko se boste vi zabavali se bom jaz v kuhinji,ko bom kuhala,pekla in priprravljala vse za naš party...sory no Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 2. maj 2005 pa drugič... sej zihr bo še kšn, k vidim da je tle dost vztrajnih žurerjev... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 Ninč, mislm, da Julijana tud pride, s hčerkico...bo treba dodat na seznamčk.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lunessa 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 Cerklje ob Krki, plac tik ob Krki , z malim termalnim bazenom , v katerem je zdravilna voda, in poleg savna , za vse tiste ljubitelje .....cena za uporabo bazena in zemljišča na katerem postavite šotor in imate parkiran avto je 500 sit na dan. (nepreverjena informacija, kajti to je bilo lani , teta Roza pa mi ni nič povedala , če je kaj novega , ampak vam pravi čas sporočim ceno) Zgodovinsko stare Kljunove toplice so iz leta 1860 in v njih se je kopal sam naš veliki pesnik France Prešeren in še marsikak velikan slovenske zgodovine. Razen prekrasne pokrajine, ki vam jo z veseljem predstavim, pa je tam doma (100%doma )cviček , saj je GADOVA peč le slabih 3 km stran ... Predlagan datum je bil 28.5.2005......če koga zanima ?? No kaj mislite ?? Citiraj Ne vrjemi tistemu ki glasno kliče LJUBIM TE, vrjemi tistemu,ki tiho prosi LJUBI ME! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Cerklje ob Krki, plac tik ob Krki , z malim termalnim bazenom , v katerem je zdravilna voda, in poleg savna , za vse tiste ljubitelje .....cena za uporabo bazena in zemljišča na katerem postavite šotor in imate parkiran avto je 500 sit na dan. (nepreverjena informacija, kajti to je bilo lani , teta Roza pa mi ni nič povedala , če je kaj novega , ampak vam pravi čas sporočim ceno) Zgodovinsko stare Kljunove toplice so iz leta 1860 in v njih se je kopal sam naš veliki pesnik France Prešeren in še marsikak velikan slovenske zgodovine. Razen prekrasne pokrajine, ki vam jo z veseljem predstavim, pa je tam doma (100%doma )cviček , saj je GADOVA peč le slabih 3 km stran ... Predlagan datum je bil 28.5.2005......če koga zanima ?? No kaj mislite ?? V Cerklljah ob Krki sem bil v vojski Kaj pa se lahko prespi kje drugje kot pa v šotorih? Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lunessa 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 Hja no , če deliš posteljo z menoj , ki spim v taki mali kučici .....no pol se lahko zmeniva ... hahahahh. Ampak v moji kučici so le 4 ležišča..... Če veš kje so Creklje , veš tudi kje je Bušeča vas ??' No lahko si greš ogledat ..... Hehehe , se pravi si si ogledoval taka lepa vojaška leta , o katerih danes ni več sledu ??... Hm pa da ne bo pomote ....nisem domačinka ( hm ja , sem domačinka no , če štejem vse počitnice , ki sem jih preživljala intenzivno v teh krajih pri stari mami , in če rečem , da moja duša tam doma ) poznam pa vse skrite in neskrite kotičke .)))) Citiraj Ne vrjemi tistemu ki glasno kliče LJUBIM TE, vrjemi tistemu,ki tiho prosi LJUBI ME! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hja no , če deliš posteljo z menoj , ki spim v taki mali kučici .....no pol se lahko zmeniva ... hahahahh. Ampak v moji kučici so le 4 ležišča..... Če veš kje so Creklje , veš tudi kje je Bušeča vas ??' No lahko si greš ogledat ..... Hehehe , se pravi si si ogledoval taka lepa vojaška leta , o katerih danes ni več sledu ??... Hm pa da ne bo pomote ....nisem domačinka ( hm ja , sem domačinka no , če štejem vse počitnice , ki sem jih preživljala intenzivno v teh krajih pri stari mami , in če rečem , da moja duša tam doma ) poznam pa vse skrite in neskrite kotičke .)))) Vse se bomo zmenili (glede postelj ), zdaj dajmo prostor prijavam, da folk slučajno ne spregleda (če bomo čvekali preveč) vabila in datuma Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.