Guest sstane 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Predlagan datum je bil 28.5.2005......če koga zanima ?? No kaj mislite ?? Malo si se uštela, to je Free predlagal za lani Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Malo si se uštela, to je Free predlagal za lani sstane ti itak prideš na obe Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lunessa 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 Stane ??? Ušetela ??? Kje ??? Se močno opravičujem , če si spregledal , ampak, veš mene lani ni bilo tu , še nisti moje sence ni bilo tu .... res se globoko opravičujem , ker tega nisem vedela ......vem le , da je kraj primeren za fajn fajn in poceni žurko ..... saj nikogar človek ne sili in mu grozi z puško , če mu ni do tega !!!! Citiraj Ne vrjemi tistemu ki glasno kliče LJUBIM TE, vrjemi tistemu,ki tiho prosi LJUBI ME! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>sstane ti itak prideš na obe Seveda, če bo res, lani ni bilo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Seveda, če bo res, lani ni bilo Kaj si rekel, da prideš pa te ni bilo Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 Žal, party odpade... no vsaj tisti, ki naj bi bil pri meni oz. na obali ! Sem dobil eno ponudbo...naslednji wikend bom v Genevi (Švica) !Tako, da niti mene ne bo na party-ju ! Lp. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 2. maj 2005 kaj zdej tovaršija... a bomo pol ulovili se 28ga kot predlaga lunsessa? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 komot, sam KJE? Jaz sem za Krko (zgornji tok) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>kaj zdej tovaršija... a bomo pol ulovili se 28ga kot predlaga lunsessa?Se bomo v Izoli vse zmenili Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lunessa 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 Crklje ob Krki (Bušeča vas)......nekaj km , pred izlivom Krke v Savo .... Primavera ,,,,,, veš kje je to ? Citiraj Ne vrjemi tistemu ki glasno kliče LJUBIM TE, vrjemi tistemu,ki tiho prosi LJUBI ME! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 Misliš to Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lunessa 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 MHM mislim to ja in lepo označene so tudi kljunove toplice.......hvala za pomoč Citiraj Ne vrjemi tistemu ki glasno kliče LJUBIM TE, vrjemi tistemu,ki tiho prosi LJUBI ME! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 Kaj dogaja? se dobr da sem priletela pogledat, sem ravno mislila napisat, saj morda pa ipak uletim. <{POST_SNAPBACK}> Žal, party odpade... no vsaj tisti, ki naj bi bil pri meni oz. na obali ! Sem dobil eno ponudbo...naslednji wikend bom v Genevi (Švica) !Tako, da niti mene ne bo na party-ju ! Lp. hah. ja nic, saj si dost zgodaj povedal, kul, pa drugic, vseen hvala za povabilo in pripravljenost, ce druzga ne. <{POST_SNAPBACK}>komot, sam KJE? Jaz sem za Krko (zgornji tok)men tud sede krka, pa se bliz je, pa se *sentimentalne* obcutke zbudi v meni. <{POST_SNAPBACK}>Crklje ob Krki (Bušeča vas)......nekaj km , pred izlivom Krke v Savo .... Primavera ,,,,,, veš kje je to ? a to ti obvladas al kaj, Lunessa? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>hah. ja nic, saj si dost zgodaj povedal, kul, pa drugic, vseen hvala za povabilo in pripravljenost, ce druzga ne. Škoda, res, ampak to še ne pomeni, da se party ne da organizirati to soboto na Obali.Nino, daj zberi resne interesente, pa da vidimo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaj dogaja? se dobr da sem priletela pogledat, sem ravno mislila napisat, saj morda pa ipak uletim. hah. ja nic, saj si dost zgodaj povedal, kul, pa drugic, vseen hvala za povabilo in pripravljenost, ce druzga ne. men tud sede krka, pa se bliz je, pa se *sentimentalne* obcutke zbudi v meni. a to ti obvladas al kaj, Lunessa? jebela bušeča vas..ne me basat noo...heheheh a se greste kopat v klunove..heheheheeehe ja jao kaj je svet majhen... Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>jebela bušeča vas..ne me basat noo...heheheh a se greste kopat v klunove..heheheheeehe ja jao kaj je svet majhen... Dali se tamo nešto buši Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 aham buši se rupa,pa potem privrejo ven vrelci,zravlni..še nis slišal??Pa zdravilno blato,po katerem se lahko valjaš po misli volj? aa ssstaneeeeeeeeeeeeeeee hehehehe Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 2. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Škoda, res, ampak to še ne pomeni, da se party ne da organizirati to soboto na Obali.Nino, daj zberi resne interesente, pa da vidimo hja nevem kje so resni interesanti.... js sem pustil vse gor razen santosa, ki očitno ne bo mel časa.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 2. maj 2005 conti a prideš še ti? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sstane, kaj dogaja? Sve propalo? Zame ne, grem tako ali tako v Izolo na tortice v soboto Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Če pride Melissa, pa še kdo! Bo pa koga s sabo pripeljala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 2. maj 2005 ;) še tihoreko lkhm niagaro lahk spraviš notr.... a nebi blo nice Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Če bo imela čas, seveda! Bom še videla, lahko se pojavijo nenapovedane spremembe! Časa je za spremembe vedno dovolj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 2. maj 2005 lahk pa se zgodi kšna nenapovedana sprememba nenapovedanih sprememb... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 Bušeča vas ? Še nikol slišala...pa to je nekje indmidlofnouver !! Zgornji tok sem mislila tam, kjer izvira, ne dol nekje pri Krškem. To naj bi bila še ena varianta pariy, za tiste, ki ne moremo v Izolo- še bolš bosta pa dve, knede? Marsa-> Krka? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.