Skoči na vsebino

Lunin party

Recommended Posts

Guest sstane
<{POST_SNAPBACK}>Predlagan datum je bil 28.5.2005......če koga zanima ?? No kaj mislite ?? :zoro:  :zoro:  :zoro:  :zoro:  :zoro:  :zoro:  xDDx  xDDx

Malo si se uštela, to je Free predlagal za lani x:Dx

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Stane ???

Ušetela ??? Kje ???

Se močno opravičujem , če si spregledal , ampak, veš mene lani ni bilo tu , še nisti moje sence ni bilo tu .... res se globoko opravičujem , ker tega nisem vedela ......vem le , da je kraj primeren za fajn fajn in poceni žurko ..... saj nikogar človek ne sili in mu grozi z puško , če mu ni do tega !!!!

:ermm: :ermm: w:Iw x:Ix

Ne vrjemi tistemu ki glasno kliče LJUBIM TE, vrjemi tistemu,ki tiho prosi LJUBI ME!

:inocent: Žal, party odpade... :o|o: no vsaj tisti, ki naj bi bil pri meni oz. na obali ! :sori: Sem dobil eno ponudbo...naslednji wikend bom v Genevi (Švica) !

Tako, da niti mene ne bo na party-ju ! :sori:

Lp. x:)x

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

kaj zdej tovaršija... a bomo pol ulovili se 28ga kot predlaga lunsessa?
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Crklje ob Krki (Bušeča vas)......nekaj km , pred izlivom Krke v Savo ....

Primavera ,,,,,, veš kje je to ?

Ne vrjemi tistemu ki glasno kliče LJUBIM TE, vrjemi tistemu,ki tiho prosi LJUBI ME!

MHM mislim to ja in lepo označene so tudi kljunove toplice.......hvala za pomoč x8Dx :kiss: :palec: :hepko: xsuperx xokkx

Kaj dogaja? :eek: se dobr da sem priletela pogledat, sem ravno mislila napisat, saj morda pa ipak uletim. :D

<{POST_SNAPBACK}>:inocent: Žal, party odpade... :o|o: no vsaj tisti, ki naj bi bil pri meni oz. na obali ! :sori: Sem dobil eno ponudbo...naslednji wikend bom v Genevi (Švica) !

Tako, da niti mene ne bo na party-ju ! :sori:

Lp. x:)x

hah. ja nic, saj si dost zgodaj povedal, kul, pa drugic, vseen hvala za povabilo in pripravljenost, ce druzga ne. :palec: xDDx

<{POST_SNAPBACK}>komot,  sam KJE?  Jaz sem za Krko (zgornji tok)
men tud sede krka, pa se bliz je, pa se *sentimentalne* obcutke zbudi v meni. x;)x xDDx

<{POST_SNAPBACK}>Crklje ob Krki (Bušeča vas)......nekaj km , pred izlivom Krke v Savo ....

Primavera ,,,,,, veš kje je to ?

a to ti obvladas al kaj, Lunessa? :8):

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest sstane
<{POST_SNAPBACK}>hah. ja nic, saj si dost zgodaj povedal, kul, pa drugic, vseen hvala za povabilo in pripravljenost, ce druzga ne. :palec: xDDx

Škoda, res, ampak to še ne pomeni, da se party ne da organizirati to soboto na Obali.

Nino, daj zberi resne interesente, pa da vidimo x;)x

<{POST_SNAPBACK}>Kaj dogaja? :eek: se dobr da sem priletela pogledat, sem ravno mislila napisat, saj morda pa ipak uletim. :D

hah. ja nic, saj si dost zgodaj povedal, kul, pa drugic, vseen hvala za povabilo in pripravljenost, ce druzga ne. :palec: xDDx

men tud sede krka, pa se bliz je, pa se *sentimentalne* obcutke zbudi v meni. x;)x xDDx

a to ti obvladas al kaj, Lunessa? :8):

jebela bušeča vas..ne me basat noo...heheheh a se greste kopat v klunove..heheheheeehe ja jao kaj je svet majhen... x;)x x:Dx

Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..

vse najboljše v času obledi....

še vedno si želim sanjariti

saj ženska sem ki več in bolj želi.......

Guest sstane
<{POST_SNAPBACK}>jebela bušeča vas..ne me basat noo...heheheh a se greste kopat v klunove..heheheheeehe ja jao kaj je svet majhen... x;)x  x:Dx

Dali se tamo nešto buši :8): x:Ix x:Dx

aham buši se rupa,pa potem privrejo ven vrelci,zravlni..še nis slišal??

Pa zdravilno blato,po katerem se lahko valjaš po misli volj? aa ssstaneeeeeeeeeeeeeeee hehehehe x:Xx

Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..

vse najboljše v času obledi....

še vedno si želim sanjariti

saj ženska sem ki več in bolj želi.......

<{POST_SNAPBACK}>Škoda, res, ampak to še ne pomeni, da se party ne da organizirati to soboto na Obali.

Nino, daj zberi resne interesente, pa da vidimo x;)x

hja nevem kje so resni interesanti.... :P js sem pustil vse gor razen santosa, ki očitno ne bo mel časa....

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Bušeča vas ? Še nikol slišala...pa to je nekje indmidlofnouver !! Zgornji tok sem mislila tam, kjer izvira, ne dol nekje pri Krškem.

To naj bi bila še ena varianta pariy, za tiste, ki ne moremo v Izolo- še bolš bosta pa dve, knede?

Marsa-> Krka? x:Ix x:Dx :palec: :2src: :O: x^x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...