češpljica 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 to je točno zelo blizu letališča bivšega vojaškega..oz kraja cerklje ob krki...heehe tam so pa moji vsi domaaaaaaa...hahaaaaaa Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gandalf 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 Kdaj točno naj bi to bilo?? Prostor??? Priporočam da se prvo ugorovi s katerih koncev slovenije bodo udeleženci??? V kolikor bi bilo to redno je najbol da je potem vsakič na drugi lokaciji...Tko ni nihče prikrajšan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 civ civ Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gandalf 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 Hvala nimam časa, pa še mal prefrišn sm za kaj takega, bi rekel Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Žal, party odpade... no vsaj tisti, ki naj bi bil pri meni oz. na obali ! Sem dobil eno ponudbo...naslednji wikend bom v Genevi (Švica) !Tako, da niti mene ne bo na party-ju ! Lp. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 uff,en teden me ni bilo tle gor...pa zdej nic vec ne stekam. ..kje bo zdej party? Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nekaj se menimo cigančica, še ni čisto dorečeno! Eni smo odločeni, da bo, čeprav ne pri Santosu, tako, da če si za,nas je že kar nekaj! itaq,da sem za.sam takrat smo se menli za dragonjo,zdej sem se pa zgubila vmes in mi ni jasno kje naj bi bilo.ker je to zame zelo pomembno KJE. Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Bolj tvoj konec Izola! jupi,ja izola je vendar moje mesto a se ve tud kdaj? Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>V soboto, ura pa še ni fiksna! u fak,v soboto verjetno delam :xx!: Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 3. maj 2005 hm hm Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>hm hm Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>u fak,v soboto verjetno delam :xx!: Ja boš pa po šihtu pršla, a ne! hihi...veš, da te bomo počakal.... A pol gremo???? Ja , ja , ja , ja do sploh je še za in kdaj zdej? Alo....napište.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja boš pa po šihtu pršla, a ne! hihi...veš, da te bomo počakal.... A pol gremo???? Ja , ja , ja , ja do sploh je še za in kdaj zdej? Alo....napište.... sej bom se vidla ,ce se bo vsaj dal zrihtat da delam zjutraj...ker ce ne ,sem do 22h v sluzbi.... Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 Ej, jaz ne sledim vsega tega.. kaj zdaj, ce sploh kej pa kdaj pa kje.. El Nino, a bi lahko, ko se dokoncno zmenmo(te) na prvo stran na veliko napisal za blondinke... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 Zbor ob 17 00 v soboto v strunjanskih solinah, za ribe, kruh in vino ter sadje in zelenjavo bo poskrbljeno, vodo in sladkarije prinesite s seboj Ko pade mrak, se prestavimo na plesišče, če bo muzika. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zbor ob 17 00 v soboto v strunjanskih solinah, za ribe, kruh in vino ter sadje in zelenjavo bo poskrbljeno, vodo in sladkarije prinesite s seboj Ko pade mrak, se prestavimo na plesišče, če bo muzika. ti to resno?kje na solinah....niso glih tko majhne... Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 http://www.ntz-nta.si/imagelib/ecard/thumb/razglednice/strunjan-soline.jpghttp://www.krka-zdravilisca.si/img/slike_CD/150x150/Strunjan/hotelSvoboda/SOLINE3.jpg<{POST_SNAPBACK}>ti to resno?kje na solinah....niso glih tko majhne...Parkiraš na parkirišču pred ono gostilno, potem pa čez mostiček do solinarske bajte Veš, kje je to Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Parkiraš na parkirišču pred ono gostilno, potem pa čez mostiček do solinarske bajte Veš, kje je to pa kaj mislis,da je tam sam ena gostilna al kaj? a mislis pred lambado?pa pol cez mosticek.....sam ne vem katera zdej solinarska hiska.... Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 Je neka bolj stara fotografija, ampak hiški sta še bolj stari, tisto belo tam http://www.storitve-knez.si/sol.jpg<{POST_SNAPBACK}>pa kaj mislis,da je tam sam ena gostilna al kaj? a mislis pred lambado?pa pol cez mosticek.....sam ne vem katera zdej solinarska hiska....E, to, Lambado, ja Hiški sta pa samo dve, pet metrov narazen Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Je neka bolj stara fotografija, ampak hiški sta še bolj stari, tisto belo tam http://www.storitve-knez.si/sol.jpgE, to, Lambado, ja Hiški sta pa samo dve, pet metrov narazen ok,ob petih v to soboto pravis....no,jst sm za ...razen ce ne bom vklenjena v sluzbi upam,da ne...da se lahko mal poveselim z vami.a se ve zdej,kdo vse pride? Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>ok,ob petih v to soboto pravis....no,jst sm za ...razen ce ne bom vklenjena v sluzbi upam,da ne...da se lahko mal poveselim z vami.a se ve zdej,kdo vse pride?Kaj delaš pri Mercatorju Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaj delaš pri Mercatorju aa x:Dxne ne,a mislis da v mercatorju majo internet al kaj?jst v foto studiu delam drgac Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>aa x:Dxne ne,a mislis da v mercatorju majo internet al kaj?jst v foto studiu delam drgac Si manekenka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Si manekenka buahaha ti s pa tud smeshn jst pa manekenka,he he.ne,nikol nisem bila dovolj lepa za to....sm fotografinja Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 Se da kje za prespat zmenit? jaz bi sla z motorjem, pa ne bi pol ponoci se vracala.. oz. bi se, sam bi za rezervo imela prenocisce zrihtano.. To se za to soboto menimo, a ne? Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.