Marsa 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 jaz tud nisem ziher, da ne pridem. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>buahaha ti s pa tud smeshn jst pa manekenka,he he.ne,nikol nisem bila dovolj lepa za to....sm fotografinja Da te ne slišm več tkole bogokletno govort, da nis zadost lepa...jih boš fasala...vsi smo lepi, ker smo božji otroci.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Se da kje za prespat zmenit? jaz bi sla z motorjem, pa ne bi pol ponoci se vracala.. oz. bi se, sam bi za rezervo imela prenocisce zrihtano.. To se za to soboto menimo, a ne?Za soboto, od sutra do jutra Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Da te ne slišm več tkole bogokletno govort, da nis zadost lepa...jih boš fasala...vsi smo lepi, ker smo božji otroci.. pravm ,da nisem za manekenko....glede postave pa sploh Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>buahaha ti s pa tud smeshn jst pa manekenka,he he.ne,nikol nisem bila dovolj lepa za to....sm fotografinja Sem se že ustrašil, saj veš, kakšne so, kapricaste Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> pravm ,da nisem za manekenko....glede postave pa sploh Hvala bogu! Se prav, da bova dve nemanekenkaste (o.p. NORMALNE) tm! Hihi...se že bolš počutm! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sem se že ustrašil, saj veš, kakšne so, kapricaste <{POST_SNAPBACK}>Hvala bogu! Se prav, da bova dve nemanekenkaste (o.p. NORMALNE) tm! Hihi...se že bolš počutm! jp Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 4. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Za soboto, od sutra do jutra to mi delaj stane, kdo rabi prenočišče saj ne bomo spali hja ljudstvo če bi kdo še rad prišel na seznam ali dol s seznama naj kar pove... je na prvi strani prav tako kt podatki o temu kje se dobimo Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>to mi delaj stane, kdo rabi prenočišče saj ne bomo spali hja ljudstvo če bi kdo še rad prišel na seznam ali dol s seznama naj kar pove... je na prvi strani prav tako kt podatki o temu kje se dobimoDa ne pozabiš na kitaro Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 nino,popravi na zacetni strani ,si napisal na secoveljskih namest strunjanskih..kdo pa drgac financira te ribce pa to? Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 Jaz mam rojstno dnevno čago s firmo 6. maja. Če ne bo preveč grobo, se zna zgodit, da pridema, z bratom Oblubim pa nič Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz mam rojstno dnevno čago s firmo 6. maja. Če ne bo preveč grobo, se zna zgodit, da pridema, z bratom Oblubim pa nič ah,valda uletis Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 uh, ne veš kake močne mačke mam jaz :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>to mi delaj stane, kdo rabi prenočišče saj ne bomo spali hja ljudstvo če bi kdo še rad prišel na seznam ali dol s seznama naj kar pove... je na prvi strani prav tako kt podatki o temu kje se dobimo'o temu'... drugac pa... kul, priden, si se potrudil, ampak... spodaj komentarji so pa... XX. XX. 2004. recimo... Torej - ali ne bi bilo morda primerno odpreti lepo nove teme, z novo svezo idejo in energijo in jo imenovati drugac?LNF party recimo ali lunatic party al kaj jaz vem... ker... nenazadnje. mah, ne da se mi utemeljevat pa nalozit, skratka, sem mislila, da bi mal brejknil tole, pa nanovo zastavil... kaj se meni? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>nino,popravi na zacetni strani ,si napisal na secoveljskih namest strunjanskih..kdo pa drgac financira te ribce pa to?Solinarji Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>uh, ne veš kake močne mačke mam jaz :xx!: eh,sej te bo stane s soljo nafutral,pa ne bo macka Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 hehe pa res, na to sem čist pozabo, da jo ma brat :> eno špuro soli mi bo pa verjetno odstopil Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>hehe pa res, na to sem čist pozabo, da jo ma brat :> eno špuro soli mi bo pa verjetno odstopil he,he,shpuro ja no,pa je reshen problem. a je tvoj brat tud tle gor na lnf-ju? Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>he,he,shpuro ja no,pa je reshen problem. a je tvoj brat tud tle gor na lnf-ju? Cigancica, kaj bi rada mela? It is I, Milf Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Aha Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Aha Opa, vidiš kako strižejo z ušesi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Opa, vidiš kako strižejo z ušesi Ja, če nebo vase šestega preveč vlival, pa če bom jaz v soboto ob normalni uri končal s šihtom, se res zna zgodit, da uletiva v Izolo. Vem kje je, tam sem enkrat že avto razbil. :xx!: Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, če nebo vase šestega preveč vlival, pa če bom jaz v soboto ob normalni uri končal s šihtom, se res zna zgodit, da uletiva v Izolo. Vem kje je, tam sem enkrat že avto razbil. :xx!:Si se v kup soli zaletu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Si se v kup soli zaletu Ne, škoda je bila zasoljena Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.