Guest sstane 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne, škoda je bila zasoljena Te je punca zapustila Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Te je punca zapustila Če bi me, nebi blo škode Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Cigancica, kaj bi rada mela? It is I, Milf a ti si mr.brother al kaj.ja cool ne....dve muhi na en mah bi pa res lahk prleteli <{POST_SNAPBACK}>Ja, če nebo vase šestega preveč vlival, pa če bom jaz v soboto ob normalni uri končal s šihtom, se res zna zgodit, da uletiva v Izolo. Vem kje je, tam sem enkrat že avto razbil. :xx!:ja,pa ne v izolo...v strunjan ,kjer je bolj slano Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>a ti si mr.brother al kaj.ja cool ne....dve muhi na en mah bi pa res lahk prleteli ja,pa ne v izolo...v strunjan ,kjer je bolj slano Veš, kako je to, cela Obala je velika za en Maribor Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Cigančica, boš ti potem za kakšno fotko poskrbela,ko si že v tej stroki? eh,ne vem...zadnje cajte se mi res ne da fotica po zurih vlacit....bi rajs ,da bi bil kdo drug za to zadolzen,nekdo ki ima digitalca mogoc...jst ga nimam ,sem se zmeri na klasiki.... Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz ga tudi nimam! Upam, da ga bo kdo prinesel? Punce a bomo kaj sladkega spekle? Seveda lahko tudi fantje, če znajo? P.s. Nino, na spisek dodaj še Niagaro in Melisso! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 Prinesem jaz fotoaparat, ce sem opravicena od pecenja cesa sladkega Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 js sm "zravn" sam nevem če bom utegnu lih ob 17h mejčkn kasnej..uro,dve Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>js sm "zravn" sam nevem če bom utegnu lih ob 17h mejčkn kasnej..uro,dve Do sedmih le pridi. Zjutraj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Do sedmih le pridi. Zjutraj Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 4. maj 2005 jeah jeah party party party grem sam še moj zemljevid preverit da vem kje točno je ta reč.. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja,ja, kar ignorirate me, je že v redu! Eno,maksimalno dve vrsti peciva bom naredila,sami boste krivi, če bo vsak dobil manj,kot bi, če bi še kdo pripravil kaj sladkega! ,Conti jaz sem itak na otroški hrani....tako da eden manj... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 evo js se javm za kuharja, pa bom peku tm pa kuhou... aja pa slikou bom tud k se bašete Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 ma kje bo ta zadeva?V izoli? Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja,ja, kar ignorirate me, je že v redu! Eno,maksimalno dve vrsti peciva bom naredila,sami boste krivi, če bo vsak dobil manj,kot bi, če bi še kdo pripravil kaj sladkega! se lohk mimgrede u mozirju oglasite, bom js kej spekla Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaj pa, če bi kar s seboj prinesla? človk prst ponudi mu pa roko odgriznejo me nau predavč Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 tud sm se pride iz cele slovenije Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>evo js se javm za kuharja, pa bom peku tm pa kuhou... aja pa slikou bom tud k se bašete Pa ti si sanjski moški................ Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pa ti si sanjski moški................ Jaz tudi, nočna mora Veš kje je Strunjan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz tudi, nočna mora Veš kje je Strunjan He,he,he,....menda ja ni tako hudo Vem,vem kje je Strunjan.Pišla rade volje, a me čakajo priprave na težak izpit,ki ga moam narediti,če hočem imeti brezskrbno poletje in uživancijo.Pa drugič..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 Bom jst domačo čokolado nardila, Conti...da novš tok jamrala hihi.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 Samo jedli bi, kaj bo pa za pit? Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Samo jedli bi, kaj bo pa za pit? Refošk, vodo za bevando moraš pa s sabo prinest Aja, ti pir piješ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Refošk, vodo za bevando moraš pa s sabo prinest Aja, ti pir piješ aha , samo vodo lahko vseeno prnesem zanima pa me, zakaj ste si pa tako pozno uro zmislili (17-ih), tisti, ki mate čas bi se pa lahko prej dobli, a ne? Ob petih, to še meni gre skor vun Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>tle je pa seznam ki ga bom pridno updejtal, da bo vedno na vrhu strani SstaneSealPika pikicaContiMilf (mogoče)Untitled (mogoče)AlianaJuliana + HčerkicaEl NinoCigancicaMarsa (ni zihr da ne pride)NiagaraMelisa 13 nas je tko da številka je že prava... (če recimo da en ne pride od mogočih) Če koga ni na seznamu pa bo prišel... naj kar poveMoški smo po aktualnem seznamu v manjšini, a ni fajn , če slučajno midva z bratom nebova mogla prit, stega sstane, nino, seal naj... Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.