Skoči na vsebino

Lunin party

Recommended Posts

Guest sstane
<{POST_SNAPBACK}>nč prestavlat!!!!! Bom popenila...kumi smo se nabral, pa bi prestavlal! Nema!

Srečanje bo, če bo napoved slaba, se bomo pa dobili v eni oštariji, namesto pod milim nebom :palec:

Kje, vam povem jutri x;)x

Važi :8):

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

;) danes je dež in po dežju posije sonce... sem mal v kartice poškilil bojda bo sončno....
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Hja ej aakhut, ma v soboto je tud lunin party.... :P izbira je dost očitna ;) party party party... vsaj v tej temi ;) hm

js bom tudi najbrž že okrog treh tam, pravite 14, al 14.30 da se dobimo tisti k mamo čas hja zakaj pa ne ;) da še mal sonček ulovimo ane...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

<{POST_SNAPBACK}>Hja ej aakhut, ma v soboto je tud lunin party.... :P izbira je dost očitna ;) party party party... vsaj v tej temi ;) hm

:vragec:

itaq

sam de se ne pozabi

jst bom itaq na PSITRANCEPARTY....openair

zlomk x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

OK,tkole.. ce bo sonce oz. vsaj ne bo kazalo na dez, se jaz tam okrog 2h spravim iz Ljubljane in grem po ta stari cesti lepo pocasi..

Ce bo dez, pol ne bom hodila.. z avtom se mi ne da; bom rajsi izkoristla en dan vec za ucenje..

Aja, a mi lahko nekdo, ki za ziher ve kje to je in kako se tja pride, poslje tel.stevilko na OS, ce se slucajno zgubim kje tam dol :inocent:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Guest sstane
<{POST_SNAPBACK}>OK,tkole.. ce bo sonce oz. vsaj ne bo kazalo na dez, se jaz tam okrog 2h spravim iz Ljubljane in grem po ta stari cesti lepo pocasi..

Ce bo dez, pol ne bom hodila.. z avtom se mi ne da; bom rajsi izkoristla en dan vec za ucenje..

Aja, a mi lahko nekdo, ki za ziher ve kje to je in kako se tja pride, poslje tel.stevilko na OS, ce se slucajno zgubim kje tam dol  :inocent:

To boš izvedela jutri, kajti tudi lokacija bo odvisna od vremenske napovedi jutri.

Lahko pa že sedaj rečemo, da se dobimo v Izoli od 15 - 16 ure v centru in bomo potem skupaj krenili na končno lokacijo.

Ma tud to ni slaba ideja... da se v Izoli dobimo...

hmm.. v bistvu bi pa lahko se par ljudi tam obiskala, ce bom ze tam.. xscratchx xyesx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Guest sstane
<{POST_SNAPBACK}>Ma tud to ni slaba ideja... da se v Izoli dobimo...

hmm.. v bistvu bi pa lahko se par ljudi tam obiskala, ce bom ze tam..  xscratchx  xyesx

Seveda, zakaj pa ne, tudi jaz bom mimogrede nekaj postoril x;)x

<{POST_SNAPBACK}>Same gajstne beybe boste, js pa tok delč! x:px  x;)x  x:Dx  :palec:

Hej,pubeci, uživite še namest mene! x;)x  x:Dx  :vragec:

Hja, pa sm mislo, da ti uletiš, ker bova z Untitletom po vsej verjetnosti manjkala, saj me hudo skrbi za one tri mandeljce x;)x

It's better be dead and cool than alive and uncool

<{POST_SNAPBACK}>Hja, pa sm mislo, da ti uletiš, ker bova z Untitletom po vsej verjetnosti manjkala, saj me hudo skrbi za one tri mandeljce x;)x

Kva :wOOt: pol bojo mel pa dost dela! x:Dx :vragec: Tako prilko spustit Milf, je pa....... x:px x:Dx too bad! x;)x

[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

<{POST_SNAPBACK}>Dame molčijo, to je dober znak x:Dx

Dame še spijo, pol boš videl sstane, jaz bi bežal v soboto, tu ti nobena sol nebo pomagala x:Dx x:Dx za dobro hlajenje je najbolje, da ste vseskozi v morju x:Dx

It's better be dead and cool than alive and uncool

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...