Guest sstane 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>nč prestavlat!!!!! Bom popenila...kumi smo se nabral, pa bi prestavlal! Nema!Srečanje bo, če bo napoved slaba, se bomo pa dobili v eni oštariji, namesto pod milim nebom Kje, vam povem jutri Važi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 5. maj 2005 danes je dež in po dežju posije sonce... sem mal v kartice poškilil bojda bo sončno.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 v soboto je MARIHUANAMARSH zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 5. maj 2005 Hja ej aakhut, ma v soboto je tud lunin party.... izbira je dost očitna party party party... vsaj v tej temi hm js bom tudi najbrž že okrog treh tam, pravite 14, al 14.30 da se dobimo tisti k mamo čas hja zakaj pa ne da še mal sonček ulovimo ane... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hja ej aakhut, ma v soboto je tud lunin party.... izbira je dost očitna party party party... vsaj v tej temi hm itaqsam de se ne pozabijst bom itaq na PSITRANCEPARTY....openair zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> itaqsam de se ne pozabijst bom itaq na PSITRANCEPARTY....openair zlomk pazi da se ga naush prevech ....am... fseku Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 5. maj 2005 ja pa PSI/substanc jemal ;) Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 Nino, kaj je zdaj, kakšna bo udeležba, ne glede na vreme Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 OK,tkole.. ce bo sonce oz. vsaj ne bo kazalo na dez, se jaz tam okrog 2h spravim iz Ljubljane in grem po ta stari cesti lepo pocasi..Ce bo dez, pol ne bom hodila.. z avtom se mi ne da; bom rajsi izkoristla en dan vec za ucenje.. Aja, a mi lahko nekdo, ki za ziher ve kje to je in kako se tja pride, poslje tel.stevilko na OS, ce se slucajno zgubim kje tam dol Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>OK,tkole.. ce bo sonce oz. vsaj ne bo kazalo na dez, se jaz tam okrog 2h spravim iz Ljubljane in grem po ta stari cesti lepo pocasi..Ce bo dez, pol ne bom hodila.. z avtom se mi ne da; bom rajsi izkoristla en dan vec za ucenje.. Aja, a mi lahko nekdo, ki za ziher ve kje to je in kako se tja pride, poslje tel.stevilko na OS, ce se slucajno zgubim kje tam dol To boš izvedela jutri, kajti tudi lokacija bo odvisna od vremenske napovedi jutri.Lahko pa že sedaj rečemo, da se dobimo v Izoli od 15 - 16 ure v centru in bomo potem skupaj krenili na končno lokacijo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 Ma tud to ni slaba ideja... da se v Izoli dobimo... hmm.. v bistvu bi pa lahko se par ljudi tam obiskala, ce bom ze tam.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ma tud to ni slaba ideja... da se v Izoli dobimo... hmm.. v bistvu bi pa lahko se par ljudi tam obiskala, ce bom ze tam.. Seveda, zakaj pa ne, tudi jaz bom mimogrede nekaj postoril Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 V soboto naj nebi deževalo Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...jutr je D dan.... Mami je že šla po materjal za čoko, jst jo bom po službi in izpitku skp spravla...pol pa jutr...na polno..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 Same gajstne beybe boste, js pa tok delč! Hej,pubeci, uživite še namest mene! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Same gajstne beybe boste, js pa tok delč! Hej,pubeci, uživite še namest mene! Hja, pa sm mislo, da ti uletiš, ker bova z Untitletom po vsej verjetnosti manjkala, saj me hudo skrbi za one tri mandeljce Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>V soboto naj nebi deževalo Je prav vseeno, ker bomo pod streho Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hja, pa sm mislo, da ti uletiš, ker bova z Untitletom po vsej verjetnosti manjkala, saj me hudo skrbi za one tri mandeljce Kva pol bojo mel pa dost dela! Tako prilko spustit Milf, je pa....... too bad! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kva pol bojo mel pa dost dela! Tako prilko spustit Milf, je pa....... too bad! Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 A je tak hudo, al kva? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>A je tak hudo, al kva? Dame molčijo, to je dober znak Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Dame molčijo, to je dober znak Dame še spijo, pol boš videl sstane, jaz bi bežal v soboto, tu ti nobena sol nebo pomagala za dobro hlajenje je najbolje, da ste vseskozi v morju Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Dame še spijo, pol boš videl sstane, jaz bi bežal v soboto, tu ti nobena sol nebo pomagala za dobro hlajenje je najbolje, da ste vseskozi v morju Ja, res bi bežal! Sej, zato pa ne upaš prit! Stane, ti se kr prprav! Obkladki, pa to.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 Hehehehe,Pikica,da si mi bliže,bila bi niže! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hehehehe,Pikica,da si mi bliže,bila bi niže! Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.