Skoči na vsebino

Lunin party

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Hehehehe,Pikica,da si mi bliže,bila bi niže! x;)x  x:Dx  x:px

Spet se bom poslužila mojega ljubega pregovora: Sanja svinja kukuruz, a kukuruza NEMA! x:px

Tripl, nisi moj tip moškega, če si res TAK, kot nej bi bil...tko da....no way in hell...drgač te mam pa rada...sploh, ko si tok deleč stran! x:Ix x:Dx :vragec: x:Dx x;)x

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

<{POST_SNAPBACK}> x:px

Tripl, nisi moj tip moškega, če si res TAK, kot nej bi bil...tko da....no way in hell...drgač te mam pa rada...sploh, ko si tok deleč stran! x:Ix  x:Dx  :vragec:  x:Dx  x;)x

Kak morš govort če še nis probala! x:Dx Ponavad me majo beybe rade čist od bliz, si ena redkih, k ma raj od dalč! x:Dx x;)x

[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

<{POST_SNAPBACK}>Kak morš govort če še nis probala! x:Dx  Ponavad me majo beybe rade čist od bliz, si ena redkih, k ma raj od dalč! x:Dx  x;)x

Sej, zato sm pa spešl! Bod vesel, ena manj, k bo po teb plezala in ti morila :xx!: ....jst nism bejba za eno noč, lupčk x;)x ....ti se raj s takimi ukvarji :o|o: ....če vam tko paše :eek: ....si umijem roke nad vami! x8Dx x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>Sej, zato sm pa spešl! Bod vesel, ena manj, k bo po teb plezala in ti morila :xx!: ....jst nism bejba za eno noč, lupčk x;)x ....ti se raj s takimi ukvarji :o|o: ....če vam tko paše :eek: ....si umijem roke nad vami!  x8Dx x:Dx

Js si kr neki cajta rok ne umijm, vs rad še dolg voham! x:px x:Dx :vragec:

[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

o partyju.... ker je tolk enih podatkov, pa spremembe in vse, pa da ne iscem po sestinpetdesetih straneh vsega. :8):

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:palec: Hvala. :vio:

Kaj pa ce slucajno uletis kasneje?

Klices Staneta?

Stane, imej mobi na broju - a je isti kot ga imam?

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Se pripelješ iz Kp strani proti IZoli in na prvem semafor. križišču zaviješ desno, pelješ čez "ležečega" policista x:Dx in imaš malo naprej na desni strani brezplačen parking in greš od tam samo peš čez tak mali parkec pa proti morju ali pa ob glavni cesti-nimaš kam drugam-če greš ravno prideš v center-na desni pošta, greš dalje, vidiš na levi bele šotore,kjer se zadržuje tudi santos...po mojem je najbolje da se sučeš kje tu okoli x:Ix
fish is mute-fish knows everything-G.B.

:o|o: kaj zdej,kje bo ta zur?

:vio: sm se ze vidla nasoljena in pijana x:Dx ,pa se mokra na dezju lepo....kaj pa je zdej v planu st.2?

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

ne vem se cigichka... :8):

se prepuscam trenutkom... dons grem mal zurat, pa se brez casha sem, pa prazen tank mam, pa se MS pa to... tko da... velik enih okoliscin, pol se mi pa ne da iz kozhe skochit, ce se slucajno ne bo dal izvajat.

Mam par cifer mobi, poklicem najbrz v vsakem primeru.

:palec:

Picasso

marsa men to po zmisljevanju disi x:Dx :vragec:

hecam...sam sej jst sem tud v k. s kesem pa to,zato tolk sprasujem kam gremo....da neb idiot izpadla v kaki gostilni brez kinte x:Dx

eh,kurc....

pa sej ti ne rabis benza,sej se lahk ustulis komu v avto,a ne?

dej,dej...se bomo mal zabaval :vio: x:)x

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

<{POST_SNAPBACK}>marsa men to po zmisljevanju disi x:Dx  :vragec:
pa ni. sam povem tko kot je.

ne, to ni moj stil - v avto se shtulit nekomu, jaz sama po svoje obvladujem najraje. :)

ne da se mi iz dolznosti sam. pol pa raje ne obljubim.

to so pa vse okoliscine. saj vem, ce je prevec razlogov, se zdi kot da se vadis... sam tko pac je.

Pa rajs zuram, ko je vec okoliscin. ne pa da me kaki jajcniki zvijajo, glava boli, si kak cash spossojam (kot najveckrat ko je bil kak party ker se mi ne da bit odvisna), pa cakam, kdaj bo sel oni, ki me je pripeljal ali kdo drug, dam... pa se da me direkt do doma zdaj vozi al kaj... pesacim po celi celovski?

no saj brez veze... ampak izkusnje pa to... tko da... ce znese, sem tle, ce pa ne, pa me ni. xyesx

ampak thanx! x:Xx

ce ne jutri, pa drugic, sem kar 'in' sicer... :palec:

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...