Pika Pikica 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hehehehe,Pikica,da si mi bliže,bila bi niže! Spet se bom poslužila mojega ljubega pregovora: Sanja svinja kukuruz, a kukuruza NEMA! Tripl, nisi moj tip moškega, če si res TAK, kot nej bi bil...tko da....no way in hell...drgač te mam pa rada...sploh, ko si tok deleč stran! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Tripl, nisi moj tip moškega, če si res TAK, kot nej bi bil...tko da....no way in hell...drgač te mam pa rada...sploh, ko si tok deleč stran! Kak morš govort če še nis probala! Ponavad me majo beybe rade čist od bliz, si ena redkih, k ma raj od dalč! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kak morš govort če še nis probala! Ponavad me majo beybe rade čist od bliz, si ena redkih, k ma raj od dalč! Sej, zato sm pa spešl! Bod vesel, ena manj, k bo po teb plezala in ti morila :xx!: ....jst nism bejba za eno noč, lupčk ....ti se raj s takimi ukvarji ....če vam tko paše ....si umijem roke nad vami! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sej, zato sm pa spešl! Bod vesel, ena manj, k bo po teb plezala in ti morila :xx!: ....jst nism bejba za eno noč, lupčk ....ti se raj s takimi ukvarji ....če vam tko paše ....si umijem roke nad vami! Js si kr neki cajta rok ne umijm, vs rad še dolg voham! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 Če boste jutri vidli koga,ki vam maha iz Piranske punte,sem to jaz Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 na keri strani je kak info? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 Kak info? Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 sstane še ni nič konkretnega povedal, samo to, da bo party pod streho Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 o partyju.... ker je tolk enih podatkov, pa spremembe in vse, pa da ne iscem po sestinpetdesetih straneh vsega. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 6. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 6. maj 2005 info like... kje točno se dobimo... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 Dobimo se v centru Izole med 15 in 16 uro....podrobnosti pa sstane sporoči Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 Hvala. Kaj pa ce slucajno uletis kasneje?Klices Staneta?Stane, imej mobi na broju - a je isti kot ga imam? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 Lohk ti tud jst mojga na os pošlem...ni panike...eni bomo že prej tm! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 6. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 6. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Dobimo se v centru Izole med 15 in 16 uro....podrobnosti pa sstane sporoči hm hudo... pismu jao center izole kje je pa zdaj to? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 Se pripelješ iz Kp strani proti IZoli in na prvem semafor. križišču zaviješ desno, pelješ čez "ležečega" policista in imaš malo naprej na desni strani brezplačen parking in greš od tam samo peš čez tak mali parkec pa proti morju ali pa ob glavni cesti-nimaš kam drugam-če greš ravno prideš v center-na desni pošta, greš dalje, vidiš na levi bele šotore,kjer se zadržuje tudi santos...po mojem je najbolje da se sučeš kje tu okoli Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 sporočam, da me ne bo, grem na sočo-rafting(moram,obljuba dela dolg )... tako, da drugič.. želim vam prijetno druženje.. lp Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 kaj zdej,kje bo ta zur? sm se ze vidla nasoljena in pijana ,pa se mokra na dezju lepo....kaj pa je zdej v planu st.2? Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> pelješ čez "ležečega" policista ... pol pa vem kje. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 a ti prides,marsa? Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 ne vem se cigichka... se prepuscam trenutkom... dons grem mal zurat, pa se brez casha sem, pa prazen tank mam, pa se MS pa to... tko da... velik enih okoliscin, pol se mi pa ne da iz kozhe skochit, ce se slucajno ne bo dal izvajat. Mam par cifer mobi, poklicem najbrz v vsakem primeru. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 marsa men to po zmisljevanju disi hecam...sam sej jst sem tud v k. s kesem pa to,zato tolk sprasujem kam gremo....da neb idiot izpadla v kaki gostilni brez kinte eh,kurc....pa sej ti ne rabis benza,sej se lahk ustulis komu v avto,a ne?dej,dej...se bomo mal zabaval Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>marsa men to po zmisljevanju disi pa ni. sam povem tko kot je.ne, to ni moj stil - v avto se shtulit nekomu, jaz sama po svoje obvladujem najraje. ne da se mi iz dolznosti sam. pol pa raje ne obljubim.to so pa vse okoliscine. saj vem, ce je prevec razlogov, se zdi kot da se vadis... sam tko pac je.Pa rajs zuram, ko je vec okoliscin. ne pa da me kaki jajcniki zvijajo, glava boli, si kak cash spossojam (kot najveckrat ko je bil kak party ker se mi ne da bit odvisna), pa cakam, kdaj bo sel oni, ki me je pripeljal ali kdo drug, dam... pa se da me direkt do doma zdaj vozi al kaj... pesacim po celi celovski?no saj brez veze... ampak izkusnje pa to... tko da... ce znese, sem tle, ce pa ne, pa me ni. ampak thanx! ce ne jutri, pa drugic, sem kar 'in' sicer... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 ok Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 Upam, da bomo vsaj na pare Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Upam, da bomo vsaj na pare stane jst sam upam,da nas naush peljal nekam ,kjer je treba ful dnarja met....ker jst sem res ...eh...sej ti ze moj nik pove Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.