Pika Pikica 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jutri bomo presojali, če drži >> Bolje kamen v hrbet, kot 100 jurjev pufa.>> Bolje je spoznati prijateljevo ženo, kot prijatelja od žene.> > Bolje noseča pri 14, kot devica pri 41.> > Bolje v troje v postelji, kot sam v krsti.> > Bolje hladna plavolaska, kot topli brat.> > Bolje enkrat s Sneguljčico, kot sedemkrat s palčki.> > Bolje s kolesom v kurbarijo, kot z mercedesom na delo.> > Bolje imeti kratkega na kratko noter, kot dolgega dolgo zunaj.> > Bolje imeti debelo tajnico, kot ozkega šefa.> > Bolje druga pomlad, kot tretji zobje.> > Bolje trebuh od hrane, kot grba od dela.> > Bolje zdrava pokvarjenost, kot pokvarjeno zdravje.> > Bolje kamen v žepu, kot pesek v očeh.> > Bolje vino v želodcu, kot voda v kolenu.> > Bolje močno lepa, kot lepo močna.> > Bolje imeti dobrega ljubimca, kot ljubkega moža. Jst sm za tisto s kolesom, da jutr sprobamo! A ste za? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jst sm za tisto s kolesom, da jutr sprobamo! A ste za? Smo, kje pa so Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hehe,Sstane, meni je pa tale všeč! Bolje vino v želodcu, kot voda v kolenu. Muškat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Smo, kje pa so Ma, upokojenci že spijo... <{POST_SNAPBACK}>Muškat Neeeeeeeeee, jst ga ne smem,k vozm, pa mam odgovornost....no, en šljukc pa lohk, a ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ma, upokojenci že spijo... Neeeeeeeeee, jst ga ne smem,k vozm, pa mam odgovornost....no, en šljukc pa lohk, a ne? Kam voziš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kam voziš Ja, domu....pa še dve prkolci mam za nazaj...eno kuharco, pa po ta novem divjo reko.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 Eeeej, jaz ze komaj cakam!!! Sam da bo soncek jutr... Baterije za fotoaparat so ze napolnjene Aha, ze vem, bonboncke vam prinesem Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, domu....pa še dve prkolci mam za nazaj...eno kuharco, pa po ta novem divjo reko.... vse se boste nazaj vlekle Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> vse se boste nazaj vlekle A tok divji mislš bit? Si bom kr deviški pas gor dala....kdo ima ključ do mojega srca? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>A tok divji mislš bit? Si bom kr deviški pas gor dala....kdo ima ključ do mojega srca? Kaj ne bom divji, če pa spim tam. S kom bom pa zjutrak kavo pil in dimil Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 Kje spis? V gostilni? Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kje spis? V gostilni? Ne vem še, maš ti plac Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 Aliana super, to se bomo škljocali! A tako se to imenuje po novem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 kaj ste face nic, jaz sem si nekako tko splanirala, da se bom najpozneje ob 22h spravla proti domu, razen ce mi kdo prenocisca ne ponudi Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne, to je po starem, po novem je pa ovekovečili! :xx!: sem mislil na ono Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> kaj ste face nic, jaz sem si nekako tko splanirala, da se bom najpozneje ob 22h spravla proti domu, razen ce mi kdo prenocisca ne ponudi Si zadovoljna z gostilno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 Lepo se imejte, mujceki.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Lepo se imejte, mujceki.... Kaj tebe res ne bo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 Joj, ne sstane, saj bi rad pršu, sam mi ne gre skoz........Mah, sm mal žalosten , kar neki vas bo, ki bi vas rad spoznal. Pa......kaj pa vem, jst se v real lajfu bl zase držim.....dokler mi rata Uživajte Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 Hihi, kaj pa ce ovink naredim, pa te poberem sem ugotovila, da je mela frendica, ki sem jo en teden vozila okrog 70kg, tko da...ta izgovor zdej odpade Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 Hihi , zdej komi vidu ...... ja, to bi že blo skor preveč mamljivo..... Pa še mal sm shujšal, kako kilco Želim vam en prelep in prijeten dan. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 7. maj 2005 Hjaja... naj se party začne! evo še par urc.... pa gremo.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 Lepo se imejte na Luninem party-ju..... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 za vse ki pridete na party,če vas skrbi vreme vam lahko povem da se pri nas kaže sonce samo malo pihlja.Pa uživajte Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 evo,jst komi cakam danes ta miting nas,sam me pa tolk glava boli miiijjjaav pa tak stane kaj zdej ta sol noce delovat,mater?bom dans cel dan jamrala.... hja,sam klin se s klinom zbija,a ne? Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.