Guest sstane 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 Startam čez pol urce Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 Uuuu Skoraj bi zamudil vlak Pridem se jaz, naj se javi kdo, ki bi se mi prikljucil v LJ (rabim nekoga manj butastega od mene, da bo kazal pot.press) Ce je kdo/katera...naj poslje OS. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 Ce se nihce ne javi, pa sam pridi, saj se dol vidmo.Na prejsnji strani mas mensezdi eno telefonsko, ce se slucajno zgubis.. Jaz se bom se kako urco ucila, pol se pa pocas odpravim... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Uuuu Skoraj bi zamudil vlak Pridem se jaz, naj se javi kdo, ki bi se mi prikljucil v LJ (rabim nekoga manj butastega od mene, da bo kazal pot.press) Ce je kdo/katera...naj poslje OS. To Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Uuuu Skoraj bi zamudil vlak Pridem se jaz, naj se javi kdo, ki bi se mi prikljucil v LJ (rabim nekoga manj butastega od mene, da bo kazal pot.press) Ce je kdo/katera...naj poslje OS. TO KROKICH ja super.....se eden vec,juhuhu Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Startam čez pol urce mega ti je,a ne?jst bom pa se 4 urce v sluzbi pol pa mal pod tus in hitr na randi na verandi Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>kam je treba prit?bemti babe tolk lapajo da nea veš več kak pa kaj center izole od 15-16h Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 Ejjj, Bobnar, a prides??? Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 Nic, jaz zdajle krenem (pisem zato, da ne bo kdo posiljal kaj..sada je prekasno ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 7. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Se pripelješ iz Kp strani proti IZoli in na prvem semafor. križišču zaviješ desno, pelješ čez "ležečega" policista in imaš malo naprej na desni strani brezplačen parking in greš od tam samo peš čez tak mali parkec pa proti morju ali pa ob glavni cesti-nimaš kam drugam-če greš ravno prideš v center-na desni pošta, greš dalje, vidiš na levi bele šotore,kjer se zadržuje tudi santos...po mojem je najbolje da se sučeš kje tu okoli evo tlele je en koristen podatek... zdaj pa pičim... vum vum čau čau se vidvimo Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 Ni slo prej...No, motor je ze pred vrati, se oblecem se in nalozim... Se vidmo! Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 Hojla!Sem lunatke samo pozdravila, ker sva s hčerko šli na dan odprtih vrat kmetije, kjer imajo konje. Ma, mi je bilo prav fajn v družbi, škoda ...morda drugič...Sami fajn ljudje Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 D'BEST! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 7. maj 2005 Helou Helou....Ninčy je že pršou domou.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 Ste se imeli lepo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 Super Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 Kdaj bodo slikce?! Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 Ma ne da se mi zdajle, bom jih jutr presnela in mal prechekirala.. ce je kaj za objavo Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 Oooo....čagatorji pozdravljeni Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 Helow,santos tud že doma...! Smo se imel kr fajn, kot pravi Julijana...fajn ljudje, vredni družbe...pa kjere še kaj več...! Nočko Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 Kjere to? Kul. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 Uh,doma....khm....utrujena! Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 O, bejbe Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tudi jaz že doma,Pika Pikica in Niagara pa na najboljši poti.... Aliana, me veseli, da si srečno prispela,del poti nazaj je lilo kot iz škafa, smo mislile, da se je utrgal oblak! Drugače pa je bilo super! Sonček in jasno vreme ob morju naročeno special za nas! Lepo je vedt, da si srecno prispela domov. Upam, da vsi ostali tudi! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.