cigancica 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 zakaj pa vaju ni bilo..nj..nj..nj.... Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>zakaj pa vaju ni bilo..nj..nj..nj.... Kje si moja prekomizna soseda? A greva na školke? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 Kaj si dobila 10 eurov...ali obratno ? Pa kaj ne dela 24 ur...pa do kdaj sta bila tam noter...do jutra ? Stane,zakaj nisi zvao na kafu ? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Kaj si dobila 10 eurov...ali obratno ? Pa kaj ne dela 24 ur...pa do kdaj sta bila tam noter...do jutra ? Stane,zakaj nisi zvao na kafu ? Mogoče je mew kšno fejst bejbo zravn, pa ni rabu nobenga, da bi svetu zravn? Sam ugibam.... Bi pa ti v Lj pršu, pa bi te me-ljubljanske lunatke- povable na kavo.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne,sej beyb je blo dost, sam tipov premal! se dobro, da se mene ni blo....je kroko javil v soboto, ce grem na party, jaz pa sploh nisme vedla, da je fajn, da ste se meli lepo! super ceprav meni osebno ful ne bi pasalo, da bi nekdo po svoji presoji moje fotke gor dajal.ce me kdo zeli spoznat in videt, naj pride pogledat Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Kaj si dobila 10 eurov...ali obratno ? Pa kaj ne dela 24 ur...pa do kdaj sta bila tam noter...do jutra ? Stane,zakaj nisi zvao na kafu ? jst dobila 10evrov pol so pa zapirali,sem bila valda zadnja not.....sstane je pa sel tam bolj na luksus Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mogoče je mew kšno fejst bejbo zravn, pa ni rabu nobenga, da bi svetu zravn? Sam ugibam.... Bi pa ti v Lj pršu, pa bi te me-ljubljanske lunatke- povable na kavo.... No, ko pridem v Lj. se oglasim za kofi ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>No, ko pridem v Lj. se oglasim za kofi ! Velja! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>jst dobila 10evrov pol so pa zapirali,sem bila valda zadnja not.....sstane je pa sel tam bolj na luksus Super,vsaj nekaj je padlo...! Kaj pa Stane, je imel spodnjice še na sebi ? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Super,vsaj nekaj je padlo...! Kaj pa Stane, je imel spodnjice še na sebi ? ti,to za sstaneta pa ne vem....nic ni sporocil ,ce je ratalo kej Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Super,vsaj nekaj je padlo...! Kaj pa Stane, je imel spodnjice še na sebi ? Imel, če igram, imam raje žive krupjejke Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>zakaj pa vaju ni bilo..nj..nj..nj.... Če si mislila naju z Lio...sva se v bistvu odločile, da ni fer, da bi se vse vrtelo samo okoli naju, ker sva taka atrakcija (skor k tanov aqualand)....pa sva rekle, pa dejmo še drugim možnost pa tko....ma to je bil čisti altruizem Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Hm, skoz se prepričujem, da me najboljš šele čaka Stane vsako leto mlajši in bolj vitalen....Aliančica lepša kot v NMK....Santos še bolj simpi simpatičen,Kroko preseneča na celi fronti ,, Contesa v naravnem okolju mač mnogo lepša, bogve Cosma a se bova kaj nalezle vsaj njene elegance , Cigančica eksotično bjuti , Niagara opet malo bolj prijazna in simpatična lepota kot na zadnjih deročih slikah, nič hladnega stila, Pika Pikica bikovsko rdeči strastni stil Umetniški vtis čista desetka Evo še Melisso si pozabila pokomentirat tam v kotu poleg slanega Staneta pa bom jst dodala en za tisto roza majčico, grozno paše na polt in ognjeno barvo las!!!Sami okolju prijazni ljudje (če odmislimo tisto pisanje po mizi ajajaj) pa hmm sej res Aliana je full luštna deklca , Santos če sem prov pošteknila na filmčku bi kar koga "nabil" lušten , ene par jih ne poznam ampak kolikor sem imela moč izvedeti vedno očarljiva Contesa, Niagara še vedno prijazno in tiho teče, Pika Pikica je sploh sila simpatična , El Nino je nekam zadržano deloval pa cigančica zelo pozitivno posebna ampak saj pravim...overall simpatično! Mislim da je Marsa nekje rekla da ji je bil edini turn off to da ste bili v neki "fensi šmensi" gostilnici, svečke pa tako ...jst sem tut pričakovala da boste kak malo manjši pikniček naredili kje, gostilne mi niso simpatične razen če niso v domačem bolj "kmečkem" stilu narejene Ampak konec koncev važno da ste se imeli fino - nedvomno glede na to kak pevski zborček ste ustanovili Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Imel, če igram, imam raje žive krupjejke a si dubu? ja,sstane midva sva rekla da mormo ninota se skurcat,ki je kr spizdu,a ne?cf..cf...in nino hop hop...sad ga ima sad ga nema...nj..nj.. Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Imel, če igram, imam raje žive krupjejke Aha,pol vem kako se konča...bi padla kaka krupjejka za nagrado...! 5rca,Saj ne delujem tako, vsaj osebno ne! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sami okolju prijazni ljudje (če odmislimo tisto pisanje po mizi ajajaj)Saj nismo pisali, ampak brali, če je že kak lunatek bil v tem disku Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Saj nismo pisali, ampak brali, če je že kak lunatek bil v tem disku ja,ja ti kr skrivaj,da si uniceval spomenike po izoli....graviral pa to... Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 5rca, hvala za komplimente ...ej, da se novš ti vame zatrapala? Tista miza je bla pa tok razrita, k da bi kdo plužu po njej, tko da ni blo kake večje škode z naše strani narjene...sicer sm pa sam ukaze ubogala Ja, Ninč je pa kr spizdu...bohve kere se je tok ustrašu? Hitr nej se jav tista, k je ušpčla tole! Al je pa kšn msg skrivnostn dubu in nam pobegnu? Nikol se ne ve???? Santos pa v resnic čist nč grob ne deluje...faca...sam na slikah več al mn skos zeha...ne vem, kdo ga je tok dolgočasu! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 ja,santos se je fajn najedu ...pol pa je valda moral mal pozehat,a nje? Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>a si dubu? Tudi, če bi, ti ne bi povedal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tudi, če bi, ti ne bi povedal o ti hudichek...a to se prav ,da nisi Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Saj nismo pisali, ampak brali, če je že kak lunatek bil v tem disku Ja, zato tista kulica v roki če že kakega najdeta da ga dodatno ovekovečita - restavrirata vpis dobra sta bla <{POST_SNAPBACK}>5rca, hvala za komplimente ...ej, da se novš ti vame zatrapala? Tista miza je bla pa tok razrita, k da bi kdo plužu po njej, tko da ni blo kake večje škode z naše strani narjene...sicer sm pa sam ukaze ubogala Ja, Ninč je pa kr spizdu...bohve kere se je tok ustrašu? Hitr nej se jav tista, k je ušpčla tole! Al je pa kšn msg skrivnostn dubu in nam pobegnu? Nikol se ne ve???? Santos pa v resnic čist nč grob ne deluje...faca...sam na slikah več al mn skos zeha...ne vem, kdo ga je tok dolgočasu! Ni panike Pika, je pa res da me v nulo spominjaš na mojo sestrično ki jo mam zlo rada, ma ej sigurn si tok dobra kt ona, še isto ime imata Santos sej ti čist verjamem da si full prijazen! Se še spomnem tistga posta, da nobenega ne tepeš, razen če se ne spravi na kako ženskico al pa otročka kot sem rekla pa mislila, full lušten!Pa zadnjič sem ugotavljala, da ni važno kje si oz. kam potuješ, vedno se zliješ z okoljem in ljudmi, hardly da bi ti lahko rekli turist A Nino je pa kar domov odpeketal po pojedini? Do katerih "ranih ur" ste pa potem vi potem ostali tam Pikica, kaj pa če se ni slučajno tebe ustrašil da ga boš na poti domov kam zvlekla da ti ne bo treba klošterske variante prehitro udarit Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 a torej pol ni Nino brenkal, pac pa stane! *** dajmo ze enga zunaj spedenat! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>o ti hudichek...a to se prav ,da nisi Kako, da ne, največji dobitek za mojo dušo je bila vaša družba, kaj drugega pa nisem imel v planu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 Ni panike Pika, je pa res da me v nulo spominjaš na mojo sestrično ki jo mam zlo rada, ma ej sigurn si tok dobra kt ona, še isto ime imata A Nino je pa kar domov odpeketal po pojedini? Do katerih "ranih ur" ste pa potem vi potem ostali tam Pikica, kaj pa če se ni slučajno tebe ustrašil da ga boš na poti domov kam zvlekla da ti ne bo treba klošterske variante prehitro udarit Ja, prov zihr sm tko fejst, k ona! Ne, Nino ve, da se z moje strani nima kej za bat...on je sam moj private šlogar...a ne, Ninč? Ga nism nč prešlatala....sm roke k seb tišala! Melisa ga je neki šnofala...najbrž je bla ona kriva... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.