Skoči na vsebino

Lunin party

Recommended Posts

• Komentarji 2,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

:eek: Kaj si dobila 10 eurov...ali obratno ? :eek:

Pa kaj ne dela 24 ur...pa do kdaj sta bila tam noter...do jutra ? x:Dx

Stane,

zakaj nisi zvao na kafu ? :o|o: x:Dx

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>:eek: Kaj si dobila 10 eurov...ali obratno ? :eek:

Stane,

zakaj nisi zvao na kafu ? :o|o:  x:Dx

Mogoče je mew kšno fejst bejbo zravn, pa ni rabu nobenga, da bi svetu zravn? :inocent: Sam ugibam.... x:Dx Bi pa ti v Lj pršu, pa bi te me-ljubljanske lunatke- povable na kavo.... x;)x

<{POST_SNAPBACK}>Ne,sej beyb je blo dost, sam tipov premal! x;)x  x:Dx

x:Dx :palec:

se dobro, da se mene ni blo....je kroko javil v soboto, ce grem na party, jaz pa sploh nisme vedla, da je x:o)x

fajn, da ste se meli lepo! super x:)x

ceprav meni osebno ful ne bi pasalo, da bi nekdo po svoji presoji moje fotke gor dajal.

ce me kdo zeli spoznat in videt, naj pride pogledat :vragec:

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

<{POST_SNAPBACK}>:eek: Kaj si dobila 10 eurov...ali obratno ? :eek:

Stane,

zakaj nisi zvao na kafu ? :o|o:  x:Dx

jst dobila 10evrov x:Dx x^x

pol so pa zapirali,sem bila valda zadnja not.....sstane je pa sel tam bolj na luksus x:Dx

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

<{POST_SNAPBACK}>Mogoče je mew kšno fejst bejbo zravn, pa ni rabu nobenga, da bi svetu zravn? :inocent: Sam ugibam.... x:Dx Bi pa ti v Lj pršu, pa bi te me-ljubljanske lunatke- povable na kavo.... x;)x

No, ko pridem v Lj. se oglasim za kofi ! x;)x :palec:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

<{POST_SNAPBACK}>jst dobila 10evrov x:Dx  x^x

pol so pa zapirali,sem bila valda zadnja not.....sstane je pa sel tam bolj na luksus x:Dx

Super,

vsaj nekaj je padlo...! x:Dx :palec:

Kaj pa Stane, je imel spodnjice še na sebi ? xg:Dx

<{POST_SNAPBACK}>zakaj pa vaju ni bilo..nj..nj..nj.... x?x

Če si mislila naju z Lio...sva se v bistvu odločile, da ni fer, da bi se vse vrtelo samo okoli naju, ker sva taka atrakcija (skor k tanov aqualand)....pa sva rekle, pa dejmo še drugim možnost pa tko....ma to je bil čisti altruizem x:Dx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

<{POST_SNAPBACK}>:palec:  :2src:  x:px

Hm, skoz se prepričujem, da me najboljš šele čaka x;)x Stane vsako leto mlajši in bolj vitalen....Aliančica lepša kot v NMK....Santos  :2src: še bolj simpi simpatičen,

Kroko preseneča na celi fronti :2src:  x:px ,, Contesa v naravnem okolju mač mnogo lepša, bogve Cosma a se bova kaj nalezle vsaj njene elegance x;)x , Cigančica eksotično bjuti :2src: , Niagara opet malo bolj prijazna in simpatična  :2src: lepota kot na zadnjih deročih slikah, nič hladnega stila, Pika Pikica bikovsko rdeči strastni stil :2src:

Umetniški vtis čista desetka x;)x

Evo še Melisso si pozabila pokomentirat tam v kotu poleg slanega Staneta x;)x pa bom jst dodala en :2src: za tisto roza majčico, grozno paše na polt in ognjeno barvo las!!!

Sami okolju prijazni ljudje (če odmislimo tisto pisanje po mizi x:px ajajaj) pa hmm sej res Aliana je full luštna deklca :palec:, Santos če sem prov pošteknila na filmčku bi kar koga "nabil" x:Dx lušten x:Xx, ene par jih ne poznam ampak kolikor sem imela moč izvedeti vedno očarljiva Contesa, Niagara še vedno prijazno in tiho x;)x teče, Pika Pikica je sploh sila simpatična x:Xx, El Nino je nekam zadržano deloval x:)x pa cigančica zelo pozitivno posebna x:Xx x;)x ampak saj pravim...overall simpatično!

Mislim da je Marsa nekje rekla da ji je bil edini turn off to da ste bili v neki "fensi šmensi" gostilnici, svečke pa tako x:Dx ...jst sem tut pričakovala da boste kak malo manjši pikniček naredili kje, gostilne mi niso simpatične razen če niso v domačem bolj "kmečkem" stilu narejene x:px x:Dx

Ampak konec koncev važno da ste se imeli fino - nedvomno glede na to kak pevski zborček ste ustanovili x;)x :palec: :palec: :palec:

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

<{POST_SNAPBACK}>Imel, če igram, imam raje žive krupjejke x;)x

a si dubu? :palec:

ja,sstane midva sva rekla da mormo ninota se skurcat,ki je kr spizdu,a ne?

cf..cf...in nino hop hop...sad ga ima sad ga nema...nj..nj.. :huh:

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

<{POST_SNAPBACK}>Imel, če igram, imam raje žive krupjejke x;)x

Aha,

pol vem kako se konča...bi padla kaka krupjejka za nagrado...! x:Dx :vragec: :palec:

5rca,

Saj ne delujem tako, vsaj osebno ne! :8): x:Ix x:Dx :palec:

5rca, hvala za komplimente x:Xx ...ej, da se novš ti vame zatrapala? x;)x x:Dx

Tista miza je bla pa tok razrita, k da bi kdo plužu po njej, tko da ni blo kake večje škode z naše strani narjene...sicer sm pa sam ukaze ubogala :inocent: x:Dx

Ja, Ninč je pa kr spizdu...bohve kere se je tok ustrašu? Hitr nej se jav tista, k je ušpčla tole! :vragec: Al je pa kšn msg skrivnostn dubu in nam pobegnu? :inocent: Nikol se ne ve???? x:Dx

Santos pa v resnic čist nč grob ne deluje...faca...sam na slikah več al mn skos zeha...ne vem, kdo ga je tok dolgočasu! x:Ix x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>Saj nismo pisali, ampak brali, če je že kak lunatek bil v tem disku x:Dx

Ja, zato tista kulica v roki x:Dx če že kakega najdeta da ga dodatno ovekovečita - restavrirata vpis x:px dobra sta bla x;)x

<{POST_SNAPBACK}>5rca, hvala za komplimente x:Xx ...ej, da se novš ti vame zatrapala? x;)x  x:Dx

Tista miza je bla pa tok razrita, k da bi kdo plužu po njej, tko da ni blo kake večje škode z naše strani narjene...sicer sm pa sam ukaze ubogala :inocent:  x:Dx

Ja, Ninč je pa kr spizdu...bohve kere se je tok ustrašu? Hitr nej se jav tista, k je ušpčla tole! :vragec: Al je pa kšn msg skrivnostn dubu in nam pobegnu? :inocent: Nikol se ne ve???? x:Dx

Santos pa v resnic čist nč grob ne deluje...faca...sam na slikah več al mn skos zeha...ne vem, kdo ga je tok dolgočasu! x:Ix  x:Dx

Ni panike Pika, je pa res da me v nulo spominjaš na mojo sestrično ki jo mam zlo rada, ma ej sigurn si tok dobra kt ona, še isto ime imata x:Dx x;)x

Santos sej ti čist verjamem da si full prijazen! Se še spomnem tistga posta, da nobenega ne tepeš, razen če se ne spravi na kako ženskico al pa otročka x:Ix kot sem rekla pa mislila, full lušten!

Pa zadnjič sem ugotavljala, da ni važno kje si oz. kam potuješ, vedno se zliješ z okoljem in ljudmi, hardly da bi ti lahko rekli turist :palec:

A Nino je pa kar domov odpeketal po pojedini? Do katerih "ranih ur" ste pa potem vi potem ostali tam :inocent:

Pikica, kaj pa če se ni slučajno tebe ustrašil da ga boš na poti domov kam zvlekla da ti ne bo treba klošterske variante prehitro udarit x:Dx x:px x;)x x:Xx

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

a torej pol ni Nino brenkal, pac pa stane! :eek: xDDx

dajmo ze enga zunaj spedenat! xrolleyesx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest sstane
<{POST_SNAPBACK}>o ti :vragec: hudichek...a to se prav ,da nisi :vragec:  x:Dx  x;)x

Kako, da ne, največji dobitek za mojo dušo je bila vaša družba, kaj drugega pa nisem imel v planu x;)x

Ni panike Pika, je pa res da me v nulo spominjaš na mojo sestrično ki jo mam zlo rada, ma ej sigurn si tok dobra kt ona, še isto ime imata x:Dx  x;)x

A Nino je pa kar domov odpeketal po pojedini? Do katerih "ranih ur" ste pa potem vi potem ostali tam :inocent:

Pikica, kaj pa če se ni slučajno tebe ustrašil da ga boš na poti domov kam zvlekla da ti ne bo treba klošterske variante prehitro udarit x:Dx  x:px  x;)x  x:Xx

Ja, prov zihr sm tko fejst, k ona! :palec: x:Dx

Ne, Nino ve, da se z moje strani nima kej za bat...on je sam moj private šlogar...a ne, Ninč? x;)x Ga nism nč prešlatala....sm roke k seb tišala! x:Dx Melisa ga je neki šnofala...najbrž je bla ona kriva... x:Dx x:Dx x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...