Pika Pikica 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 Pikica, zlo si lustna, men si tud mal 'bikovska'. Hvala, luna v biku vn seka, a? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 aja to mas!!! sem mislila da mas venero ker si pac dvojcek, mensezdi, in to pomeni, da mas venero lohk sam v biku, dvojckih ali raku, eventuelno tud v ovnu ali levu - odvisno od stopinje sonca).No se ti res vidi. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 9. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>aja to mas!!! sem mislila da mas venero ker si pac dvojcek, mensezdi, in to pomeni, da mas venero lohk sam v biku, dvojckih ali raku, eventuelno tud v ovnu ali levu - odvisno od stopinje sonca).No se ti res vidi. to sem jih pa lih zanč razlagal hihi ona pa meni da ma venero v devici hm kaj sva že šla stavit meanwhile krokodil je dal nove fotke... uh kašna je alianca Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>aja to mas!!! sem mislila da mas venero ker si pac dvojcek, mensezdi, in to pomeni, da mas venero lohk sam v biku, dvojckih ali raku, eventuelno tud v ovnu ali levu - odvisno od stopinje sonca).No se ti res vidi. Ja...zakaj se pa vid? Po čem? Rdeči barvi al kaj? Mčkn razlož, bejbi... <{POST_SNAPBACK}>to sem jih pa lih zanč razlagal hihi ona pa meni da ma venero v devici hm kaj sva že šla stavit Jah, sej sm blond no...ne vem, kaj sva stavla ...spomn me? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 9. maj 2005 nič kar bi lahk počela v kloštrju.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne sekiraj se, si še pač pubertetnica a pri 23ih se to se lahko kot kompliment vzame? ja no, levcek, ne.. al kaj ze.. sej so res lustne fotke drugac Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 9. maj 2005 ja aliana čist uh kajšni očki Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 Ja sej tvoja je tud fajn, ves Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 9. maj 2005 bova kar fotografa krivila za lepe fotke ane Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 itak Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 Ja, vsak zase nekaj izražate-niste kr neki-pa itak se to že po postih čuti. Pri Sstanetu in aliani sem dobila občutek, kort da se že poznamo dooolgooo...pa sej ne znam razložit-aja, Kot da prideš domov Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, vsak zase nekaj izražate-niste kr neki-pa itak se to že po postih čuti. Pri Sstanetu in aliani sem dobila občutek, kort da se že poznamo dooolgooo...pa sej ne znam razložit-aja, Kot da prideš domov Mi je blo zal, da si tko hitro sla.. nismo nic kaj dost meli moznosti pocvekat.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 ima ovde neke tajne veze... neka nova prostozidarska loža Kako je pa tebi uspelo ne bit fotografirana Julijana? Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> a pri 23ih se to se lahko kot kompliment vzame? Lahko, pikice bova pa tudi v nekaj mesecih odsolila Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Lahko, pikice bova pa tudi v nekaj mesecih odsolila No da vidmo to cudo... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> ima ovde neke tajne veze... neka nova prostozidarska loža Kako je pa tebi uspelo ne bit fotografirana Julijana?Sem prehitro odšla-je hčerka hotela drugam, pa...sej veš Bom pa drugič ostala dlje, ko prideš še ti Ja, aliana, pa ko sem prebrala kako te je premočilo...pa bi lahko pri meni ostala...mah, sem .... .Sigurno se to ne ponovi več-da grem Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>No da vidmo to cudo... Brez skrbi, če ne zdržiš do sobote, mi pa pošlji naslov Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 Kako je pa tebi uspelo ne bit fotografirana Julijana?Uf, se opravicujem, ni bilo namerno Popravil link Fotografijezadnji dve, na obeh Julijana s hcerko.prvadruga Kroko vse pohapsa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Uf, se opravicujem, ni bilo namerno Popravil linkFotografijezadnji dve, na obeh Julijana s hcerko.prvadruga Kroko vse pohapsa Pa ti si strašen Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 Pa tamala je tak srcek Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 Samo bognedaj, da te vidi sef, da privat mutis v firmi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 Uuuuu, mas pa zaguleno sefico na sihtu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 vidim da ste se res fajn meli škoda k ni blo kje bližje, bi zihr uletela Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hahahaha....človk po suryinem postu dobi dolgo.....surlo Ber mal, surya, ber.... pa, joke, folk, ne takoj pograbt Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Uuuuu, mas pa zaguleno sefico na sihtu Kaj jo poznaš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.