santos 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>No, one, mogoče jih pa ne bo vsem pokazala ... aaaaaaaaaaaaaaaaa, vse jasno ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 hmmm še vedno nevem kak popate slikce gor????? Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>hmmm še vedno nevem kak popate slikce gor?????Imaš kakšno dobro Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Filmčki pa ne vem, če bodo delali! kateri Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Saj veš,ko sem posnela tebe in Piko pikico in Aliano, Santosa,Cigančico, Niagaro, Melisso.... Ah, sem se oddahnil Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>A res? Ne veseli se prezgodaj! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 u,se je fotk...super.jst sm si kr vse te lepo razvila,da jih mam lepo v albumu,da vas pogledam vsake tolk....in sem takoj ful dobre volje res sem se imela ful fajn z vami,ste mi res napolnili baterije in odprli eno okno v nekaj ....tezko razlozim.recimo,da ste me "brcnili v rit",osvetlili ste v meni nekaj,kar se je skrivalo dolgo in zdaj je le to dobilo nov elan.hvala vam vsem ,ki ste bili prisotni Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 Fajn da je tok fotk. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>u,se je fotk...super.jst sm si kr vse te lepo razvila,da jih mam lepo v albumu,da vas pogledam vsake tolk....in sem takoj ful dobre volje res sem se imela ful fajn z vami,ste mi res napolnili baterije in odprli eno okno v nekaj ....tezko razlozim.recimo,da ste me "brcnili v rit",osvetlili ste v meni nekaj,kar se je skrivalo dolgo in zdaj je le to dobilo nov elan.hvala vam vsem ,ki ste bili prisotni Ni za kej, bejbi! Ti s tud tko fejst bejba, da sm prov vesela, da sm školjke s tabo delila....anytime! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ni za kej, bejbi! Ti s tud tko fejst bejba, da sm prov vesela, da sm školjke s tabo delila....anytime! Lahko tebi govoriti...tebi niso skakale po roki Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ni za kej, bejbi! Ti s tud tko fejst bejba, da sm prov vesela, da sm školjke s tabo delila....anytime! <{POST_SNAPBACK}>Lahko tebi govoriti...tebi niso skakale po roki vesh kaj....a se cudish che te je kaka shkoljkica napadla....jaz sem te opozorila,da se ne heci s cigani nikol ne ves s kje te bo neki napadlo ti si se pa tud ustrashu kot ,da bi te krokodil napadu,pa je bil sam en bogi pidoch Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Lahko tebi govoriti...tebi niso skakale po roki <{POST_SNAPBACK}> vesh kaj....a se cudish che te je kaka shkoljkica napadla....jaz sem te opozorila,da se ne heci s cigani nikol ne ves s kje te bo neki napadlo ti si se pa tud ustrashu kot ,da bi te krokodil napadu,pa je bil sam en bogi pidoch Ja, ta je bla svetska...jst ful razlagam...če mi kaka školjka zleti iz rok...pol sori....po s pa ti okol metala! Kera fora! Kroki je pa čist bled ratu! INVAZIJA ŠKOLJK NA KROKIJA! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, ta je bla svetska...jst ful razlagam...če mi kaka školjka zleti iz rok...pol sori....po s pa ti okol metala! Kera fora! Kroki je pa čist bled ratu! INVAZIJA ŠKOLJK NA KROKIJA! he,he ocitno jih privlaci Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 Dodan PART3 (by_Contesa), tretji del klik Da ne boste prevec klikali, dodani so naslednji linki:1234 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 super,edino malo slabo se vidi,no.....ampak super...a ti kroko mash she kej tvojih fotk? Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 Imam se en BW film, je se v razvijanju.Samo CB fotografij naceloma ne objavljam na netu (so preosebne, po mojem misljenju).Ko bodo razvite, jih posljem komu (naj se javi), pa jih bo razdelil/odposlal sodelujocim na njih.Pa naj se vsak sam odloci, kaj bo z njimi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melissa 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 Še zmeraj brez računalnika. Hodim na obiske kjer imajo rač., da lhko malce poškilim kaj počnete. fOTKE SUPER , filmi super. Le jaz sem v resnici dosti lepša A ne, Contesa? Pozdravček! Melissa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 Jst pa na službenem compu ne morm nč vidt....klinc...bom na faksu sčekirala... Črnobele, črnobele, črnobele... Jst se javm, da jih dobim! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 fOTKE SUPER , filmi super. Le jaz sem v resnici dosti lepša Pa kako si sele skromna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 O, lej jo Melissko našo! Kak si bejba? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Imam se en BW film, je se v razvijanju.Samo CB fotografij naceloma ne objavljam na netu (so preosebne, po mojem misljenju).Ko bodo razvite, jih posljem komu (naj se javi), pa jih bo razdelil/odposlal sodelujocim na njih.Pa naj se vsak sam odloci, kaj bo z njimi.jst bi rada cb fotke,kroko.a mi bos poslal ,ce bom pridna? Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Superca! Cigančica, malo slabše se vidi, ker je le samo telefon! itaq,se dobr se vidi ,pa slisi tud ja ja Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Dodan PART3 (by_Contesa), tretji del klik Da ne boste prevec klikali, dodani so naslednji linki:1Zakaj si pa odgovor izrezala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 Jaz sem izrezal, Stane. Pa ni bil odgovor, verbalni. Klofuta je bila Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz sem izrezal, Stane. Pa ni bil odgovor, verbalni. Klofuta je bila Vidiš, take so Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.