Skoči na vsebino

Lunin party

Recommended Posts

• Komentarji 2,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

u,se je fotk...super.jst sm si kr vse te lepo razvila,da jih mam lepo v albumu,da vas pogledam vsake tolk....in sem takoj ful dobre volje x:)x :vio:

res sem se imela ful fajn z vami,ste mi res napolnili baterije in odprli eno okno v

nekaj ....tezko razlozim.recimo,da ste me "brcnili v rit",osvetlili ste v meni nekaj,kar se je skrivalo dolgo in zdaj je le to dobilo nov elan.hvala vam vsem ,ki ste bili prisotni :palec: x;)x

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>u,se je fotk...super.jst sm si kr vse te lepo razvila,da jih mam lepo v albumu,da vas pogledam vsake tolk....in sem takoj ful dobre volje x:)x  :vio:

res sem se imela ful fajn z vami,ste mi res napolnili baterije in odprli eno okno v

nekaj ....tezko razlozim.recimo,da ste me "brcnili v rit",osvetlili ste v meni nekaj,kar se je skrivalo dolgo in zdaj je le to dobilo nov elan.hvala vam vsem ,ki ste bili prisotni :palec:  x;)x

Ni za kej, bejbi! x:Dx Ti s tud tko fejst bejba, da sm prov vesela, da sm školjke s tabo delila....anytime! x;)x x:Dx x:Xx

<{POST_SNAPBACK}>Ni za kej, bejbi! x:Dx Ti s tud tko fejst bejba, da sm prov vesela, da sm školjke s tabo delila....anytime! x;)x  x:Dx  x:Xx

x:Ix

<{POST_SNAPBACK}>Lahko tebi govoriti...tebi niso skakale po roki  :eek:

vesh kaj....a se cudish che te je kaka shkoljkica napadla....jaz sem te opozorila,da se ne heci s cigani x:Dx nikol ne ves s kje te bo neki napadlo :vragec: x:Dx

ti si se pa tud ustrashu kot ,da bi te krokodil napadu,pa je bil sam en bogi pidoch x:Dx :vio:

shakti gawain

<{POST_SNAPBACK}>Lahko tebi govoriti...tebi niso skakale po roki  :eek:

<{POST_SNAPBACK}>x:Ix

vesh kaj....a se cudish che te je kaka shkoljkica napadla....jaz sem te opozorila,da se ne heci s cigani x:Dx nikol ne ves s kje te bo neki napadlo :vragec:  x:Dx

ti si se pa tud ustrashu kot ,da bi te krokodil napadu,pa je bil sam en bogi pidoch x:Dx  :vio:

Ja, ta je bla svetska...jst ful razlagam...če mi kaka školjka zleti iz rok...pol sori....po s pa ti okol metala! x:Dx x:Dx x:Dx Kera fora! x:Dx x:Dx x:Dx

Kroki je pa čist bled ratu! x;)x x:Dx

INVAZIJA ŠKOLJK NA KROKIJA! :O:

<{POST_SNAPBACK}>Ja, ta je bla svetska...jst ful razlagam...če mi kaka školjka zleti iz rok...pol sori....po s pa ti okol metala! x:Dx  x:Dx  x:Dx Kera fora! x:Dx  x:Dx  x:Dx

Kroki je pa čist bled ratu! x;)x  x:Dx

INVAZIJA ŠKOLJK NA KROKIJA! :O:

he,he x:Dx :vragec: ocitno jih privlaci x:Dx

shakti gawain

Imam se en BW film, je se v razvijanju.

Samo CB fotografij naceloma ne objavljam na netu (so preosebne, po mojem misljenju).

Ko bodo razvite, jih posljem komu (naj se javi), pa jih bo razdelil/odposlal sodelujocim na njih.

Pa naj se vsak sam odloci, kaj bo z njimi.

:sori: :sori:

Še zmeraj brez računalnika. Hodim na obiske kjer imajo rač., da lhko malce poškilim

kaj počnete.

fOTKE SUPER , filmi super. Le jaz sem v resnici dosti lepša xDDx xDDx :palec:

A ne, Contesa?

Pozdravček!

Melissa

<{POST_SNAPBACK}>Imam se en BW film, je se v razvijanju.

Samo CB fotografij naceloma ne objavljam na netu (so preosebne, po mojem misljenju).

Ko bodo razvite, jih posljem komu (naj se javi), pa jih bo razdelil/odposlal sodelujocim na njih.

Pa naj se vsak sam odloci, kaj bo z njimi.

jst bi rada cb fotke,kroko.a mi bos poslal ,ce bom pridna? x:Ix

shakti gawain

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...