Skoči na vsebino

Lunin party

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>;) pikica a narediva en lunin party for two..... da pol jeziki še dve leti ne bodo počivali kaj vse se je počelo?

A ti bi kr tko, privat lekcijo? V vrsto se postav...je gužva! x;)x x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>Kar izmislita si ga in pišita, bo bolj zanimivo, kot bi bilo v resnici x:Dx

A mislš, da bi nama blo dolgcajt? :o|o: x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>En bi kolinil (sm popravil) drugi pa kosil :inocent:  x:Dx  x:)x

Po riti te bom! x:px x:px x:px Spet! x:px Pa še, še, šeeeeeeeeeeeee x:px x;)x x:Dx

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

<{POST_SNAPBACK}>A ti bi kr tko, privat lekcijo? V vrsto se postav...je gužva! x;)x  x:Dx

A mislš, da bi nama blo dolgcajt? :o|o:  x:Dx

Po riti te bom! x:px  x:px  x:px Spet! x:px Pa še, še, šeeeeeeeeeeeee x:px  x;)x  x:Dx

Ja ti kar, bil sem zelo, zelo, zelo poreden x:Dx x:)x

It's better be dead and cool than alive and uncool

Razvil se CB film, fotografij ne bom objavljal tukaj, sem ze prej razlozil zakaj ne.

Ce bi (kdo od fotografiranih) zelel svojo, naj poslje naslov po OS-ju, pa mu posljem

(da ne bom jaz vsakemu posiljal OS pa ga prosil za naslov).

<{POST_SNAPBACK}>Kaj je zdaj, prideta na celjski sejem ALTERMED, imata točno vsak polovico poti :8):

Kedaj pa je to? Če je 21., nebo šlo, ima brat 30-tko, te pa bo malo pojačano. Evo Pikica, pridi na bratovo 3o-tko, Untitled bo ziher vesel, jaz pa tudi x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>Kedaj pa je to? Če je 21., nebo šlo, ima brat 30-tko, te pa bo malo pojačano. Evo Pikica, pridi na bratovo 3o-tko, Untitled bo ziher vesel, jaz pa tudi x:Dx

Hmmmm...mislm, da me mora ON povabit???? :o|o: x:Dx

Pa sejem je na en drug datum...junija mislm. 4 in 5. če se ne motim...en vikend pred mojim r.d.....

x:Xx

<{POST_SNAPBACK}>Hmmmm...mislm, da me mora ON povabit???? :o|o:  x:Dx

Pa sejem je na en drug datum...junija mislm. 4 in 5. če se ne motim...en vikend pred mojim r.d.....

x:Xx

Zakaj pa? Mislim pa, da lahko pripeljem kogar koli hočem s sabo, a ne? Mesto je bilo nekaj časa zasedeno, pa se je pred časom sprostilo x:Dx x:)x Tak da, odloči se, imaš še tri dni x:Dx x:)x , da neboš rekla, da ni nobenga :inocent: x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>Zakaj pa? Mislim pa, da lahko pripeljem kogar koli hočem s sabo, a ne? Mesto je bilo nekaj časa zasedeno, pa se je pred časom sprostilo x:Dx  x:)x Tak da, odloči se, imaš še tri dni x:Dx  x:)x , da neboš rekla, da ni nobenga :inocent:  x:Dx

Aja.........ti bi mene zravn s sabo prpelu??? To je pa čist druga zgodba......uf....a ti to resno? :inocent:

Mamljiva ponudba...kje bom pa spala? Na teb? x:px x:Dx Joke....

Pred časom sprostilo...se pravi ranjen poba, ki rabi prijateljsko tolažbo? x:Ix x:Xx x:Xx x:Xx

<{POST_SNAPBACK}>Aja.........ti bi mene zravn s sabo prpelu??? To je pa čist druga zgodba......uf....a ti to resno? :inocent:

Mamljiva ponudba...kje bom pa spala? Na teb? x:px  x:Dx Joke....

Pred časom sprostilo...se pravi ranjen poba, ki rabi prijateljsko tolažbo?  x:Ix  x:Xx  x:Xx  x:Xx

Za spanje ne skrbi, to bomo porihtali, če pa se ti nebo spalo pa bo še najboljše x:Dx Prijateljsko družbo??? Ne, nisem ranjen poba, je tak hitro prišlo in minlo, da nism mel časa niti prav bit žalosten, kak, dan dva, je blo malo čudno, potem je vse že v retrovizorju, pičiš dajle x:Dx Pa pravzaprav, me ne prizadene več kar tako, dvomim, da še sploh kaj x:Dx , da neboš kje ti tista x:Dx x;)x Ja, resno mislim za RD :palec:, bo velika fešta x;)x

<{POST_SNAPBACK}>Za spanje ne skrbi, to bomo porihtali, če pa se ti nebo spalo pa bo še najboljše x:Dx Prijateljsko družbo??? Ne, nisem ranjen poba, je tak hitro prišlo in minlo, da nism mel časa niti prav bit žalosten, kak, dan dva, je blo malo čudno, potem je vse že v retrovizorju, pičiš dajle x:Dx Pa pravzaprav, me ne prizadene več kar tako, dvomim, da še sploh kaj x:Dx , da neboš kje ti tista x:Dx  x;)x  Ja, resno mislim za RD :palec:, bo velika fešta x;)x

Sicer grem že v petek na eno, ampak ni ovir zame.... x:Dx

A da bi te jst prizadela...hm....da ne boš ti mene? :inocent: Ne, sej, kdo je pa reku, da si grem moža iskat? Do kdaj ti morm pa povedat???? Sej tko ene 90% sm že za! x:px

P.S. Ne bom zaspana... x:px x:px x:px x:Dx x:Xx

Na OS mi napiši, he he, ja, do sobote bi bilo fajn x:Dx x:Dx Če pa neuš zadovoljna z mano, pa bo tipov za pecanje koliko hočeš (rich target environment) x:Dx

:sori: :sori:

Ojla , še zmeraj brez rač. Sem malce preletela , uf, kakšna škoda, da ne morem sodelovati. :V: Malce pokomentiram, Pikica , če je problem spanje , lahko pri meni xDDx xDDx xDDx Ha,ha ! Kakšna zamenjava xDDx xDDx je pa oboje na M a ne?

Sstane jaz sem brez soli, priideš kaj v MB ali mi jo pošlješ?

Kaj je v Celju?

Ostali pa velik cmoooooooooooooooK!

Danes baje xDDx xDDx dobim popravljen računalnik.

Cigančica , a so ti vodnarji kaj bolj pri srcu? xsrcx xsrcx

Ninko, malce mi pošlogaj, kaj lepega povej! xrolleyesx xrolleyesx

Krokodilček , lep dan!

Contesa , pozdravček!

Melissa

Cigančica  , a so ti vodnarji kaj bolj pri srcu? xsrcx  xsrcx

Melissa

x:Dx a a,se vedno ne. x:)x ampak nimam nic osebnega,kot sem rekla,s tabo.

sam ti mi malo lichish na ovnico,pa ne vem zakaj....

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

Guest sstane
<{POST_SNAPBACK}>o Sstane! Boš meu štant na sejmu? da vem, če se splača hodit x:Dx  x;)x

Seveda, pa tudi dvoje predavanj v soboto in nedeljo z naslovom

SKOČITE FIT V POLETNE DNI!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...