Pika Pikica 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> pikica a narediva en lunin party for two..... da pol jeziki še dve leti ne bodo počivali kaj vse se je počelo? A ti bi kr tko, privat lekcijo? V vrsto se postav...je gužva! <{POST_SNAPBACK}>Kar izmislita si ga in pišita, bo bolj zanimivo, kot bi bilo v resnici A mislš, da bi nama blo dolgcajt? <{POST_SNAPBACK}>En bi kolinil (sm popravil) drugi pa kosil Po riti te bom! Spet! Pa še, še, šeeeeeeeeeeeee Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 Menda bo party na celjskem sejmu Altermed v soboto 4. 6. 2005 http://www.ce-sejem.si/show_sejem.php?cid=1_10_22 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>A ti bi kr tko, privat lekcijo? V vrsto se postav...je gužva! A mislš, da bi nama blo dolgcajt? Po riti te bom! Spet! Pa še, še, šeeeeeeeeeeeee Ja ti kar, bil sem zelo, zelo, zelo poreden Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 Razvil se CB film, fotografij ne bom objavljal tukaj, sem ze prej razlozil zakaj ne.Ce bi (kdo od fotografiranih) zelel svojo, naj poslje naslov po OS-ju, pa mu posljem (da ne bom jaz vsakemu posiljal OS pa ga prosil za naslov). Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 Evo, zakaj si pa stegnila jezik Zdaj ti posljem vse, na katerih ste zabarska sekcija, pa jih ti razpecaj akterjem Izolske gredo v Izolo, MB pa v Marburg. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja ti kar, bil sem zelo, zelo, zelo poreden Vem, da si bil, ker me nič ne pogrešaš! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Vem, da si bil, ker me nič ne pogrešaš! Kak te ne, veš, da te pogrešam, to si ti nekaj lubosumna postala He he, šala Na še lubija Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kak te ne, veš, da te pogrešam, to si ti nekaj lubosumna postala He he, šala Na še lubija Ja, sej sm res, k se kr neki okol drugim ponujaš... Hvala za lubija....ti dam 3 nazaj! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 Kaj je zdaj, prideta na celjski sejem ALTERMED, imata točno vsak polovico poti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 Če do takrat ne bom še nobenga ujagala, definitivno pridem.... Pol se me pa pazi, Milf! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Pol se me pa pazi, Milf! Se te že Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 17. maj 2005 A ne vidiš kako se mu tresejo hlače.... ops to je nek druzga :D Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaj je zdaj, prideta na celjski sejem ALTERMED, imata točno vsak polovico poti Kedaj pa je to? Če je 21., nebo šlo, ima brat 30-tko, te pa bo malo pojačano. Evo Pikica, pridi na bratovo 3o-tko, Untitled bo ziher vesel, jaz pa tudi Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kedaj pa je to? Če je 21., nebo šlo, ima brat 30-tko, te pa bo malo pojačano. Evo Pikica, pridi na bratovo 3o-tko, Untitled bo ziher vesel, jaz pa tudi Hmmmm...mislm, da me mora ON povabit???? Pa sejem je na en drug datum...junija mislm. 4 in 5. če se ne motim...en vikend pred mojim r.d..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hmmmm...mislm, da me mora ON povabit???? Pa sejem je na en drug datum...junija mislm. 4 in 5. če se ne motim...en vikend pred mojim r.d..... Zakaj pa? Mislim pa, da lahko pripeljem kogar koli hočem s sabo, a ne? Mesto je bilo nekaj časa zasedeno, pa se je pred časom sprostilo Tak da, odloči se, imaš še tri dni , da neboš rekla, da ni nobenga Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zakaj pa? Mislim pa, da lahko pripeljem kogar koli hočem s sabo, a ne? Mesto je bilo nekaj časa zasedeno, pa se je pred časom sprostilo Tak da, odloči se, imaš še tri dni , da neboš rekla, da ni nobenga Aja.........ti bi mene zravn s sabo prpelu??? To je pa čist druga zgodba......uf....a ti to resno? Mamljiva ponudba...kje bom pa spala? Na teb? Joke.... Pred časom sprostilo...se pravi ranjen poba, ki rabi prijateljsko tolažbo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Aja.........ti bi mene zravn s sabo prpelu??? To je pa čist druga zgodba......uf....a ti to resno? Mamljiva ponudba...kje bom pa spala? Na teb? Joke.... Pred časom sprostilo...se pravi ranjen poba, ki rabi prijateljsko tolažbo? Za spanje ne skrbi, to bomo porihtali, če pa se ti nebo spalo pa bo še najboljše Prijateljsko družbo??? Ne, nisem ranjen poba, je tak hitro prišlo in minlo, da nism mel časa niti prav bit žalosten, kak, dan dva, je blo malo čudno, potem je vse že v retrovizorju, pičiš dajle Pa pravzaprav, me ne prizadene več kar tako, dvomim, da še sploh kaj , da neboš kje ti tista Ja, resno mislim za RD , bo velika fešta Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Za spanje ne skrbi, to bomo porihtali, če pa se ti nebo spalo pa bo še najboljše Prijateljsko družbo??? Ne, nisem ranjen poba, je tak hitro prišlo in minlo, da nism mel časa niti prav bit žalosten, kak, dan dva, je blo malo čudno, potem je vse že v retrovizorju, pičiš dajle Pa pravzaprav, me ne prizadene več kar tako, dvomim, da še sploh kaj , da neboš kje ti tista Ja, resno mislim za RD , bo velika fešta Sicer grem že v petek na eno, ampak ni ovir zame.... A da bi te jst prizadela...hm....da ne boš ti mene? Ne, sej, kdo je pa reku, da si grem moža iskat? Do kdaj ti morm pa povedat???? Sej tko ene 90% sm že za! P.S. Ne bom zaspana... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 Na OS mi napiši, he he, ja, do sobote bi bilo fajn Če pa neuš zadovoljna z mano, pa bo tipov za pecanje koliko hočeš (rich target environment) Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pa sejem je na en drug datum...junija mislm. 4 in 5. če se ne motim...en vikend pred mojim r.d.....Točno takrat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 o Sstane! Boš meu štant na sejmu? da vem, če se splača hodit Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melissa 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 Ojla , še zmeraj brez rač. Sem malce preletela , uf, kakšna škoda, da ne morem sodelovati. Malce pokomentiram, Pikica , če je problem spanje , lahko pri meni Ha,ha ! Kakšna zamenjava je pa oboje na M a ne? Sstane jaz sem brez soli, priideš kaj v MB ali mi jo pošlješ?Kaj je v Celju? Ostali pa velik cmoooooooooooooooK!Danes baje dobim popravljen računalnik. Cigančica , a so ti vodnarji kaj bolj pri srcu? Ninko, malce mi pošlogaj, kaj lepega povej! Krokodilček , lep dan!Contesa , pozdravček! Melissa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 Cigančica , a so ti vodnarji kaj bolj pri srcu? Melissa a a,se vedno ne. ampak nimam nic osebnega,kot sem rekla,s tabo.sam ti mi malo lichish na ovnico,pa ne vem zakaj.... Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>o Sstane! Boš meu štant na sejmu? da vem, če se splača hodit Seveda, pa tudi dvoje predavanj v soboto in nedeljo z naslovom SKOČITE FIT V POLETNE DNI! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 ves kaj,stane..ta tvoj fit ne vem,no...sam jst se nic shujsala Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.