Guest sstane 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> ves kaj,stane..ta tvoj fit ne vem,no...sam jst se nic shujsala Cigančice hujšajo počasi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Cigančice hujšajo počasi sam se ti zezi,ciganchice se tud mashchujejo,che jih kdo nategne Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>sam se ti zezi,ciganchice se tud mashchujejo,che jih kdo nategne A se nama je na koncu to zgodilo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>A se nama je na koncu to zgodilo jej,jej sstane kolk s pa ti bil pjan Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>jej,jej sstane kolk s pa ti bil pjan Si sigurna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 valda,jst sem bla soljena in nisem bila pijana Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Ojla , še zmeraj brez rač. Sem malce preletela , uf, kakšna škoda, da ne morem sodelovati. Malce pokomentiram, Pikica , če je problem spanje , lahko pri meni Ha,ha ! Kakšna zamenjava je pa oboje na M a ne?Melissa U, kaka fajn ponudba....ja, če ne bo druge možnosti, te bom pa res izkoristla... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>valda,jst sem bla soljena in nisem bila pijana No, vsaj eden s trezno glavo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 In za kdaj računamo na naslednji Lunin.net party ? Jaz v bistvu Vas že pogrešam...bo treba nekaj izumit v kratkem...kaj pravite !!? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>In za kdaj računamo na naslednji Lunin.net party ? Jaz v bistvu Vas že pogrešam...bo treba nekaj izumit v kratkem...kaj pravite !!? Celje, sobota 4 junij na celskem razstavišču. V programu je tudi hoja po žerjavici. Rezervne podplate prinesite s seboj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Celje, sobota 4 junij na celskem razstavišču. V programu je tudi hoja po žerjavici. Rezervne podplate prinesite s seboj A res al kaj...?kaj je to za eno razstavišče...kak sejem al kako ? Veš, da pridem...sam uro mi povej !! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 aja?kr brez mene al kaj ?nj,nj,nj Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>A res al kaj...?kaj je to za eno razstavišče...kak sejem al kako ? Veš, da pridem...sam uro mi povej !! ALTERMED 4. in 5. junij, od jutra do sutra Podplati se pečejo zvečer, vse lunatke pridejo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>aja?kr brez mene al kaj ?nj,nj,nj KAj, da greva cigancica...peljem jaz ?! <{POST_SNAPBACK}>ALTERMED 4. in 5. junij, od jutra do sutra Podplati se pečejo zvečer, vse lunatke pridejo Torej, da pripravim tabane za pečenje... Evo, da vidim, če gre še kdo...ga poberem in gasa...sam jaz bi štartal ankrat okoli 16 ure !! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 Ka pa lažeš? Glih vse pa tud ne! Sam ta glavne! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>KAj, da greva cigancica...peljem jaz ?! Torej, da pripravim tabane za pečenje... Evo, da vidim, če gre še kdo...ga poberem in gasa...sam jaz bi štartal ankrat okoli 16 ure !! Glih prav Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ka pa lažeš? Glih vse pa tud ne! Sam ta glavne! Ti da pošlješ sestrco Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ti da pošlješ sestrco Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>KAj, da greva cigancica...peljem jaz ?! Torej, da pripravim tabane za pečenje... Evo, da vidim, če gre še kdo...ga poberem in gasa...sam jaz bi štartal ankrat okoli 16 ure !! pismu,bi sla ja ....caki to je menda sobota,ne?delam do 3h... hm..ne vem po moje ne bo zneslo.bi rabila mal pocitka koncno,ampak mogoce si pa premislim. Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ti da pošlješ sestrco To pa nimam nč zravn. Je polnoletna, se bo kr sama odločla! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>pismu,bi sla ja ....caki to je menda sobota,ne?delam do 3h... hm..ne vem po moje ne bo zneslo.bi rabila mal pocitka koncno,ampak mogoce si pa premislim. No panick..., če se premisliš...javi ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ALTERMED 4. in 5. junij, od jutra do sutra Podplati se pečejo zvečer, vse lunatke pridejo kdo vse pride? Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>pismu,bi sla ja ....caki to je menda sobota,ne?delam do 3h... hm..ne vem po moje ne bo zneslo.bi rabila mal pocitka koncno,ampak mogoce si pa premislim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>kdo vse pride?Santos, pa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Santos, pa spet me hecas,stane. dej pisn,no. Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.