Guest sstane 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>spet me hecas,stane. dej pisn,no.Povej, koga bi si posebej želela videti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Povej, koga bi si posebej želela videti ja tebe,ne Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja tebe,ne Seveda, s Conteso in Melisso smo tam cel čas, pa Mick bo mogoče Štajerce prignal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Seveda, s Conteso in Melisso smo tam cel čas, pa Mick bo mogoče Štajerce prignal lepo.mogoc pridem..ha ha zdej sem kot marsa..."nisem ziher da ne pridem"he he...ce ne se pa fajn mejte Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 Sstane js dons že ceu dan tvojo sol žrem, pa mi mačk noče popustit! A sm včer zajebu, k nism skoz zravn pjače sol konzumiru, al kva? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja tebe,ne <{POST_SNAPBACK}>Seveda, s Conteso in Melisso smo tam cel čas, pa Mick bo mogoče Štajerce prignal Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sstane js dons že ceu dan tvojo sol žrem, pa mi mačk noče popustit! A sm včer zajebu, k nism skoz zravn pjače sol konzumiru, al kva? Jasno, treba sproti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>lepo.mogoc pridem..ha ha zdej sem kot marsa..."nisem ziher da ne pridem"he he...ce ne se pa fajn mejte Zdaj, ko je tiho, se bo ziher tam nacrtala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jasno, treba sproti Jebiga, nism meu sabo! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jebiga, nism meu sabo! Epruveto moraš nositi s sabo kot preservativ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Epruveto moraš nositi s sabo kot preservativ Hehehe,posle jebanja, nema kajanja! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Epruveto moraš nositi s sabo kot preservativ A misliš, da ga on nosi s sabo...saj ga ne nuca...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Rezervne podplate prinesite s seboj Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 1. junij 2005 Prijavi Deli 1. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>A misliš, da ga on nosi s sabo...saj ga ne nuca...! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 Torej začnemo s prijavami...! Kdaj in kdo se želi udeležit naslednjega Partya, ki bo v MB oz. okolici (točnega placea se še ne ve), najbrž naj bi imeli oz. smo se dogovarjali včeraj z Melliso,Conteso,Stanetom, Krokotom..., na Pohorju, enkrat proti koncu Junija ali V prvem wikendu Julija !! Torej, koga zanima...naj odgovori in naj pove, če nima obveznosti na te datume, če ne da se probamo uskladit al kakorkoli že ! Partyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy rulessssssssssssssssssssssssssss Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 Bo treba razmislit.... Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Bo treba razmislit.... Ti kr...saj, če ne v tem življenju...boš v naslednjem ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ti kr...saj, če ne v tem življenju...boš v naslednjem ! Prav gotovo,Santos Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 Bobnar,upam, da te bom tokrat srečal ?! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 Itak, Bobnar, čist šizim na lunatike... jaz bi spoznavala enega po enega... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>in? Ni valda, da se me bojiš...kaka so to uprašanja, in ?! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>vem da bi rad, da se te nea se osmešuj po nepotrebnem... sicer pa, kako Uprašanje, tak odgovor...Kje pa...mene pa res se ne rabi bat, saj muhe ne bi ubil, kaj šele drugega...! Veliko krat so te omenili...baje si fejst možakar....(same lepe o tebi), kljub temu jaz nisem imel tak utis...pa bi te rade volje spoznal oz., da bi bil prisoten na Partyu, saj na Marso smo že obupali...pa si eden redkih, ki si želim spoznat oz. srečat ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>fejst možakar ta je pa dobra okej, ma nea se obremenjuj z mano, če se mi bo sprdnilo bom prišo, če ne pa tut okej... bo kaj za obirat Itak, da bo za obirat...sam ti ne boš smel mankat, rabimo kompleten vlakec...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 Ko boste vedeli točen datum sporočite in se odločim. če pridem...Junij imam sicer bolj natrpan še z enim izpitom na fax-u, pa še en strokovni izpit za opravit, pa še službena žurka nekje na Vipavskem, tako, da bo še kar gužva....Če se bo le dalo potem pridem malo pogledat... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Torej začnemo s prijavami...! Kdaj in kdo se želi udeležit naslednjega Partya, ki bo v MB oz. okolici (točnega placea se še ne ve), najbrž naj bi imeli oz. smo se dogovarjali včeraj z Melliso,Conteso,Stanetom, Krokotom..., na Pohorju, enkrat proti koncu Junija ali V prvem wikendu Julija !! Torej, koga zanima...naj odgovori in naj pove, če nima obveznosti na te datume, če ne da se probamo uskladit al kakorkoli že ! Partyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy rulessssssssssssssssssssssssssss Kaj te, mene pa ste kr ven spustli al kaj??? Melissa, pa še javil sm se za tvojega as(s)istenta. Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.