Skoči na vsebino

Lunin party

Recommended Posts

• Komentarji 2,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

<{POST_SNAPBACK}>Seveda, s Conteso in Melisso smo tam cel čas, pa Mick bo mogoče Štajerce prignal x:)x

lepo.mogoc pridem..ha ha zdej sem kot marsa..."nisem ziher da ne pridem"he he...ce ne se pa fajn mejte x:)x :palec:

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

Deli na socialnih omrežjih

Guest sstane
<{POST_SNAPBACK}>Sstane js dons že ceu dan tvojo sol žrem, pa mi mačk noče popustit! :o|o:  A sm včer zajebu, k nism skoz zravn pjače sol konzumiru, al kva? xrolleyesx

Jasno, treba sproti x;)x

Torej začnemo s prijavami...! xDDx

Kdaj in kdo se želi udeležit naslednjega Partya, ki bo v MB oz. okolici (točnega placea se še ne ve), najbrž naj bi imeli oz. smo se dogovarjali včeraj z Melliso,Conteso,Stanetom, Krokotom..., na Pohorju, enkrat proti koncu Junija ali V prvem wikendu Julija !! x^x

Torej, koga zanima...naj odgovori in naj pove, če nima obveznosti na te datume, če ne da se probamo uskladit al kakorkoli že ! x;)x :palec:

Partyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy rulessssssssssssssssssssssssssss :vragec: x:Dx

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

<{POST_SNAPBACK}>vem da bi rad, da se te x:o)x

nea se osmešuj po nepotrebnem...

sicer pa, kako Uprašanje, tak odgovor...

Kje pa...mene pa res se ne rabi bat, saj muhe ne bi ubil, kaj šele drugega...! x;)x

Veliko krat so te omenili...baje si fejst možakar....(same lepe o tebi), kljub temu jaz nisem imel tak utis...pa bi te rade volje spoznal oz., da bi bil prisoten na Partyu, saj na Marso smo že obupali...pa si eden redkih, ki si želim spoznat oz. srečat ! xrolleyesx x:Dx x;)x :palec:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

<{POST_SNAPBACK}>fejst možakar x:o)x  xDDx  x:Dx  x:o)x

ta je pa dobra x:Dx

okej, ma nea se obremenjuj z mano, če se mi bo sprdnilo bom prišo, če ne pa tut okej... bo kaj za obirat x:Dx  x:o)x  x;)x

Itak, da bo za obirat...sam ti ne boš smel mankat, rabimo kompleten vlakec...! xg:Dx

x;)x :palec:

Ko boste vedeli točen datum sporočite in se odločim. če pridem...Junij imam sicer bolj natrpan še z enim izpitom na fax-u, pa še en strokovni izpit za opravit, pa še službena žurka nekje na Vipavskem, tako, da bo še kar gužva....Če se bo le dalo potem pridem malo pogledat...
Smisel življenja je največja sreča

<{POST_SNAPBACK}>Torej začnemo s prijavami...!  xDDx

Kdaj in kdo se želi udeležit naslednjega Partya, ki bo v MB oz. okolici (točnega placea se še ne ve), najbrž naj bi imeli oz. smo se dogovarjali včeraj z Melliso,Conteso,Stanetom, Krokotom..., na Pohorju, enkrat proti koncu Junija ali V prvem wikendu Julija !! x^x

Torej, koga zanima...naj odgovori in naj pove, če nima obveznosti na te datume, če ne da se probamo uskladit al kakorkoli že ! x;)x  :palec:

Partyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy rulessssssssssssssssssssssssssss  :vragec:  x:Dx

Kaj te, mene pa ste kr ven spustli al kaj??? :o|o: Melissa, pa še javil sm se za tvojega as(s)istenta. :C:

It's better be dead and cool than alive and uncool

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...