astra 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 Pridem, če bo v začetku julija.. Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 tud rajs zacetek julija.. povem, ko se bo bolj tocno vedelo kje in kdaj.. pa odvisno od vremena Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 bi bilo bolje ,da tuki zbiram prijave za piknik v dolini reke dragonje se ta mesec enkrat,meni bi nekak pasal datum 18.-19.junij ali pa mogoce teden kasneje.plac ob rekici,lahko se tud kopate in prespimo seveda v spalkah pod lepim pokrivalom zvezdic in uspavanko iz struge. Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Santos, meni tudi odgovarja julij! Julij, Julij, Julij !!! (Cezar,Cezar, Cezar !!! ) julij, ja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 Ma kdr čte, sam da bo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Santos, meni tudi odgovarja julij! 11. ali poznejši Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 ce hocte julija,bom jaz mal tezko to ivedla,ker imam julija r.d. in pridejo mozhevi sorodniki iz srbije,tko da bom zasedena jst sem za junij,zdej pa ne vem.....v juliju imam samo en vikend fraj,ker so dopusti sodelavk se tu,pa she obiski. Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 sorodniki iz srbija - pa se pije celi mesec Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaj te, mene pa ste kr ven spustli al kaj??? Melissa, pa še javil sm se za tvojega as(s)istenta. Milf,"sem spraševal zate, nobeden ni imel tvoje ctel. številke ! Smo pa te pogrešal !! <{POST_SNAPBACK}>Santos, meni tudi odgovarja julij! Torej,če bo večina za julij...tud OK ! sam povejte za kjeri Wikend (prvi ali drugi v mesecu) ? Cigancica,mislim, da tokrat bo pripadal party štajercem, ker prvič smo bili na obali...in mislim, da bi bilo pošteno, da se enkrat mi odpeljemo gor...kaj praviš !? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Milf,"sem spraševal zate, nobeden ni imel tvoje ctel. številke ! Težko verjamem, al pa so se delali, da ne, ali pa je bilo boljše, da je nimajo? Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melissa 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 No Milf, pa bi meni številko dal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melissa 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 Jaz predlagam naslednji vikend t.j 18.6. ali pa konc julija. Od 26.6. pa do 10.7. je Lent in jaz nimam časa. Potem 2 termina zasedena( prostor ). Povejte? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 Hm. No, saj jst običajno ne pridem, tko da........se strinjam! Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melissa 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hm. No, saj jst običajno ne pridem, tko da........se strinjam! Kdo bi vse to razumel......................... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kdo bi vse to razumel......................... Vsi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melissa 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 No, Stanci Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>No, Stanci No, kagebešniki Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>No Milf, pa bi meni številko dal mi je žal, da nisem Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz predlagam naslednji vikend t.j 18.6. ali pa konc julija. Od 26.6. pa do 10.7. je Lent in jaz nimam časa. Potem 2 termina zasedena( prostor ). Povejte?Torej...? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 jst se ne vem... sam zna pa bit.. .da bi smogoce slo 18.6 kje ze? nek na stajerskem sireku ane?? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja, ene prarkrat... ze full let nazaj sam, zdej bi mogu spet full jajc zbrat, da bi se upal... a da bi mel pri tebi tudi hojo po zerjavci zk sm pa slobodane?? -----------jst se nisem hodila po zerjavici ,bom pa enkrat zhe...free-=slobodane Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 ok,pol zgleda nocte na piknik v dragonjo pa nic . Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 Jaz 18.6. sigurno NE, ker se bom potepala po Vipavski dolini ter imela žur do jutranjih ur....tako, da.... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ok,pol zgleda nocte na piknik v dragonjo pa nic . Grem jutri pogledat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 Cigančica, prišparaj tole, jaz bi šla enkrat... zgleda nekak po mojem okusu... samo zdaj smo mal s termini na tesnem, sam v tem je problem... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.