Samson23 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 zaenkrat ga mamo napovedanga za nedeljo hehehe 26. Ja, a zdaj vam pa se k masi vec ne pustijo... komunisti frdamani!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 Dej ga ti organizirat, sej si menedzerka...teb bi mogle it take stvari dobr od rok!!!Pokazi vodstvene sposobnosti... bodi nas pastir!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 Piknik bo, ko bo Melissa določila (fiksni) datum in jaz začnem pobirat prijave. Ampak, če misli piknik bit nekje okoli 16.7. potem je še itak čas. Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melissa 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja men ne bi blo blema, sam se jih je že tok (vsaj 2) javl, da organizira, zdej pa nč . Pa še nism tok IN kokr ostali, tko da je bolš če stare sable (lunatiki) to prevzamejo. V nedeljo grem že na morje, julij in agust je pa folk tut na dopustu. Milf , a gre to na najin račun A ni bilo jasno napisano Pa so leteli sami izgovori.................... dopust, izpti, me ni ne morem, mam menstruacijo ............................PIKNIK 16.7. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 Jaz pridem ! Kakšni so pogoji...kaj je treba prinest oz. prispevat ! p.s.:bom se potrudil nagovorit, da pride tud wanesa !! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>p.s.:bom se potrudil nagovorit, da pride tud wanesa !![/color] Imam občutek, da iz te moke ne bo kruha..... je bolj sramežljiva....... A to bo na Pohorju....mi smo ravno takrat s celo družinico gorih čez vikend.....bi bilo fajn..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 16. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 16. junij 2005 Hja če pride wanessa pridem pa še js izpiti gor al dol sam da vidim tote lepotičke.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Imam občutek, da iz te moke ne bo kruha..... je bolj sramežljiva....... A to bo na Pohorju....mi smo ravno takrat s celo družinico gorih čez vikend.....bi bilo fajn..... Saj jaz tud bolj sramežljiv...ah, nič bat...bova že razbila led ! Sam, da nimaš ljubosumnega moža...kar se tiče mene no panick, nisem sramežljiv, saj veš ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hja če pride wanessa pridem pa še js izpiti gor al dol sam da vidim tote lepotičke.... Kere lepotičke.....??????? Ninči a nisi ti iz Ajdovščine???.....jaz sem ta vikend v vaših koncih-baje, da se bom lahko najedla češenj do konca....Komaj že čakam Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hja če pride wanessa pridem pa še js izpiti gor al dol sam da vidim tote lepotičke.... Lahko greva z enim avtom, če ti je želja...z mojim ? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 16. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 16. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Lahko greva z enim avtom, če ti je želja...z mojim ? tako se govori... ni blema... čak kdaj je zdej to? res ne morem edin 28. pa 29... druge dni pa lahk en mal si utržem težko prigaran čas... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Saj jaz tud bolj sramežljiv...ah, nič bat...bova že razbila led ! Sam, da nimaš ljubosumnega moža...kar se tiče mene no panick, nisem sramežljiv, saj veš ! Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 Evo Melissa je rekla....prijave zbiram jaz, tak da vsi, ki želite piknik (party), mi pišite, zbiram prijave od tega trenutka na novi temi. Piknik pri melissi. Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Evo Melissa je rekla....prijave zbiram jaz, tak da vsi, ki želite piknik (party), mi pišite, zbiram prijave od tega trenutka na novi temi. Piknik pri melissi. In kako ti kaj gre Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freaky girl 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 h3h3 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 2. april 2006 Prijavi Deli 2. april 2006 Kdaj bomo mel spet lunin.net forum party? zdej je ze mal bolj toplo, bi lhak kej organiziral.novih clanov je tudi ze kar veliko...ki imajo morda celo primerne prostore in bi lahko party organizirali pri sebi doma. kdo se javi? in kdaj? (kar se tice financ stroskov, organizacije, bi si jih razdelili) Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melissa 2. april 2006 Prijavi Deli 2. april 2006 Kdaj bomo mel spet lunin.net forum party? zdej je ze mal bolj toplo, bi lhak kej organiziral.novih clanov je tudi ze kar veliko...ki imajo morda celo primerne prostore in bi lahko party organizirali pri sebi doma. kdo se javi? in kdaj? (kar se tice financ stroskov, organizacije, bi si jih razdelili) Še zmeraj velja lansko povabilo-predlog , da lahko imamo pri meni, Maribor - Laznica v kolikor kraj in prostor ustrezata in ( všećni in manjvšečni postali si vsečni, bolj zreli), No, prvi predlog je padel......... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 2. april 2006 Prijavi Deli 2. april 2006 kdaj? ves kle treba kr doloct datum pomoje in tk... drgac nau 0. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 2. april 2006 Prijavi Deli 2. april 2006 hehe, trajalo bo 3 mesece, preden se boste zmenili in kdo bo kaj prinesel, jedel, špilal kitarco, pel. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 2. april 2006 Prijavi Deli 2. april 2006 hehe, trajalo bo 3 mesece, preden se boste zmenili in kdo bo kaj prinesel, jedel, špilal kitarco, pel. Jaz bi rekla, da bo enkrat avgusta Sama ne vem, ce bom tam. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 2. april 2006 Prijavi Deli 2. april 2006 Do junija sem skor 100% zraven pol boste pa morali brez mene. Kar je kriza... (jaz za Štajersko, sam spet bom za spat zatežila, ker bom verjetn na dveh kolesih..) Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nicky 2. april 2006 Prijavi Deli 2. april 2006 Če bom slučajno imela čas, ko bo party potem povabim kakšnega ki je brez prevoza , da lahko tudi pri meni prespi, pa če bo seveda lokacija tukaj v bližini ?! Citiraj "Edino tveganje v življenju je, da nikoli ne tvegaš." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 2. april 2006 Prijavi Deli 2. april 2006 :xx!: hehe, trajalo bo 3 mesece, preden se boste zmenili in kdo bo kaj prinesel, jedel, špilal kitarco, pel. Tukaj? ..torej ce bo lokacija virtualno Če bom slučajno imela čas, ko bo party potem povabim kakšnega ki je brez prevoza , da lahko tudi pri meni prespi, pa če bo seveda lokacija tukaj v bližini ?! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. april 2006 Prijavi Deli 2. april 2006 Še zmeraj velja lansko povabilo-predlog , da lahko imamo pri meni, Maribor - Laznica v kolikor kraj in prostor ustrezata in ( všećni in manjvšečni postali si vsečni, bolj zreli), No, prvi predlog je padel......... Nea ga seri, kaj pa labodi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 3. april 2006 Prijavi Deli 3. april 2006 Če bom slučajno imela čas, ko bo party potem povabim kakšnega ki je brez prevoza , da lahko tudi pri meni prespi, pa če bo seveda lokacija tukaj v bližini ?! hm.. zakaj men neki pravi, da sma si dokaj blizu, mogoče pa bi lahka uskladile termine, pa grema na kofi pa še micka povabima, da bo blažen med babam Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.