Guest sstane 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 Kaj pa Marsa, sigurno bo hotela po kosilu malo zadremat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 Tam že, kaj pa v devetih nebesih Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 Za enga pokovca bomo pa ja poskrbeli. Kaj želiš papcat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 Contesa, super si, prevzela si vse to poizvedovanje in rihtanje Hvala ti. Verjetno ni potrebnega nobenega predplačila, ampak vseeno stegujem jezik, da vem za ziher...? Drugače se pa prijavljam za kosilo, ja, sem zdaj vmes vidla, da kar noro štepate te poste in da je treba točno povedat, kdo bo jedu in kdo ne. Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 19. marec 2004 zakon 2300, za kosilce, plus kakega jurja za pijačo... naslednja faza je povratek domov, mam ravno 20 km do tja hehe, odlično,,, sem zdaj z babico debatiral k je s teh krajev, hja, jezera da zdaj mrbit niti ni nevem kaj.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. marec 2004 Prijavi Deli 20. marec 2004 Kaj pa Marsa, sigurno bo hotela po kosilu malo zadremat Zdajle opazila... Stane, ti si pa res model!!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. marec 2004 Prijavi Deli 20. marec 2004 Aja, sem videla Contesa, da je treba povedat.Midva bova potem pac dva menija.Ce naju slucajno ne bi bilo, bova pac dala nekomu cash ali bo nekdo zalozil, pa mu bova vrnila.Ampak skoraj ziher bova, itak, saj sva se vedno prisla.Sva mislila priti s Timom, ima pa nek turnir ali kaj. Samo ima to ze dopoldne, tako morda bo vseeno lahk prisel. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 20. marec 2004 Prijavi Deli 20. marec 2004 Kaj pa Marsa, sigurno bo hotela po kosilu malo zadremat Zdajle opazila... Stane, ti si pa res model!!! Sem mislil, da zvezdogledi spite podnevi, ko se nič ne vidi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. marec 2004 Prijavi Deli 20. marec 2004 Podnevi gledamo pac sonce. Ce je. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 20. marec 2004 Prijavi Deli 20. marec 2004 Ni zato noč, ker je Luna na nebu, ampak zato, ker tam ni Sonca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. marec 2004 Prijavi Deli 20. marec 2004 Sam da neki, a ne, Stane? Evo, zato sem menila da imas kaj v Dvojckih (se vedno se nisi izjasnil, ali imas merkur ali veero ali ne) - ker ti preprosto ne prides do konca.Pol pa se bik! :o|o: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 20. marec 2004 Prijavi Deli 20. marec 2004 Kako se pa to izjasni? Saj sem ti dal vse koordinate tam, pa je napisalo to, kar si sprogramirala. Nič se ne spomnim o kakšnih dvojčkih, imam le mlajšo sestro Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 20. marec 2004 one more week hehe Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 20. marec 2004 Prijavi Deli 20. marec 2004 Jaz pridem in mogoče še Bili prepričam, da gre zraven. Obe jeva, kar nam užitnega dajo (nisva vege)... No, za njo še ni 100%, da pride, ampak upam, da ne bo problema s količino hrane, saj za gostilničarja je najbrž pomembna okvirna cifra gostov. Potem pa bojo že pripravili za toliko, kolikor nas bo on the face of the place. A ne, contesa? Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 20. marec 2004 Prijavi Deli 20. marec 2004 En post vama pa tudi ne bo škodil Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 Mene pa ne bo.Nekaj prišlo vmes. Tako, da - imejte lepo vreme, dobro voljo, ful papice in pijačke Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 skoda. zihr nas sploh nimas rada sej hecam jaz vegi, kot sem ze napisal.zame kosilo - se prijavljam.marsa a mas ze povn avto sicer pobaram tinko!? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 Skoda, Nataly, sem se ze razveselila, ko smo se samo enkrat videli, pa se to na hitro... pa bila si v drugi skupini tedaj (v Tunjicah)...No, saj pa ni zadnjic. Free - seveda, v obeh primerih (ce greva oba, sta dva placa, ce pa grem sama, pa so trije) - torej nekako ti in Soncna.Soncna - ali si iz LJ - hocem reci, ali startas torej iz LJ? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 Aja saj res, Contesa! Naj se ti tule zahvalim, ko si prevzela tole in poskrbela za vse. Ful pridno od tebe, ki imas sicer se druzino, delas... da si si vzela cas, res kul! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 Ja, pridem in naročam, kar bomo jedli. ....pa nek "štrudl" se obeta A tam ne bodo nič hudi, če hrano sabo prinesemo C.l. Citiraj BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 Candlelight, boš ti naredila štrudel(samo ne z jabolki please) x:Contesa, jest bom samo asistirala in posodila kuhinjo. Kot sem že prej omenila.... pri peki nisem ravno doma Bom pa predlagala, da spustimo jabolka ......tudi jest imam slabe izkušnje iz vrtca, sicer ne z jabolki pač pa s kumino :xx!: ...če ugriznem vanjo, ne odgovarjam za posedice C.l. Citiraj BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 hahah... same posledice iz vrtca.. jst pa mrzle zelenjavne juhe ne prenesem, s cvetačo.. pa tista plast ko se na vrhu strdi, tko kot takrat ko mleko kuhaš in se smetana nrdi.. kaj smo kozlali v vrtcu..... (dolgo nisem zelenjavnih juh jedla..)Me je ena ženska pitala, kao zdej pa BOŠ jedla, pa je imela pol več na sebi kot jst v sebi... hahah... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 pa je imela pol več na sebi kot jst v sebi... hahah... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 Skoda, Nataly, sem se ze razveselila, ko smo se samo enkrat videli, pa se to na hitro... pa bila si v drugi skupini tedaj (v Tunjicah)...No, saj pa ni zadnjic. Free - seveda, v obeh primerih (ce greva oba, sta dva placa, ce pa grem sama, pa so trije) - torej nekako ti in Soncna.Soncna - ali si iz LJ - hocem reci, ali startas torej iz LJ?predlagam, da grem se jaz s tabo, marsa, ce bos sama; ce gre mitja, pa bi rada, da gre kdo z mano ( soncna ali free), ker mi je lepse, ko da se sama vozim. a bi se dalo? Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 Seveda, Tinka, z veseljem - samo ce se ne bo pojavilo toliko oseb, da bomo rabili vse te place - + tvoje... a stekas?Sicer pa, ofkors - zakaj bi 4 hodili s 4 avti? Razuzde'!! Mitja bo najbrz sel... Jaz pa skoraj ziher...Pri zmenkih sem riba... in skorpijon... hocem bit natancna, ne maram kar nekaj obljubljat, ne da pa se mi imeti obcutka obveze in ne maram stiskanja v kot...Meni se ne da 5 let prej vedeti, kaj bom pocela 13. 7. 2010... :o|o: Tako nekako.Kaj jaz vem, lahko povem za danes...Pa se... ma, ne, raje bom tiho... hehe... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.