Guest sstane 1. september 2007 Prijavi Deli 1. september 2007 Uuu, septembra sem jaz na obali med teniškim turnirjem.To je kdaj in kje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. september 2007 Prijavi Deli 1. september 2007 Portorož. Ja bom od 20 - 24.9. po moje. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. september 2007 Prijavi Deli 1. september 2007 Portorož. Ja bom od 20 - 24.9. po moje.Ni slab datum. Kateri je petek Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. september 2007 Prijavi Deli 1. september 2007 Sem šla pogledat. 21. Torej bom od 21. dalje. Ker grem samo na polfinale in finale. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. september 2007 Prijavi Deli 1. september 2007 Sem šla pogledat. 21. Torej bom od 21. dalje. Ker grem samo na polfinale in finale. 21.9.2007 LN PARTY V PORTOROŽU Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 1. september 2007 Prijavi Deli 1. september 2007 kje pa panckamo? mamo rezervirano kako stvar?mia Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. september 2007 Prijavi Deli 1. september 2007 kje pa panckamo? mamo rezervirano kako stvar?miaImamo, po hotelih Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. september 2007 Prijavi Deli 1. september 2007 Men je vseen, če v Izoli. Sem mobilna. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 1. september 2007 Prijavi Deli 1. september 2007 kako pa to izgleda? a je treba kaj za jest sabo prinest? a bomo kaj pekli?kaj pa za oblect?mia Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. september 2007 Prijavi Deli 1. september 2007 kako pa to izgleda? a je treba kaj za jest sabo prinest? a bomo kaj pekli?kaj pa za oblect?mia Ene kopalke bo že dobro imet, kak plac in roštilj se bosta pa na obali tudi našla, bomo že zinprovizirali, saj nas ne bo 1000 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. september 2007 Prijavi Deli 2. september 2007 Samo urednica bi pa res morala bit obvezno zraven!!! obvezno, ne? "bi morala". kako pa ves da me ni blo? ... bla sem prvic, drugic, morda tretjic... tok da se vidmo, da vemo da smo, kdo smo in tko.....me pa res ze dolg ni blo. smo se menili 1x ze za Kolpo, se clo ze zmenil konkretno, pa je oni vikend ful ulivalo, pa smo odpovedal, k ni imelo smisla, da bi v takem po kolpi bluzil. kaj pa za oblect?to si mors tako uniformco ubost, najboljs da si jo das kar delat. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 2. september 2007 Prijavi Deli 2. september 2007 obvezno, ne? "bi morala". kako pa ves da me ni blo? ... bla sem prvic, drugic, morda tretjic... tok da se vidmo, da vemo da smo, kdo smo in tko.....me pa res ze dolg ni blo. smo se menili 1x ze za Kolpo, se clo ze zmenil konkretno, pa je oni vikend ful ulivalo, pa smo odpovedal, k ni imelo smisla, da bi v takem po kolpi bluzil.to si mors tako uniformco ubost, najboljs da si jo das kar delat. Aha... ja pol se ti pa opravičujem no... pa sej to je bil bolj predlog za v naprej, da bi bilo lepo da so zraven tudi "ta glavni" s foruma ... sem brala samo od tistega piknika blizu Bleda, letos, do drugih se še nisem pregrizla, je ful za brat ja kolpa predlog je itak za drugo leto poleti, do takrat bo najbrž še kakšno srečanje kje drugje, pa tudi jaz bom že bolj skakala takrat, pa upam da samo po dveh nogah - si pa želim že ful cajta it s kanujem po Kolpi, pa da je več folka, je bolj zanimivo kot pa samo v dveh Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 2. september 2007 Prijavi Deli 2. september 2007 obvezno, ne? "bi morala". ... bla sem prvic, drugic, morda tretjic... tok da se vidmo, da vemo da smo, kdo smo in tko.....me pa res ze dolg ni blo. Bi bilo fajn enkrat tudi šefico spoznat... Upam da bom to doživel... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 2. september 2007 Prijavi Deli 2. september 2007 Aha... ja pol se ti pa opravičujem no... pa sej to je bil bolj predlog za v naprej, da bi bilo lepo da so zraven tudi "ta glavni" s foruma ... sem brala samo od tistega piknika blizu Bleda, letos, do drugih se še nisem pregrizla, je ful za brat ja kolpa predlog je itak za drugo leto poleti, do takrat bo najbrž še kakšno srečanje kje drugje, pa tudi jaz bom že bolj skakala takrat, pa upam da samo po dveh nogah - si pa želim že ful cajta it s kanujem po Kolpi, pa da je več folka, je bolj zanimivo kot pa samo v dveh To s kanuji ni slaba ideja... Samo jaz bi moral malo zmanjšat obseg do takrat... Da bi me kanu lahko nosil... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 2. september 2007 Prijavi Deli 2. september 2007 tretja je še zaenkrat bergla To s kanuji ni slaba ideja... Samo jaz bi moral malo zmanjšat obseg do takrat... Da bi me kanu lahko nosil... Imaš čas do poletja... zgleduj se po medotih - - zimsko spanje V najhujšem primeru boš pa plaval za al pa pred kanujem Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 2. september 2007 Prijavi Deli 2. september 2007 tretja je še zaenkrat berglaImaš čas do poletja... zgleduj se po medotih - - zimsko spanje V najhujšem primeru boš pa plaval za al pa pred kanujem Pa za rešilni pas me boste lahko uporabili... Za noge... xwizardx Da bi bila čimprej samo na svojih... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 2. september 2007 Prijavi Deli 2. september 2007 hvala alef, upam da te tvoje dobre vile tudi pripomorejo k temu ma ja sej ni tako hudo več, gre lepo naprej, tako da mislim da do drugega leta bi moralo ratat... itak sem pa optimistka A rešilni pas a... he he he... ja pa kakšen sodček piva (obvezno laško!) nate privežemo, bo več placa v kanuju Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 2. september 2007 Prijavi Deli 2. september 2007 hvala alef, upam da te tvoje dobre vile tudi pripomorejo k temu ma ja sej ni tako hudo več, gre lepo naprej, tako da mislim da do drugega leta bi moralo ratat... itak sem pa optimistka A rešilni pas a... he he he... ja pa kakšen sodček piva (obvezno laško!) nate privežemo, bo več placa v kanuju Bo ratalo... :palec: Tisto s pivom pa... Ne vem če bi bilo to v redu... Ne zame, za ostale... http://www.cosgan.de/images/midi/nahrung/e020.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 2. september 2007 Prijavi Deli 2. september 2007 a tak si, a... slamco v sodček in gremo a ne... he he... saj trebušček bi se itak še bolj napihnu tko da tudi če bi bil pjan se ne bi utopu, bi te samo od sebe držalo gor... No ja, bi privezali nate pa 4 sodčke, vse pa je ne bi utegnu spit... pa še splav iz sodčkov bi imel Sicer sem si pa pravkar natočla Laško - - na zdravje! P.S.: kaj uni trenira za oktoberfest? Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 2. september 2007 Prijavi Deli 2. september 2007 a tak si, a... slamco v sodček in gremo a ne... he he... saj trebušček bi se itak še bolj napihnu tko da tudi če bi bil pjan se ne bi utopu, bi te samo od sebe držalo gor... No ja, bi privezali nate pa 4 sodčke, vse pa je ne bi utegnu spit... pa še splav iz sodčkov bi imel Sicer sem si pa pravkar natočla Laško - - na zdravje! P.S.: kaj uni trenira za oktoberfest? Vidim da si taprave sorte... :palec: Upam da se kdaj srečava na kakšnem LNF party... Na zdravje... http://www.cosgan.de/images/midi/nahrung/h035.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. september 2007 Prijavi Deli 2. september 2007 Upam da se kdaj srečava na kakšnem LNF party... Kaj zdaj na kakšnem, portoroškem, valjda Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 2. september 2007 Prijavi Deli 2. september 2007 Upam da se kdaj srečava na kakšnem LNF party... Ja veš da, samo da ne vem na katerem. Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 3. september 2007 Prijavi Deli 3. september 2007 Kaj zdaj na kakšnem, portoroškem, valjda Tu verjetno ne... Ko bo pa kaj v Ljubljani ali bližnji okolici, takrat pa možno... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 3. september 2007 Prijavi Deli 3. september 2007 Tu verjetno ne... Ko bo pa kaj v Ljubljani ali bližnji okolici, takrat pa možno... Pih, tiste pol urce iz Lj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 3. september 2007 Prijavi Deli 3. september 2007 Pih, tiste pol urce iz Lj Ni problem razdalja pa cajt, ampak termin... Tam okrog 22.9. če sem prav videl.Takrat imam nekaj drugega v planu... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.