Rdeča Jagoda 3. september 2007 Prijavi Deli 3. september 2007 tut jst bi pršla na party... se rada zabavam sam če bo pa res 22., bo pa težka, ker bom na drugem party-ju... hm. pa drugič potem. Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 3. september 2007 Prijavi Deli 3. september 2007 na obali? super, pridem Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 23. marec 2008 Prijavi Deli 23. marec 2008 Dan Predlagam datum, ko bi se ponovno srecali (vsi, ki to zelijo) LNF-jevci.Zadevo lahko v celoti organiziram, ce bo prijavljenih vsaj 20 oseb. Datum: nedelja 13. april 2008. Nekje v bliznji ali malo sirsi okolici Ljubljane (najvec do Celja).Vecina iz foruma je iz okolice Ljubljane (predvidevam). Torej, kdor je za, naj napise da je za: 1. free Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 23. marec 2008 Prijavi Deli 23. marec 2008 kaj pa Maribor? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 23. marec 2008 Prijavi Deli 23. marec 2008 zakaj pa ne!? ma predvsem zato, ker je to stevilka, ki zahteva najem vecjega prostora.seveda pa je lahko alternativa, da smo vzunaj, ce bo ze toplo; potem stevilka udelezbe pac ni pomebna; razen ce bi popreje pripravili hrano in pijaco. Mislil pa sem itaq predlagati, da bi vsak ki pride prisesel nekaj za pod zob! Nekaj pijace in nekaj hrane (karkoli ze pripravljenega). tako bi se ognili marsicemu. itaq. Maaaaa sej se bo nasu kdo, ki bo pac organiziral na vasem koncu.... tu so se primorci, za katere bi bil maribor dalec. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 23. marec 2008 Prijavi Deli 23. marec 2008 ke pa je to? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 23. marec 2008 Prijavi Deli 23. marec 2008 jst sm za!a pol bos ti organizirala? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 23. marec 2008 Prijavi Deli 23. marec 2008 ma hrana pijaca em sploh ne skrbi. fajn bi pa blo ce ves az kak fajni plac, da bi res krompir pekl ! pa meli svoj ogenjcek. lahko naredimo se kako hojo po zerjavici recimo Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 23. marec 2008 Prijavi Deli 23. marec 2008 če bo pa v Vačah, pol pa vas definitivno pridem pokukat Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 25. marec 2008 Prijavi Deli 25. marec 2008 ko le ne bi z mobiji in fotoaparati slikali in objavljali na internetu.. sem že dopoldne misila potrdit - mayan. no, to. z veseljem pridem.. Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 25. marec 2008 Prijavi Deli 25. marec 2008 men je tut cist mim, k se folk tolk slika neki tko, da tut meni ni.kdo je ze govoru, da ve za neke fajne place, kjer se da bit pod streho in vzunaj? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 25. marec 2008 Prijavi Deli 25. marec 2008 ja, zdej pa ze pretiravas Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 26. marec 2008 Prijavi Deli 26. marec 2008 5. jst (pet je moja življ. cifra)P spet sem brez prevoza, tak da če je kdo iz LJ pripravljen si zmanjšati stroške s prevozom, mu v zameno za prevoz, pomagam krompir je že mal prestar za peko v žerjavci - to se dela jeseni Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. marec 2008 Prijavi Deli 26. marec 2008 Lepo k si se spomnil in se javil, Free! treba sam se plac najdt dobr... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 26. marec 2008 Prijavi Deli 26. marec 2008 jh, krompir imam sicer rada, sam mi ni življenskega pomena:))imam pa resno vprašanje, kako je s kavo.. Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. marec 2008 Prijavi Deli 26. marec 2008 jp tole smo pa ze 'slisal'... za te place. Kul, to se mi zdi kar primerno. jaz bi mogoce/najbrz tud prisla, sam kaj pa vem, kaj bo 13. (sam je pa kul datumcek ).ampak tko nekak mam v glavi, da bi prsla.vas enih ze dolg nisem vidla, enih pa sploh se ne. Silki pa za kavo skrbi da je bo dost! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 26. marec 2008 Prijavi Deli 26. marec 2008 Sava Črnuče, oz. pri "Brunarici", kuha, peče se na plinu. Bolj varno. In ne krši se odlokov v zvezi s kurjenjem ognja na prostem."J" zaprt prostor v pr. dežja. Postav se rezervni datum, v kolker na prvi datum pada dež.Sora - Goričane, kopališče nekdanje je odličen prostor (veliko dobrih lokacij tam).Od viseče brvi (in okolice), v smeri "proti RETEČAM" - par sto metrov naprej, ... (Reteče so NE Rateče)Prostora, kolikor se hoče.)oprostite, sam men se zdi da Silki kar upravičeno skrbi za kufe(te) svoj(e) vsakdanji/e; namreč, naj prišepnem, da na Brunarci NI kave (je pa brunarica in si lah sami skuhamo), v Sori-Goričane pa še te (brunarce) ni. Tak da, če bo dež...bomo mokri. Ja, pa kmetje nas bojo strašno veseli...NOT. So že pred leti preganjal množične piknikarje. Čeprav, plac je pa lep. če se mene vpraša (k da me kdo), pol predlagam brunarico Sava Črnuče, kje/pri kom se jo rezervira pa ne vem. Vem pa, kako se pride do tja Lep plac je tut na Zbilju, natančneje en kamp (je biu včasih, ne vem, če je še); majo delujočo brunarco-gostilno, al pa Zbilje samo -ob jezeru, tudi; gostilna je zraven, pa še fuzbal plac pa odbojka plac je zravn; pa loh še pesjanarji prpelemo svoje cucke... Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 26. marec 2008 Prijavi Deli 26. marec 2008 kaj pa Free pravi Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 26. marec 2008 Prijavi Deli 26. marec 2008 "Kako do tja? Za podroben opis lokacije, zemljevid in poti do brunarice klikni spodaj na Preberite več... Kako do tja?Brunarica se nahaja pri Savi v črnučah ob Nemški cesti.- Avto: imeli bomo tudi nekaj prostih mest v avtomobilih, iščejo pa se še dodatni prevozniki, ki bodo imeli še kakšno prosto mesto (najprej seveda poskrbite za svoje kolege, če vam pa ostane še kakšno mesto, se vam bo pa še kdo pruidružil)- Avtobus: z avtobusom št. 6 (Črnuče) ali 8 (Ježica) do avtobusne postaje Ježica potem je prbl. 10 min hoda- Kolo: seveda tudi pride v poštev Z Nemške ceste (Obvozna cesta po novem: prva cesta levo za prehodom čez železniško progo in še pred mostom čez Savo) po prbl. 100-200 metrov iz smeri Črnuč (PAZI! Cesta je nevarna, nima pločnika, zato naj ima vsak na šolski torbi kresničko!)) se zavije desno na ožjo asfaltirano cesto, držiš se glavne smeri - na koncu cesta zavije desno in se rahlo spusti - na levi so teniška igrišča, pot pa je treba nadaljevati kar naravnost po makadamski cesti in prideš naravnost do brunarice. Parkirati se da čisto zraven hiše."Source z zemljevidom (glej spodaj; na dnu strani):http://www.kultco.org/index.php?option=com...&Itemid=142 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 26. marec 2008 Prijavi Deli 26. marec 2008 tole so rekli v Horse Pabu v nedeljo 13.04 je še prosto ... najem za 24 ur ... od 15 ure dalje najemnina 125 evrov ... akontacija 65 evrov ob rezervaciji (pri njih) ... 45 evrov varščine, ki jo dobiš povrnjenopa za seboj je potrebno pospraviti meni se ne zdi ravno poceni jst tele cifre/cene ne zastopim a celotna, končna cena je 125 eur? al je 65 eur + 45 eur, k jih dobiš pol nazaj?pa kaj je to od 15 ure dalje 24 ur? če nas bo 20 kom, pol to ni taka cifra/osebo, da bi člowk kr škripnil... Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 26. marec 2008 Prijavi Deli 26. marec 2008 2-3 ure je zame čist dost. in cena za to mi je tut sprejemljiva. Spat pa tm NE milsm. Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 26. marec 2008 Prijavi Deli 26. marec 2008 Če bo pri Črnučah, potem verjetno pribicikliram tudi jaz. Samo hrane ne morem prav veliko pripeljati s seboj na ta način... Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 26. marec 2008 Prijavi Deli 26. marec 2008 kater bajk pa maš?milsm, zarad prevoza sprašujem Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 26. marec 2008 Prijavi Deli 26. marec 2008 jaz se bom ponujala za prevoz šele pol okol 10ega, ko bom za zihr vedla a pridem al ne pridem... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 26. marec 2008 Prijavi Deli 26. marec 2008 kater bajk pa maš?milsm, zarad prevoza sprašujem A bi stala na prtljažniku, al si za bolj cirkuzantsko varianto na balanci? Če slednje, imava plac še za enega. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.