Cookie 26. marec 2008 Prijavi Deli 26. marec 2008 men je biu cirkus zmer všeč sej Aliana se pa lah na prtljažniku pelje Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 26. marec 2008 Prijavi Deli 26. marec 2008 tole se je začel pa dobro razvijat Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 26. marec 2008 Prijavi Deli 26. marec 2008 torej Ante, kok daleč lah (z mano na balanci in pogojno z Aliano na prtljažniku) odbicekliraš? Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 26. marec 2008 Prijavi Deli 26. marec 2008 meni se pa zdi, da je ob 15h popoldne začet rahlo kasno...to je ura za pozno poletje, september....ne pa april...ko je ravno med 12h in 15h najtopleje....in glede na vreme je toploto kar za cenit! nimam pa žal boljšega predloga za prostor, pa bom nehala samo kritizirat, dokler se ne spomnim česa .... vem da je tudi v zadobrovi en prostor.... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 26. marec 2008 Prijavi Deli 26. marec 2008 jazajčja dobrava xcivx xcivx Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 26. marec 2008 Prijavi Deli 26. marec 2008 a je komu znan tale prostor ... Skaručna ... občina Vodice ... menda eden od dveh http://gorila.moj-album.com/album/7176059/ če lahko, dajte bolj točne podatke ... pa bom malo poiskala po spletu jst poznam Skaručno; tj blizu Vodic (pr LJ), zraven tenis placov pa zaprta in-line hokej.dvorana je zravn; pa mivka za odbojko je bliz, pa delujoča gostilna/koča tudi. Lep plac pa gugalnice majo tut pa košarkarsko asfalt igrišče s koši, pa mali fuzbal se tut da tuky igrat. Pa pešpot čez avtocesto (nadvoz) je bliz; je pa to kt ena jasa sredi gozdička. Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. marec 2008 Prijavi Deli 26. marec 2008 meni se pa zdi, da je ob 15h popoldnepih! par minut me ni pa smo ze pr podrobnostih! to! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 26. marec 2008 Prijavi Deli 26. marec 2008 Skucurna bi znala bit kr kul; vsaj glede slik!sam se za ceno treba zvedet. Jeti hvala za iskanje! jst poznam Skaručno; tj blizu Vodic (pr LJ), zraven tenis placov pa zaprta in-line hokej.dvorana je zravn; pa mivka za odbojko je bliz, pa delujoča gostilna/koča tudi. Lep plac pa gugalnice majo tut pa košarkarsko asfalt igrišče s koši, pa mali fuzbal se tut da tuky igrat. Pa pešpot čez avtocesto (nadvoz) je bliz; je pa to kt ena jasa sredi gozdička. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 27. marec 2008 Prijavi Deli 27. marec 2008 ...pa še vsem, ki niste navdušeni nad kukanjem v fotografske objektive ... nč bat ... ga bom "pozabila" doma, če se srečamo ampak jst hočm bit na fotkah..vsaj dokler sem še mlada pa lepa Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 27. marec 2008 Prijavi Deli 27. marec 2008 vsaj dokler sem še mlada pa lepa sej kolkr si zoprna že zdej, najbolš, da saj lepa pa mlada kr za zmer ostaneš. za usak slučaj Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. marec 2008 Prijavi Deli 27. marec 2008 :eek: a dej me hecat. a si kdaj sploh prišla na tale srečanja?Super, da se jim misliš pridružit. seveda, bla sem na prvem srecanju in se na parih.... Skucurna jaz tud nom se prevoza obljubljala, k nisem zihr..... v zajcji je tud kul. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 28. marec 2008 Prijavi Deli 28. marec 2008 torej Ante, kok daleč lah (z mano na balanci in pogojno z Aliano na prtljažniku) odbicekliraš? Najbrž ne prav daleč, ker z nekom na balanci skor nič ne vidiš. Mogoče bi pa kr z avtom šla... Kaj se zdaj zmišljujete. Jaz sem za Črnuče. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 28. marec 2008 Prijavi Deli 28. marec 2008 pa saj jaz sem se mislila javit za ponudit prevoz, ne prevažat se Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 28. marec 2008 Prijavi Deli 28. marec 2008 jaz tudi bila samo na prvem zmenku...in še na ene tortice uletela...drugače pa ne vem sploh, koliko jih je bilo...?Pa kaj Cookie kompliciraš, ti prinesi fotkič in te pofotkajo in to je to!!! (mene ne bo, sem pa za Zajčjo ) Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 28. marec 2008 Prijavi Deli 28. marec 2008 Najbrž ne prav daleč, ker z nekom na balanci skor nič ne vidiš. Mogoče bi pa kr z avtom šla... Kaj se zdaj zmišljujete. Jaz sem za Črnuče. kaj se zdej ven vadiš obljuba dela dolg čeprou,...sm jst tut rajši za Črnuče. pa saj jaz sem se mislila javit za ponudit prevoz, ne prevažat se Opala, pol se pa lah midva z Antejem na prevoz povabiva če boš šla, seveda; pa če rabš keš za stroške zmanjšat ane Ante jaz tudi bila samo na prvem zmenku...in še na ene tortice uletela...drugače pa ne vem sploh, koliko jih je bilo...?Pa kaj Cookie kompliciraš, ti prinesi fotkič in te pofotkajo in to je to!!! (mene ne bo, sem pa za Zajčjo )kuga jst da kompliciram, to pa že ne pa nimam digića no, sej tut trotlkamere nimam zakaj pa ne prideš, Tinka Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lily16 28. marec 2008 Prijavi Deli 28. marec 2008 kaj pa tisti, ki smo iz mb in ... bo kaki avtobus Citiraj Lily Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 28. marec 2008 Prijavi Deli 28. marec 2008 kaj se zdej ven vadiš obljuba dela dolg čeprou,...sm jst tut rajši za Črnuče.Opala, pol se pa lah midva z Antejem na prevoz povabiva če boš šla, seveda; pa če rabš keš za stroške zmanjšat ane Ante kuga jst da kompliciram, to pa že ne pa nimam digića no, sej tut trotlkamere nimam zakaj pa ne prideš, Tinka ker me ne bo takrat na voljo lahko pa te pridem kdaj drugič pofotkat Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
X~EDGE~X 28. marec 2008 Prijavi Deli 28. marec 2008 Z veseljem pridem na šilce korenčkovega sokca Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
X~EDGE~X 28. marec 2008 Prijavi Deli 28. marec 2008 kr s padalom, a ne pri meni se pa res nikol neve Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 31. marec 2008 Prijavi Deli 31. marec 2008 kaj pa tisti, ki smo iz mb in ... bo kaki avtobus Firma Krstić ma baje redne prevoze. Jaz pa prikrevsam do Črnuč, pa četudi bom sam. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 2. april 2008 Prijavi Deli 2. april 2008 Prvič opazil... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 2. april 2008 Prijavi Deli 2. april 2008 ja, dej povej, al prideš al ne.... zaenkrat se nas je nabral tam okrog 10?? Kdaj in kam? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 2. april 2008 Prijavi Deli 2. april 2008 mnde zajčja al pa Črnuče. kar nekam tih je vse skup ratal... Ja, to sem zasledil da se... ...odločate med tema dvema lokacijama... Edino datum sem spregledal... Zajčjo poznam, bil enkrat tam, že precej let nazaj.Tisto v Črnučah pa ne vem kje bi bilo in kakšno je... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 2. april 2008 Prijavi Deli 2. april 2008 En nasvet - nekdo naj naredi seznam tistih ki so že potrdili da pridejo ali pa vsaj nameravajo priti.Tako da bo nek pregled koliko in kdo pride.Jaz težko rečem, ker je to na nedeljo.Odvisno od tega katero izmeno delam v ponedeljek, to je 14.Bom vedel približno čez en teden... Če bi bila to sobota, pa no problem... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 2. april 2008 Prijavi Deli 2. april 2008 No,prov, bom jest nardila seznam.Sej se loh pretvarjaš, de je sobota... To že, samo v ponedeljek zjutraj, če bo treba na šiht, se ne morem pretvarjat da je nedelja zjutraj... http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a060.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.