Skoči na vsebino

Lunin party

Recommended Posts

• Komentarji 2,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

:o|o:

Alef definitivno ne... :sori:

"Tehnične" težave... :xx!: :vragec:

Bi bilo pa fajn organizirat en piknik mal pozneje, konec maja, začetek junija, proti koncu poletja... x?x

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Deli na socialnih omrežjih

hja, tkole je:

april je se dokaj mrzel; tako bi zadevo res bilo morda bolje prestaviti na maj; ce bomo vzunaj.

nasel prostor pri kamniku na ekoloski kmetiji; kjer je voda, elektrika in rostilj. stane pa samo 70 EUR na dan.

kaj mislite?

hja, tkole je:

april je se dokaj mrzel; tako bi zadevo res bilo morda bolje prestaviti na maj; e bomo vzunaj.

nasel prostor pri kamniku na ekoloski kmetiji; kjer je voda, elektrika in rostilj. stane pa samo 70 EUR na dan.

kaj mislite?

x:Dx :palec: :palec:

To bi bilo vsekakor bolje, vsaj zame... x8Dx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

Pravzaprav okolica kamnika, konkretno Tunjice.

Tako grem lahko se v zdravilni gaj po odlicno vodo x:)x

Predlagam torej 11. maj v tunjicah pri kamniku!

glede na to, da je tam veliko tabel, smerokazov v sam zdravilni gaj, bi se morda dobili kar tam ob recimo 12 uri popoldan.

potem pa odrinili na eko kmetijo, ki verjetno ni ravno dalec stran.

Na kmetiji bomo lahko uporabljali tudi vodo, elektriko in rostilj.

mesa glih ne bi pekel, ker bi lahko nekatere motilo; zato predlagam, da ga, ce ze ne morte brez prinesete s seboj x:Dx he he (zdele bo huda...) :vragec: lahko pa bi pekli krompir, zelenjavo, ali pa sploh nic pekli, temvec skuhali kavo, caj juho ipd.

mesa glih ne bi pekel, ker bi lahko nekatere motilo; zato predlagam, da ga, ce ze ne morte brez prinesete s seboj x:Dx he he (zdele bo huda...) :vragec: lahko pa bi pekli krompir, zelenjavo, ali pa sploh nic pekli, temvec skuhali kavo, caj juho ipd.

Ne vem cemu sploh vse to...

A ne bi bilo boljse, da bi bili kar doma, vsak pri sebi.

Zjutraj bi se vstali, nato bi pozajtrkovali, sojine polpete (jasno, iz gensko nemanipulirane

in oh in sploh soje) spili nekofeinsko kavo (voda, s katere smo skuhali kavo je jasno

spuscena cez super duper filter za vodo) nato pa bi se vlegli na hrbet, na tla,

na preprogo iz biolosko pridelanega bombaza.

Nato bi se v mislih vsi zdruzili, zamomljali OMMMMMMMMMMMMMMMMMM.

Kako bi se reklo temu dogodku ?

Ja, jasno, PARTY !!! :palec:

sicer sem vedu da bo tko (rezvidno iz posta) x;)x ;

...si nisi mogu kaj da ne bi ane krokodilcek :vragec: te matra se zdej.... rajsi dodaj tvojo dobro voljo, kakor kritiko, bos vec zase naredu.

pa da se ne pustimo motit... in rajsi beremo poste ljudi kot predloge in ne kot moznost nekoga kritizirati ali bolje izlivati svojo nejevoljo;

torej, DA, eko-metija je tukaj:

http://www.zdruzenje-zekzz.si/kmetije_posa...o.asp?kmetija=9

http://zemljevid.najdi.si/search_maps.jsp?...14&tab=maps

mene ne moti, ce pridelujejo meso; ker ga pac nekateri se uzivajo. In ce ga, seveda podpiram ekoloske kmete! itaq. Seveda bi me pa motilo (glede na to, da mesa ne uzivam ze vec kot 15 let), ce mi nekdo v faco pece kotlete ipd. Zal. To ne pomeni, da imam karkoli osebno do tistih, ki ga pac uzivajo.

Zdej, ce bi se peklo dosti stran, od tam kjer se gibljemo in sedimo, pa me seveda ne moti.

Datum: 11.5.08

Dobili bi se med 10:30 uro in 11:00 uro pri zdravilnem gaju tunjice.

Tam bi predhodno narocili ogled zdravilnih tock, morda slikanej aure, tistega ki ga to sploh zanima; zato ob vasem imenu napisite recimo, 2 primera:

free (gaj, aura, hrana kmetija)

free (gaj, svoja hrana)

ali pa samo vas nick name, ce vas ogled tunjic in slikanje ne zanima.

Tam bomo lahko kupili tudi res kvalitetno vodo.

V kolikor vas obisk gaja ne zanima v vecini, ga pac skenslamo.

Potem gremo v tunjice st. 14, kjer je eko kmetija; ostalo po dogovoru.

Se prej si pristoni razdelimo stroske najema piknik placa (70 EUR).

Fajn bi bilo, da prinesemo s seboj hrano, sicer se lahko dogovorim tudi s kmetijo, ce bi oni pripravili ali morda dali surovine.

Vse se da, sam treba je vedet vase stevilo in vase zelje x;)x

Tisti, k imate izkusnje s prirejanjem igre ali neke ideje za prezivljanje casa na cimbolj zabaven nacin; kar na palno; ali pa predloge in dobro voljo prinesite s seboj. morda nekomu sprejemljive, morda ne; toda (od 02:50 minute) nekaj idej >>>

seveda pa lahko tam tudi samo sedimo, pocivamo, sonckamo, pogovarjamo, jemo, pijemo ali kar pac prinasa trenutnost dozivljanja.

nekako bi bilo smotrno, da bi nas bilo vsaj ene 15 ali vec.. .

Zdej, tisti, ki je za; naj napise svoje ime; pod moje ime:

free (gaj, aura, hrana-kmetija)

cau

Zjutraj bi se vstali, nato bi pozajtrkovali, sojine polpete (jasno, iz gensko nemanipulirane

in oh in sploh soje) spili nekofeinsko kavo (voda, s katere smo skuhali kavo je jasno

Tam bi predhodno narocili ogled zdravilnih tock, morda slikanej aure, tistega ki ga to sploh zanima; zato ob vasem imenu napisite recimo, 2 primera:

free (gaj, svoja hrana)

cau

x:Dx

Torej, mene ne moti če se ne bo peklo mesa, lahko preživim brez njega.

Pa... x:Dx x:px ...če bomo že na kmetiji kjer gojijo ovce, se bo verjetno našlo tudi kaj za mesojedce, in to na tak način da ne bomo motili vegetarijancev.

Ampak 11.5. je nedelja, in to je dan ki meni ne odgovarja, mogoče tudi komu drugemu ne.

V ponedeljek je treba na šiht, nekateri tudi za ob šestih zjutraj.

Kaj če bi razmislili o soboti?

To je 10.5. ali 17.5. x?x

Se mi zdi da je človek na takem partyju lahko bolj sproščen če ve da je naslednji dan fraj, ne pa da je treba v službo.

Moj predlog, ali prošnja.

Če bo na soboto, verjetno pridem, če bo pa na nedeljo, pa dvomim... :sori:

Če bo kaka varianta poleti kot vsako leto na našem placu na Bledu, se vam pridružim sigurno x;)x pa tam se itak zmeraj varianta mesek / vegi peče tko da so vsi volki siti in vse ovce zadovoljne x:o)x

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

ja, a ti mas navado, da si na partyih vzunaj celo noc al kaj!? xrolleyesx

a rabis 20 ur spanja al kaj?! na partyu si pac tako dolgo kolikor lahko ane.

verjetno pa ne bo trajal dlje kot 7 ali 8 ure zvecer za nadobudneze; mnogi pa bodo odsli ze prej.

sploh pa so ljudje ob sobotah tudi v sluzbah in imajo nedelje veckrat frej.

tako pa jo izkoristimo; lahko pripeljete celo druzine; otroke, zivali... saj bomo vzunaj na zraku ,soncu.

predlog pac.

Torej, mene ne moti če se ne bo peklo mesa, lahko preživim brez njega.

Pa... x:Dx x:px ...če bomo že na kmetiji kjer gojijo ovce, se bo verjetno našlo tudi kaj za mesojedce, in to na tak način da ne bomo motili vegetarijancev.

Ampak 11.5. je nedelja, in to je dan ki meni ne odgovarja, mogoče tudi komu drugemu ne.

V ponedeljek je treba na šiht, nekateri tudi za ob šestih zjutraj.

Kaj če bi razmislili o soboti?

To je 10.5. ali 17.5. x?x

Se mi zdi da je človek na takem partyju lahko bolj sproščen če ve da je naslednji dan fraj, ne pa da je treba v službo.

Moj predlog, ali prošnja.

Če bo na soboto, verjetno pridem, če bo pa na nedeljo, pa dvomim... :sori:

glih sem mislila to rečt, da za en izlet do tja kamor boste že izbrali, potem pa vse absorbirat, celo okolico in vse, rabimo skoraj dva dni..

kaj pa vem, jaz tud dvomim, čeprav bi ful ful rada..

~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~

ja, a ti mas navado, da si na partyih vzunaj celo noc al kaj!? xrolleyesx

a rabis 20 ur spanja al kaj?! na partyu si pac tako dolgo kolikor lahko ane.

verjetno pa ne bo trajal dlje kot 7 ali 8 ure zvecer za nadobudneze; mnogi pa bodo odsli ze prej.

sploh pa so ljudje ob sobotah tudi v sluzbah in imajo nedelje veckrat frej.

tako pa jo izkoristimo; lahko pripeljete celo druzine; otroke, zivali... saj bomo vzunaj na zraku ,soncu.

predlog pac.

Tudi celo noč zunaj, če je tak party... x:px

Ne rbim 20 ur spanja, imam pa okrog75-80 km v eno stran za prevozit, če bo v Kamniku.

Sicer je pa sobota tud samo predlog, nič drugega... x;)x

Alef ... ne sekiraj se x:)x Naredimo itak še enga poleti na Soči (sej veš ko smo se menli), pa naj bo tisti na soboto x;)x

Jaz tudi na tega v maju ne pridem, bom imela druge obveznosti...

Tisti ki boste šli pa - čimveč užitkov! x:)x

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg

Alef ... ne sekiraj se x:)x Naredimo itak še enga poleti na Soči (sej veš ko smo se menli), pa naj bo tisti na soboto x;)x

Jaz tudi na tega v maju ne pridem, bom imela druge obveznosti...

Tisti ki boste šli pa - čimveč užitkov! x:)x

x:Dx x8Dx

Se ne sekiram sploh... x^x

Za karkoli... http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a050.gif

Samo če hočemo en piknik na Soči poleti, bo treba začet to počasi reklamirat... :inocent: x:Dx

Pa ne tu noter, je ena tema, Piknik, še od lani, pa bo treba tam začet... x:px x;)x

x:Dx x8Dx

Se ne sekiram sploh... x^x

Za karkoli... http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a050.gif

Samo če hočemo en piknik na Soči poleti, bo treba začet to počasi reklamirat... :inocent: x:Dx

Pa ne tu noter, je ena tema, Piknik, še od lani, pa bo treba tam začet... x:px x;)x

OK, važno da se ne x:Dx :palec:

A že zdaj za poletje? :inocent: A ni nekam zgodaj?

Pred koncem junija ti tko ne mislim kazat, kako se plava proti toku x:o)x x;)x x:px

OK, važno da se ne x:Dx :palec:

A že zdaj za poletje? :inocent: A ni nekam zgodaj?

Pred koncem junija ti tko ne mislim kazat, kako se plava proti toku x:o)x x;)x x:px

Takoj zdaj še ne, počakajmo da se odrola tale party, potem bi pa počasi lahko začeli... x8Dx

Glede plavanja proti toku - sem že bil na Soči v različnih obdobjih, pa se mi zdi da tudi sredi poletja ni kaj dosti toplejša kot maja... :inocent: x:Dx

Oziroma o kakšni "toploti" ni vredno govorit... x8Dx x:Dx

Takoj zdaj še ne, počakajmo da se odrola tale party, potem bi pa počasi lahko začeli... x8Dx

OK! :palec:

Glede plavanja proti toku - sem že bil na Soči v različnih obdobjih, pa se mi zdi da tudi sredi poletja ni kaj dosti toplejša kot maja... :inocent: x:Dx

Oziroma o kakšni "toploti" ni vredno govorit... x8Dx x:Dx

Odvisno na katerem koncu Soče meriš temperaturo x:px V Bovcu že ne mislim tega počet...

So dosti boljši in toplejši prostorčki...

Je je razlika, od 8 - 18°C je pa že velika razlika... do toliko se namreč segreje poleti, ponekod tudi do 20°C, to je pa zame že dovolj da grem plavat. x:)x

Pa da ne bomo smetili temo, lahko o tem debatiramo naprej v luftarskem gnezdecu x;)x

ali pa v okolici Celja v mesecu maju, v soboto. tut prou.

men je itaq useen prouzaprou x;)x

biu pa rad vidu, da ce pridejo ljudje, da jih pride cim vec iz veh strani! itaq.

torej, lahko pogledam tudi okolico celja in se dogovorim, ce je vecina za?

mislim pa, da ni neke velike zelje po pikniku sploh; glede an primerjavo koliko nas tule gor kljoca in koliko se jih je sploh javilo in priskljocalo v to temo. x;)x

tko da...

x:Dx :palec:

:vragec:

sicer sem vedu da bo tko (rezvidno iz posta) x;)x ;

...si nisi mogu kaj da ne bi ane krokodilcek :vragec: te matra se zdej.... rajsi dodaj tvojo dobro voljo, kakor kritiko, bos vec zase naredu.

pa da se ne pustimo motit... in rajsi beremo poste ljudi kot predloge in ne kot moznost nekoga kritizirati ali bolje izlivati svojo nejevoljo;

torej, DA, eko-metija je tukaj:

http://www.zdruzenje-zekzz.si/kmetije_posa...o.asp?kmetija=9

http://zemljevid.najdi.si/search_maps.jsp?...14&tab=maps

mene ne moti, ce pridelujejo meso; ker ga pac nekateri se uzivajo. In ce ga, seveda podpiram ekoloske kmete! itaq. Seveda bi me pa motilo (glede na to, da mesa ne uzivam ze vec kot 15 let), ce mi nekdo v faco pece kotlete ipd. Zal. To ne pomeni, da imam karkoli osebno do tistih, ki ga pac uzivajo.

Zdej, ce bi se peklo dosti stran, od tam kjer se gibljemo in sedimo, pa me seveda ne moti.

free (gaj, svoja hrana)

ali pa samo vas nick name, ce vas ogled tunjic in slikanje ne zanima.

Tam bomo lahko kupili tudi res kvalitetno vodo.

V kolikor vas obisk gaja ne zanima v vecini, ga pac skenslamo.

Potem gremo v tunjice st. 14, kjer je eko kmetija; ostalo po dogovoru.

Se prej si pristoni razdelimo stroske najema piknik placa (70 EUR).

Fajn bi bilo, da prinesemo s seboj hrano, sicer se lahko dogovorim tudi s kmetijo, ce bi oni pripravili ali morda dali surovine.

Vse se da, sam treba je vedet vase stevilo in vase zelje x;)x

Tisti, k imate izkusnje s prirejanjem igre ali neke ideje za prezivljanje casa na cimbolj zabaven nacin; kar na palno; ali pa predloge in dobro voljo prinesite s seboj. morda nekomu sprejemljive, morda ne; toda (od 02:50 minute) nekaj idej >>>

seveda pa lahko tam tudi samo sedimo, pocivamo, sonckamo, pogovarjamo, jemo, pijemo ali kar pac prinasa trenutnost dozivljanja.

nekako bi bilo smotrno, da bi nas bilo vsaj ene 15 ali vec.. .

Zdej, tisti, ki je za; naj napise svoje ime; pod moje ime:

free (gaj, aura, hrana-kmetija)

cau

Ja sorry, če podajaš take...dvomim, da ti bo kdo prišel delat družbo na nek kao "party" ali piknik...anyway.

Jaz nisem vegetarianec, je pa res, da ne uživam veliko mesa. Sam, če tebe moti moj pečen kotlet...jebiga stari...pol pa naredi(te) vege party, da se ve na čem smo !

Ko bo kanibal party !? Jaz se ga definitivno udeležim. :inocent: x:Dx

Lp.

itaq. sam odziva useen ni neki velzga... xrolleyesx x;)x

Dej še prepoved kajenja...morda se ti še kdo pridruži ? x:o)x

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

povsem razumljivo! :vio:

jaz ne rabim pisat, da je vege piknik, party; temvec potrebuje mesnojedec pisat, da je mesni party! xcivx x;)x ker je meni brezmesni party nekaj normalnega!

sploh pa, nisem rekel, da me moti, ce dko tam uziva meso, ali ga pece; seveda pa naj ga pece tako, da ne moti ostalih, tistih, ki mesa ne jedo!

Tako, ce kadi, anj ne piah dima v tistega, ki ne kadi.

Mislm, a je to tak problem al kaj? Ocitno. xrolleyesx

Dans so vsi tolk blaznotno razvajeni, da se nobenmu ne sme 0 rect ali 0 preprecevat, vsak se takoj pocuti prikrajsan in nesvoboden in kwajest vem kaj se. In tak folk naj bi bil za zur al kaj x:o)x Samopomembni do konca!

Ce bi napisal da je wc na pikniku kar miza kjer se prehranjujemo verjetno vecini ne bi bilo ravno prav. Zakaj torej ne bi bilo prav tudi to, da nekdo ki pece meso to pac pocne odmaknjeno od mnozice na nacin da jih ne zasmrajuje.

Zej ce se nekateri ljudje pac radi valjajo v dimu peceneag mesa je to pac njihova stvar. Meni pa to pac ni po godu ane. Ze kompromis, da uziva meso zraven mene (ki seveda ima svoj vonj) je se vedno kompromis.

ljudem je bolj pomemben snicl, cigaret, custvene kompenzacije, etc... kakor ljudje sami! xcivx

in ce bi napisal kakrsnokoli "omejitev", bi se sigurno nasel kdo, ki bi ga motilo.

stekas!?

manj je vec! x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...