Skoči na vsebino

Lunin party

Recommended Posts

ves, na tem forumu se ment za kej (skupnega)... kt da bi sou z glavo u zid. :xx!: x:o)x

vecina je verjetn prelena al pa prevec samopomembna.

druga zadeva pa je, ce bi party organiziral nekdo drug kakor ravno jaz, bi bilo morda celo zanimanje x:o)x , nekdo po meri vecine pac.

kar pove dovolj. :vio: verjetno pa bi vecina rajsi popljuvala kakrsnokoli pobudo, kot pa se udelezila in prispevala svoje moci ali dobro voljo.

no, verjetno so tudi do sebe in svojih bliznjih v zivljenju precej podobni xcivx x:o)x

Sam tole je že mau prevečkrat a bi al ne bi. Smo rekli za Lj, ni blo ok, u Kamniku tut ne, ja, pol tut za Celje ne vrjamem, da bo ok za vse ane.

Je pač prostovoljno ane, bi človk reku. xrolleyesx

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Dans so vsi tolk blaznotno razvajeni, da se nobenmu ne sme 0 rect ali 0 preprecevat, vsak se takoj pocuti prikrajsan in nesvoboden in kwajest vem kaj se. In tak folk naj bi bil za zur al kaj x:o)x Samopomembni do konca!

Ce bi napisal da je wc na pikniku kar miza kjer se prehranjujemo verjetno vecini ne bi bilo ravno prav. Zakaj torej ne bi bilo prav tudi to, da nekdo ki pece meso to pac pocne odmaknjeno od mnozice na nacin da jih ne zasmrajuje.

Zej ce se nekateri ljudje pac radi valjajo v dimu peceneag mesa je to pac njihova stvar. Meni pa to pac ni po godu ane. Ze kompromis, da uziva meso zraven mene (ki seveda ima svoj vonj) je se vedno kompromis.

ljudem je bolj pomemben snicl, cigaret, custvene kompenzacije, etc... kakor ljudje sami! xcivx

manj je vec! x;)x

druga zadeva pa je, ce bi party organiziral nekdo drug kakor ravno jaz, bi bilo morda celo zanimanje x:o)x , nekdo po meri vecine pac.

kar pove dovolj. :vio: verjetno pa bi vecina rajsi popljuvala kakrsnokoli pobudo, kot pa se udelezila in prispevala svoje moci ali dobro voljo.

no, verjetno so tudi do sebe in svojih bliznjih v zivljenju precej podobni xcivx x:o)x

Mislim da na vse tole ni potrebno komentirat in ugotavljat zakaj ni nobenega odziva.

Malo preveč nestrpnosti in užaljenosti si pokazal, in to ti, ki imaš v podpisu "Kdor sodi ne razume; ce bi razumel, ne bi sodil, temvec ljubil"

Preveč sodb je bilo v tvojih postih, pa nestrpnost si pokazal že ob čisto nedolžnem predlogu(mojem) o spremembi dneva.

Da je to zaradi tega ker je predlog tvoj, si napisal ti sam, nihče drug ni tega omenil.

Malo še sam preberi svoje poste in razmisli o svojem podpisu(delu podpisa) in potem ugotavljaj zakaj ni odziva.

Pa brez zamere... xsrcx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Nikoli se NE ustreže vsem. )

Organizira se vegetarijanski piknik. Kdor pride, pride.

Če jih je 5+ prijavljenih, se gre za Savo v Črnučah, lahko tudi v "plezalni vrtec" v Vikrče, pod Šmarno Goro.

In bo ok. V kolker je interes pri petih in več osebah.

Kuha, peče vegetarijanske jedi se na plinu. )

Kdor je za "mesojedi" piknik organizira le - tega. )

Google search: "Vegetarijanski piknik":

http://www.google.si/search?hl=sl&q=ve...=cr%3DcountrySI

Komur se "piknikira". V maju 2008 zna biti kaj kje organiziranega. )

Kot je bilo na primer lani:

http://www.pozitivke.net/article.php?story...&query=iren

ves, na tem forumu se ment za kej (skupnega)... kt da bi sou z glavo u zid. :xx!: x:o)x

xrolleyesx Free, take nestrpnosti od tebe nisem vajena. :vio:

osebno mi je vseeno, al gre za mesni ali vege piknik. Zarad mene so lah sam kokice, čips in voda xcivx prav tako mi je vseeno, če se okoli mene kadijo cigareti, dokler smo na prostem. Osebno navijam za LJ z okolico, najrajši bi itak Črnuče brunarico, ker potem nisem vezana na prevoz od kogarkoli (se usedem na bajk in odpičim), zajčja mi je popolnoma neznana, Vikrče so krasno dostopne z bajkom, Skaručna pa že zahteva avto prevoz. Zarad mene se lah zmenmo tut pod/na Šmarni gori x:o)x al pa Mostecu xcivx

Organizator srečanja...mi je vseeno, najverjetneje pa se ga ne bi udeležila, če bi biu to npr. cvičkar, zvezani in njemu podobni (v to grupo pa ti ne spadaš!).

Ura srečanja je odvisna od kraja srečanja. Če so to Črnuče/šmarna/vikrče/mostec ipd., potem od 13h dalje, nekako do prvega mraka. Večina bo itak z mrakom zgasnila...najbolj vztrajnim/utrjenim pa tudi najbolj pozne oz. že kar jutranje ure ne bodo dovolj.

Dan srečanja...nekaterim bolj ustrezajo sobote, drugim pa nedelje, tretjim pa celo med tednom (in četrtim je popolnoma vseeno x:o)x ) je pa vreme verjetno lepše, toplejše v maju, juniju, kot v aprilu; pri tem pa je treba upoštevat še vse možnosti drugih piknikov, na katere bodo posamezniki vabljeni, rd praznovanja, izkoristek starega letnega dopusta ipd. Morda bi bila druga polovica aprila oz. prva polovica maja še najbolj ustrezna (prvomajski prazniki so lahko že vprašljivi).

To je moje razmišljanje ob zgornjih postih, ne pa kritika Free-ja (če bi slučajno tko osebno izpadlo, kar ni bil moj namen).

Ne vem, sem pa vesela, da nisem organizator x8Dx

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

mesojedec. x:o)x x:Dx

to sem ujela sam med vsem... x:)x

pa krokotov party. x:px

pol ne bo, a ne, v nedeljo? se dobr. xDDx

maja torej.. kje ze? Tunjice kar naenkrat?

skoda (niso mi vsec tunjice v bistvu za tak event, take hladne se mi zdijo)... ampak ok, se bomo ze prilagodil.

sam hocem 5 kil mesa sam zase!

in to surovega!

bomo biftek delal. x;)x x:Dx :vragec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Meni tudi niso všeč Tunjice - če se še spomnite tovariši sem prilezla iz mojih rovt v one vaše rovte, čisto zgrožena, ker lepše brege imam doma.

Tudi okoli točk bi se dalo kakšno rečt.

Skratka - lahko pa organiziramo piknik v Halozah.

Če kdo zainteresiran

malo vstran od mene en krasen lovski dom z orng dobro zgodovino, s ful dobrim razgledom in sploh. Če že hočete -narava in kadar glih folk po vinogradih ne vinogradka je nad dobro.

Meni vsaj.

(ampak tole sem vam vrgla vabo, ker ste itak vsi z Lblane in itak vem, da ni šans, da bi se čez Trojane pripeljali x;)x )

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

(ampak tole sem vam vrgla vabo, ker ste itak vsi z Lblane in itak vem, da ni šans, da bi se čez Trojane pripeljali x;)x )

x:o)x x:o)x

men čist vseen kje in kdo organizira, sam ne bom se pa en mesec prej najavljala, ker ne vem kaj in kje bom čez en mesec.če pridem, pridem.

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Joj -in spomnila sem se - tole mi v bistvu v spominu od vsega najbolj ostalo - da se vodička ful opravičevala, ker folk zraven žagal..mislim..kaj se opravičuje. To je del življenja na deželi..mater :vragec:

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Meni tudi niso všeč Tunjice - če se še spomnite tovariši sem prilezla iz mojih rovt v one vaše rovte, čisto zgrožena, ker lepše brege imam doma.

Če kdo zainteresiran

malo vstran od mene en krasen lovski dom z orng dobro zgodovino, s ful dobrim razgledom in sploh. Če že hočete -narava in kadar glih folk po vinogradih ne vinogradka je nad dobro.

Meni vsaj.

verjamem, po mojem je cudovito! xyesx

sam pac... nekak *sredisce* slovenije pa to, al kaj....

saj bo se dost priloznosti, sam tezko se je tolk folku tkole vzajemno organizirat.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Če kdo zainteresiran

Meni vsaj.

Ja sej ti tut nimajo za kej bit všeč, ker je ta model k je odpru tale energetski park to naredu izključno zarad profita,da ma nekej v lajfu za počet, ker prej je bil kr nekej, pol pa kr naenkrat en energetski park.Uglavnem tm je pozitivna energija, kar pa z točkam nima veze ozirioma z unim kar je on zagradu in zej kasira.Tm človek k to čut nima kej počet, je pa vsekakor tržna niša za naivne retroduhovnože ki tja hodijo bolj zarad tega ,ker je to in, kot da bi se pretirano v to poglabljal oziroma kej nardil za sebe.Majo pa Tunjice eno posebnost-Fajmoštra.Njegove maše so ble zmer zanimive in sam je znan bo žurkah,skakanju z ženske na ženske itd :palec: :palec: :palec: Še zdej jih ma-tko da tist k je bol new age pobožen je to pravi kraj zanga.Tut za cerkven se poročit ne komplicira prov preveč (če nimaš vseh sakramentov).

Glede piknika bom pa tko reku, da sm bil prejšn let tm okol julija sem zdi in bi šu šeenkrat tak obdobje ker mi je blo fajn in tut čist vseen mi je kdo pride, razn poznanih seveda ki jih rd vidm.Zele je pa mal prehitr al se to mente za isti obdobje k prejšn let.Ne vem tut zakaj ne nardimo isto k prešn let pa je brez enga koplliciranja-ker je ful luštn tm.En naj kešija kontaktira(loh tut jest) pa je.Verjamem da kljub temu da ni več prov nekej aktivn tle gor, da neb reku ne.

nataly, pridem prej v haloze kot tunjice (ce govorim izkljucno o lokaciji) x:Ix

s temi pikniki se pa komplicira.

se pac organizira, in kdor lahko pride, pride!

ce je ogenj, se lahko pece, naj vsak prinese zase, kar bo jedel,

zelenjad za vegice se spece prej, meso za mesojedce kasneje, stvar resena, itak bo zunaj...

ce ga ni pa istotak! sendvice, solatke, prigrizke, kar mas... in par sladkarij, saj se gre verjetno za to,

da se spoznavajo ljudje, ne za visokogurmanski performans!

ce vsak prinese za 2 osebi za jest, so zagotovo vsi siti.

a je kdo ze bil kdaj na pot-lock party-u?

ko vsak prinese en lonec necesa, in potem jes, kar pac najdes zase dobrega?

to je to.

za pit isto.

ce ne pa pogledas v temo *kaj bomo dons jedl* in vidis, kaj bo prinesla cookie in kaj kdo drug.

in ce ne mores ta mesec, das pobudo pac za se en piknik cez 2 mesca,

pa pridejo drugi ljudje, ali pa kdo dvakrat, ali pa kdo nobenkrat.

:8):

tinka, svetovanje za piknike d.o.o.

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

saj bo se dost priloznosti, sam tezko se je tolk folku tkole vzajemno organizirat.

SOVRAŽIM HALOZE, Hail Tunjice!

...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo...

Glede piknika bom pa tko reku, da sm bil prejšn let tm okol julija sem zdi in bi šu šeenkrat tak obdobje ker mi je blo fajn in tut čist vseen mi je kdo pride, razn poznanih seveda ki jih rd vidm.Zele je pa mal prehitr al se to mente za isti obdobje k prejšn let.Ne vem tut zakaj ne nardimo isto k prešn let pa je brez enga koplliciranja-ker je ful luštn tm.En naj kešija kontaktira(loh tut jest) pa je.Verjamem da kljub temu da ni več prov nekej aktivn tle gor, da neb reku ne.

:eek: xrolleyesx x:Dx

To da si bil mal zadet vem, da si bil pa tako da se ne spomniš kdaj je bilo... :inocent: x:o)x

Lani je bil piknik na Bledu zadnjo soboto v maju... x8Dx

To ni ravno "tm okol julija"... x:px x;)x

Lahko bi ponovil, samo za piknik je druga tema, tista od Cigancice, pa dajmo tam.

Kar se pa tega partyja tiče ki naj bi bil 11. maja, saj to ne bi bilo ravno v Tunjicah, oz. v tistem gaju ali kaj je že.

Free je to navedel samo kot opcijo, kdor bi želel bi lahko šel tudi tja.

Kogar tisti gaj moti, pač tja ne bo šel.

Piknik oz. party naj bi bil na eni eko kmetiji tam blizu(glej link od Freeja)

Dnevna cena za plac je bila že objavljena, mislim da je bilo rečeno da je 70€/dan.

Dobro bi bilo se pozanimat tudi za možnost priprave hrane z njihove strani, za vegetarijance in mesojedce, koliko bi to stalo, kaj imajo na razpolago itd.

Časa je še en mesec torej... x?x

Haloze... :palec: x:px

Nataly, mene sploh ne moti iti čez Trojane v Haloze ali kam drugam... x8Dx x:Dx

Bolj me skrbi pot nazaj iz Haloz... :inocent: x8Dx x;)x

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

sploh nisem nestrpen in tudi uzaljen niti najmanj. res ne.

kar spremembe dneva tice sem napasal, da sem za!! meni je vseeno pravzarpav.

v bistvu me je pa minilo vse skupi.

in ce tudi to kar sem napisal ni letelo nate, verjamem, da se je marsikdo v besedah nasel. itaq x;)x

whatever.

pa lepe dni se naprej :vio: :palec:

Mislim da na vse tole ni potrebno komentirat in ugotavljat zakaj ni nobenega odziva.

Malo preveč nestrpnosti in užaljenosti si pokazal, in to ti, ki imaš v podpisu "Kdor sodi ne razume; ce bi razumel, ne bi sodil, temvec ljubil"

Preveč sodb je bilo v tvojih postih, pa nestrpnost si pokazal že ob čisto nedolžnem predlogu(mojem) o spremembi dneva.

Da je to zaradi tega ker je predlog tvoj, si napisal ti sam, nihče drug ni tega omenil.

Malo še sam preberi svoje poste in razmisli o svojem podpisu(delu podpisa) in potem ugotavljaj zakaj ni odziva.

Pa brez zamere... xsrcx

ni bilo prvic, da sem hotel organizirat... pa je vedno cela drama da do tega pridemo.

morda probas ti ali kdo drug in ti, mu rata, hvalabogu. :vio: :palec:

konc koncev pa sej ni vazno sploh.

pobuda je bila cist nedovzna iz moje strani, tko da... si ne zamerim 0; se najmanj pa komu drugemu.

xrolleyesx Free, take nestrpnosti od tebe nisem vajena. :vio:

osebno mi je vseeno, al gre za mesni ali vege piknik. Zarad mene so lah sam kokice, čips in voda xcivx prav tako mi je vseeno, če se okoli mene kadijo cigareti, dokler smo na prostem. Osebno navijam za LJ z okolico, najrajši bi itak Črnuče brunarico, ker potem nisem vezana na prevoz od kogarkoli (se usedem na bajk in odpičim), zajčja mi je popolnoma neznana, Vikrče so krasno dostopne z bajkom, Skaručna pa že zahteva avto prevoz. Zarad mene se lah zmenmo tut pod/na Šmarni gori x:o)x al pa Mostecu xcivx

Organizator srečanja...mi je vseeno, najverjetneje pa se ga ne bi udeležila, če bi biu to npr. cvičkar, zvezani in njemu podobni (v to grupo pa ti ne spadaš!).

Ura srečanja je odvisna od kraja srečanja. Če so to Črnuče/šmarna/vikrče/mostec ipd., potem od 13h dalje, nekako do prvega mraka. Večina bo itak z mrakom zgasnila...najbolj vztrajnim/utrjenim pa tudi najbolj pozne oz. že kar jutranje ure ne bodo dovolj.

Dan srečanja...nekaterim bolj ustrezajo sobote, drugim pa nedelje, tretjim pa celo med tednom (in četrtim je popolnoma vseeno x:o)x ) je pa vreme verjetno lepše, toplejše v maju, juniju, kot v aprilu; pri tem pa je treba upoštevat še vse možnosti drugih piknikov, na katere bodo posamezniki vabljeni, rd praznovanja, izkoristek starega letnega dopusta ipd. Morda bi bila druga polovica aprila oz. prva polovica maja še najbolj ustrezna (prvomajski prazniki so lahko že vprašljivi).

To je moje razmišljanje ob zgornjih postih, ne pa kritika Free-ja (če bi slučajno tko osebno izpadlo, kar ni bil moj namen).

Ne vem, sem pa vesela, da nisem organizator x8Dx

tut jst verjajem.

ves u cem je stos: VOLJA in prioritete! - v tem!

ocitno pac se ni cas za kake partye al kaj, al ga mora pa nekdo drug organizirat.

namrec, ce si nekaj v lifeu res zelimo, VEMO da bomo imeli cas; ker VEMO da si ga bomo vzeli!

sam tolk. :vio: :palec:

TINKA: :vio: :palec: :palec:

matr, zdej mi jasn zakaj je bilo.... :palec: x;)x

nataly, pridem prej v haloze kot tunjice (ce govorim izkljucno o lokaciji) x:Ix

s temi pikniki se pa komplicira.

se pac organizira, in kdor lahko pride, pride!

ce je ogenj, se lahko pece, naj vsak prinese zase, kar bo jedel,

zelenjad za vegice se spece prej, meso za mesojedce kasneje, stvar resena, itak bo zunaj...

ce ga ni pa istotak! sendvice, solatke, prigrizke, kar mas... in par sladkarij, saj se gre verjetno za to,

da se spoznavajo ljudje, ne za visokogurmanski performans!

ce vsak prinese za 2 osebi za jest, so zagotovo vsi siti.

a je kdo ze bil kdaj na pot-lock party-u?

ko vsak prinese en lonec necesa, in potem jes, kar pac najdes zase dobrega?

to je to.

za pit isto.

ce ne pa pogledas v temo *kaj bomo dons jedl* in vidis, kaj bo prinesla cookie in kaj kdo drug.

in ce ne mores ta mesec, das pobudo pac za se en piknik cez 2 mesca,

pa pridejo drugi ljudje, ali pa kdo dvakrat, ali pa kdo nobenkrat.

:8):

tinka, svetovanje za piknike d.o.o.

res mas :palec:

tocno tako! :palec:

ce bi bil vecji odziv s strani clanov tukaj, bi se bilo smiselno pozanimti, da bi morda imeli (bio)hrano iz kmetije, kot sem ze tudi omenil.

morda bi celo oni pekli al pa kej...!?

Tunjice so se vedno recimo nekej v sredini slovenije; pomeni, da se primorec in stajerc vozita priblizno isto casa!

Vecina ljudi tukaj je verjetno iz Lj. ali okolice; tako je vse skupaj se najbolj fer in ekolosko, da je recimo v tunjicah, ce ze v Lj. ne.

...

Free je to navedel samo kot opcijo, kdor bi želel bi lahko šel tudi tja.

Kogar tisti gaj moti, pač tja ne bo šel.

Piknik oz. party naj bi bil na eni eko kmetiji tam blizu(glej link od Freeja)

Dnevna cena za plac je bila že objavljena, mislim da je bilo rečeno da je 70€/dan.

Dobro bi bilo se pozanimat tudi za možnost priprave hrane z njihove strani, za vegetarijance in mesojedce, koliko bi to stalo, kaj imajo na razpolago itd.

Časa je še en mesec torej... x?x

res mas :palec:

tocno tako! :palec:

ce bi bil vecji odziv s strani clanov tukaj, bi se bilo smiselno pozanimti, da bi morda imeli (bio)hrano iz kmetije, kot sem ze tudi omenil.

morda bi celo oni pekli al pa kej...!?

Tunjice so se vedno recimo nekej v sredini slovenije; pomeni, da se primorec in stajerc vozita priblizno isto casa!

Vecina ljudi tukaj je verjetno iz Lj. ali okolice; tako je vse skupaj se najbolj fer in ekolosko, da je recimo v tunjicah, ce ze v Lj. ne.

xrolleyesx

Pa ne obupat tako zgodaj... :o|o: x:Dx

Saj smo se za oni piknik lani tudi dogovarjal dva meseca ali nekaj takega, dokler ni... x?x ...mislim da je bila Aliana - določila datuma, potem je bilo pa kmalu zmenjeno.

Moj predlog - datum in kraj ostane in če jih do konec meseca najmanj deset potrdi udeležbo, vprašaj na kmetiji za hrano in ceno.

OK?

mas res spet.

zadnje case me neka huda nezaupljivost daje vidm al kaj... xrolleyesx :xx!: x:Ix

ok, prasam.

xrolleyesx

Pa ne obupat tako zgodaj... :o|o: x:Dx

Saj smo se za oni piknik lani tudi dogovarjal dva meseca ali nekaj takega, dokler ni... x?x ...mislim da je bila Aliana - določila datuma, potem je bilo pa kmalu zmenjeno.

Moj predlog - datum in kraj ostane in če jih do konec meseca najmanj deset potrdi udeležbo, vprašaj na kmetiji za hrano in ceno.

OK?

Bolj me skrbi pot nazaj iz Haloz... :inocent: x8Dx x;)x

x:Dx xDDx xyesx

Tinka - s epodpisem, dozivotno vclanim na tvojo solato mailov z naslova tinka, svetovanje za piknike.com :vragec: x;)x

pa ti vse ves in vse znas in stekas! xokx xDDx

Free kaj tok osebno jemljes...

pac saj si lohk mislis, tolk folka... zbrat...

to se pove, ko se jih magar par organizira..

kot je rekla tinka...

ne cel event in schtraufenpacht, pol pa nikol nc od nc..

no ceprav.... al ornk al pa nc.. x:o)x :vragec: to mas pa tud prav.

ja nc, se prav organiziramo enga in ciao!

sam tacga, da se bo cist vse poklapal in bojo cist vsi mel cajt.... xDDx

a mish da je mozno? :8): :vragec: x:Dx

in da bo se za Nas ultra mesote in karnivorje poskrbljeno bogato! x:Dx x:px

Picasso

Tinka - s epodpisem, dozivotno vclanim na tvojo solato mailov z naslova tinka, svetovanje za piknike.com :vragec: x;)x

x:px

sveta resnica!

jaz bi zbrala nek minimum ljudi, ki si želijo in imajo čas, bi prostor našla in rezervirala in vštela v ceno tele barbecue zadeve, oglje al karkoli že, toliko, da se ne plača nekih norih zneskov, pol pa naj vsak pride, če lahko, oz. kdor želi...in prinese nekaj, cena se z vsakim novim manjša, žur pa veča.

To.

(saj na koncu ko je ful ljudi neobvezanih itak vsi pridejo...in je ornk in kar naenkrat si zakrivil hud žur x;)x )

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

ja. x:o)x

ma tak tip sm neki zadnjedni xrolleyesx x;)x

x:Dx xDDx xyesx

Free kaj tok osebno jemljes...

pac saj si lohk mislis, tolk folka... zbrat...

to se pove, ko se jih magar par organizira..

kot je rekla tinka...

ne cel event in schtraufenpacht, pol pa nikol nc od nc..

no ceprav.... al ornk al pa nc.. x:o)x :vragec: to mas pa tud prav.

ja nc, se prav organiziramo enga in ciao!

sam tacga, da se bo cist vse poklapal in bojo cist vsi mel cajt.... xDDx

a mish da je mozno? :8): :vragec: x:Dx

in da bo se za Nas ultra mesote in karnivorje poskrbljeno bogato! x:Dx x:px

klicu.

hrane glih ne prodajajo, ker zdej se nimajo dost.

majo pa domac jabolcni sok, po cca. 1,5 EUR, kar je tut fajn in neki. :vio:

imajo tudi jajca, pa kis... za meso pa nism vprasu ha ha :vragec: x:Dx

imajo plinski pekac, tko da lahko pecemo.

zraven je voda, wc.

torej morda najbolje, da se hrana zraven prinese.

predlagam, da ce ima doma kdo kmetijo ipd... da pove kaj lahko prinese in si potem razdelimo stroske.

sicer pa se lahko organiziramo tako, da prisene vsak nekaj.

jst lahk prnesem skor celo gajbo uni piva...k ga mam se doma, za tiste ki vozite in ne pijete, recimo.

za drugo pa se se zmenmo. itaq.

mas res spet.

zadnje case me neka huda nezaupljivost daje vidm al kaj... xrolleyesx :xx!: x:Ix

ok, prasam.

xrolleyesx

Riba... :inocent: x:Dx

Še bolje bi bilo če vprašaš takoj in objaviš kakšne so možnosti, kakšna je ponudba in cene.

Pa vsak lahko tudi kaj s sabo prinese, glede na želje in potrebe, kot je Tinka predlagala.

Pijačo imajo verjetno tudi tam, sem gledal na linku ki si ga objavil, imajo sokove, ostalo lahko prinese vsak sam ali pa se zmenimo kaj pa eden nabavi potem se pa stroški razdelijo.

Pa... x:Dx ...ob vsem tem tvojem jamranju kakšni lenuhi smo itd., sem se odločil da pridem. x:px x:Dx

ja. x:o)x

ma tak tip sm neki zadnjedni xrolleyesx x;)x

klicu.

hrane glih ne prodajajo, ker zdej se nimajo dost.

majo pa domac jabolcni sok, po cca. 1,5 EUR, kar je tut fajn in neki. :vio:

imajo tudi jajca, pa kis... za meso pa nism vprasu ha ha :vragec: x:Dx

imajo plinski pekac, tko da lahko pecemo.

zraven je voda, wc.

torej morda najbolje, da se hrana zraven prinese.

predlagam, da ce ima doma kdo kmetijo ipd... da pove kaj lahko prinese in si potem razdelimo stroske.

sicer pa se lahko organiziramo tako, da prisene vsak nekaj.

jst lahk prnesem skor celo gajbo uni piva...k ga mam se doma, za tiste ki vozite in ne pijete, recimo.

za drugo pa se se zmenmo. itaq.

:palec: x:Dx

Mal si me prehitel... x8Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...