Skoči na vsebino

Lunin party

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • Komentarji 2,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Kaj je zdej s piknikom na Bledu x?x al to ni lih ta tema :inocent:

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Deli na socialnih omrežjih

• 1 year later...
A se bo na tem področju to poletje kaj dogajalo? Saj ni nujno, da imamo prav piknik s košarami in tepihom, mravljami in vsem, kar paše zraven...kak drink bi pa lahko padel.

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

• 7 months later...

krucifix, a nič ne pogrešate mediteranske hrane v Cavalu ali sladkih palačink v Romeu, da je ta tema povsem zaprašena na podstrehi lnf-ja? :vragec:

no, kako se bomo zmenili? Predlogi, kam, kdaj, kdo naj začnejo čimprej deževati :att: :irs: da bomo lahko čimprej xcheersx in xchatx

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Ljubljana x:px

definitivno :palec:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

mogoče, odvisno x;)x

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

do sedaj s svojimi predlogi niste kaj prida pripomogli k sami organizaciji srečanja :vragec: zvedeli smo samo to, da bi bilo najbolje srečanje organizirati v Ljubljani. Pa Ljubljana je kljub majhnosti še vedno prevelika, da bi se naključno lovili po njej, zato rabimo natančno lokacijo...torej lokacijo, ki obsega 10m X 10m, in ne 10km X 10km, da se sploh lahko najdemo...

Nadalje, čas srečanja...jaz bi čimprej, ker sem že pošteno lačen (tako hrane kot dobre družbe x:px ) Mogoče že kar drug teden, meni bi dobro sedla ponedeljek ali torek zvečer...potem me ne bo več v Lj...

Torej, ko bo določen datum in kraj, kdo ima voljo, smisel, željo in motiv priti na srečanje? Zadostuje tudi le eden od omenjenih atributov, da se prikažete na licu mesta x:)x

Shod coprnikov in coprnic. Vse vas poloviva!

Verba vana aut risui apta non loqui.

Zmaga: Io, Galileo dovessi lasciar la falsa impressione che il sole sia il centro del monde e che non si muova e che la terra non sia il centro del mondo e si muova. La detta falsa dottrina e contraria alla Sacra Scrittura.

jaz bi priletela v torek x:px

kamorkoli v LJ, ki je pokrito z Urbano xcivx

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

do sedaj s svojimi predlogi niste kaj prida pripomogli k sami organizaciji srečanja :vragec: zvedeli smo samo to, da bi bilo najbolje srečanje organizirati v Ljubljani.

x:Dx

Lepo da si dal pobudo, morda bi tud jaz uletela, ce bi blo na kakem kul placu (da ni glih slascicarna xDDx).

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Lepo da si dal pobudo, morda bi tud jaz uletela, ce bi blo na kakem kul placu (da ni glih slascicarna xDDx).

a slaščičarna pa ni kul plac? :inocent: sej kelnarjem lahko rečemo, da naj sladoled še dodatno ohladijo, da bo bolj kul :vio:

zaenkrat zmaguje torek pred ponedeljkom 1:0 x:px

Vau žurka. xpartyx LJ je pa itak majhno mesto. A šta fali zbor pred Prešercem potem pa na Metelkovo po drogco in pijačko. x:px Ok, mal bolj resno mesto je pa lahko tudi BTC, potem pa naj želje in pričakovanja vodijo človečke dalje. Z avtom seveda. x:Dx Vau spet polna luna malo smešno vpliva name, da take mečem ven. xDDx

Life is like a game...play it...

http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif

:palec: :palec: :palec:

pje to šefica...da je neka fino zakurjena brunarca

pa da donesete gitare, trobila, bobne

pa da skuhamo bograč...alo, đe ste jagri, kuharji in znalci

če ne pa povejte...vas jst zorganiziram, pa prnesete sam ritke pa mal dobre volje....pa akontacijo nakažete....ma vem za fajn brunarce s toplimi pečkami, pa taki catering,,,da bojo še vegiji lahko jedli...

pje za v slašičarno sedet pa meni tui ni :o|o:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Guest Jeti
:palec: :palec: :palec:

pje to šefica...da je neka fino zakurjena brunarca

pa da donesete gitare, trobila, bobne

pa da skuhamo bograč...alo, đe ste jagri, kuharji in znalci

če ne pa povejte...vas jst zorganiziram, pa prnesete sam ritke pa mal dobre volje....pa akontacijo nakažete....ma vem za fajn brunarce s toplimi pečkami, pa taki catering,,,da bojo še vegiji lahko jedli...

sam Bog naj te usliši :palec:

čist sem se vživel zdajle v tale opis :fiju: :onfire:

lej jih *ovne*, kwa se prec napalijo! x:px :vragec: x;)x

men tud po okusu in komotnem vzivljanju razne brunarice, okol pa sneg (:2src:), trobila pa bobne pa lohk pustite doma, kar se mene tice, pa kaksno muzko se prnese, *Tapravo*. x:Dx x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest Jeti
lej jih *ovne*, kwa se prec napalijo! x:px :vragec: x;)x

men tud po okusu in komotnem vzivljanju razne brunarice, okol pa sneg (:2src:), trobila pa bobne pa lohk pustite doma, kar se mene tice, pa kaksno muzko se prnese, *Tapravo*. x:Dx x;)x

ovni :eek: ... kje si pa te našla ... ok, za Lio ne vem, če ima kaj ovnovskega ... jst nimam ... pa pozab asc x;)x

drgač smo pa sco x:Dx

men bi blo čist vseeno kakšna je muska ... dokler klepetamo , tko potih, da se slišmo ... pol k je pa žur, se lahk tud bajta podre :vio:

... pa pozab asc x;)x

jah, ocitno ga nisem. x;)x

vem da si sco drugac, mam se en pikrich spomina. xDDx

(jst ne klepetam, ce je -dobra- muzka; v tem primeru plesem, pojem in to xcivx, ce pa bi se res v kaki slascicarni dobil, bi se pa mascevala tako, da bi skoz klepetala in nikomur ne pustila do besede, vi bi me moral pa poslusat, zato k sem shefica. :frog:)

Picasso

..pa pizda sej slastičarna ni čakalnica... zaboga... ke se gre papcat, ne pa čičat... dddddd.... lih vceri sem bil v Zvezdi, mater majo dobro vanilijevo tortico z jagodami in ananasom... danes grem na repete... najmanj enkrat... x:px x:px x:px

...me ma da bi bil letos polet na dopustu kar v Zvezdi... x:px

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

ke se gre papcat

na papcanje mam drugacne asociacije placev. xDDx

papcanje je pica, razne plosce, popeceni sampinjoncki s kozjim sirom, olive, medtirean, azijska hrana...

ne pa - torte. :o|o:

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...