Mick 29. januar 2010 Prijavi Deli 29. januar 2010 ....ma vem za fajn brunarce s toplimi pečkami, pa taki catering,,,da bojo še vegiji lahko jedli... To so take za v dvoje tud? Iščem tudi kakšno mini hiško nekje ob plaži Za občasno obiskovat, ne kupit, da neu pomote...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 29. januar 2010 Prijavi Deli 29. januar 2010 jah, ocitno ga nisem. vem da si sco drugac, mam se en pikrich spomina. (jst ne klepetam, ce je -dobra- muzka; v tem primeru plesem, pojem in to , ce pa bi se res v kaki slascicarni dobil, bi se pa mascevala tako, da bi skoz klepetala in nikomur ne pustila do besede, vi bi me moral pa poslusat, zato k sem shefica. ) na papcanje mam drugacne asociacije placev. papcanje je pica, razne plosce, popeceni sampinjoncki s kozjim sirom, olive, medtirean, azijska hrana... ne pa - torte. se popolnoma strinjam ... če hoče kdo kaj sladkega ... lahko dobi na koncu, v vsaki dobri "gostilni" Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. januar 2010 Prijavi Deli 29. januar 2010 mah, sej pridem tud v slascicarne - enkrat smo se v Zvezdi dobil, drugic pa v Tivoliju, pri ribniku... samo ce bi lahko izbirala, bi izbrala drug(acen) plejs. drugac pa - a ne? men to sploh ni hrana, ta neka mashila, pene, sladkaraj... se celo meni pa vcas zapase, sam mi tud ambient ni vsec: cisto majckene mizice in tko... mi ni po okusu. se mi zdi za dame bolj pa za stare gospe, otroke in mlade punce. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 29. januar 2010 Prijavi Deli 29. januar 2010 mah, sej pridem tud v slascicarne - enkrat smo se v Zvezdi dobil, drugic pa v Tivoliju, pri ribniku... samo ce bi lahko izbirala, bi izbrala drug(acen) plejs. drugac pa - a ne? men to sploh ni hrana, ta neka mashila, pene, sladkaraj... se celo meni pa vcas zapase, sam mi tud ambient ni vsec: cisto majckene mizice in tko... mi ni po okusu. se mi zdi za dame bolj pa za stare gospe, otroke in mlade punce. a zato se men tam tolk dopade... se z OH-ji šopam, serotonin tru d ruf... good vibrations... pa tko stisnjeni vsi skupaj pa same češplje okrog švigajo.... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. januar 2010 Prijavi Deli 29. januar 2010 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 29. januar 2010 Prijavi Deli 29. januar 2010 tole ste pa oreng zastavil a vi bi cel žur tko za skor cel dan? Ne, saj je OK, itak....za take žure pa slaščičarna res ni najboljš plac... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. januar 2010 Prijavi Deli 29. januar 2010 tole ste pa oreng zastavil :D Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 29. januar 2010 Prijavi Deli 29. januar 2010 zastavili že ... kaj pa sedaj aja ... kdor se ne želi srečanja z menoj ... ni rečeno, da pridem na party Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 29. januar 2010 Prijavi Deli 29. januar 2010 hmm.. nekak bi rekla, da preden spet 10 strani zabluzimo o tem kaj bi pa kaj ne bi odgovorimo na Cashijevo vprasanje kdo ima v pon pa kdo v tor zvečer čas za drink pa se tam zmenmo za brunarce in piknike kar se mene tiče, ful lažje pon, kot tor, ker imam tečaje in končam ob 8h zvečer mal crknjena.. ampak ja, tud v torek se bom za kake pol urce prikazala.. pa men je vseeno kje, če se da parkirat, nimam nič proti, ampak se lahk tud drugač znajdem Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 31. januar 2010 Prijavi Deli 31. januar 2010 In potem vse tiho je bilo Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 4. februar 2010 Prijavi Deli 4. februar 2010 kurnk, nisem pričakoval, da bom od nedelje do včeraj zvečer ostal brez neta...tko je, če starejše zadeve, ki crknejo, delujejo bolje od novih...ta star komp je bil še stare šole in ni imel nič proti, sosedu krast wireless, ta novi ima pa neke moralne zadržke bomo ponovili vajo, pa se še enkrat dogovorili...vendar me ves naslednji teden ne bo, pa mi nekako bolj paše, da bi bilo po 15.2. no, "stare babe", ki vam je več za brunarice in piknik variante, povejte, a vi to resno o brunarici in kakšne so možnosti. Kje in kdaj? Ali se predhodno dobimo v kaki slaščičarni, kjer izmenjamo mnenja o tem, kdaj in kako bo izvedena misija: Brunarica ? Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 5. februar 2010 Prijavi Deli 5. februar 2010 kurnk, nisem pričakoval, da bom od nedelje do včeraj zvečer ostal brez neta...tko je, če starejše zadeve, ki crknejo, delujejo bolje od novih...ta star komp je bil še stare šole in ni imel nič proti, sosedu krast wireless, ta novi ima pa neke moralne zadržke bomo ponovili vajo, pa se še enkrat dogovorili...vendar me ves naslednji teden ne bo, pa mi nekako bolj paše, da bi bilo po 15.2. no, "stare babe", ki vam je več za brunarice in piknik variante, povejte, a vi to resno o brunarici in kakšne so možnosti. Kje in kdaj? Ali se predhodno dobimo v kaki slaščičarni, kjer izmenjamo mnenja o tem, kdaj in kako bo izvedena misija: Brunarica ? stare babe..."uotrok, stare babe majo en zob, da bi te k ugriznila v ta zadnjo...tud če proteza potem v tvoji riti ostane...... nč, grem jst kr nazaj spat maš prav za stare babe res niso takele žurke, morm kr na litanije Matere božje zvečer , ne pa v slaščičarne.... se res ne spodob najbolj fajn je to , da prideš za menoj, boš vidu, kr naenkrat boš star dedc Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 5. februar 2010 Prijavi Deli 5. februar 2010 stare babe..."uotrok, stare babe majo en zob, da bi te k ugriznila v ta zadnjo...tud če proteza potem v tvoji riti ostane...... nč, grem jst kr nazaj spat maš prav za stare babe res niso takele žurke, morm kr na litanije Matere božje zvečer , ne pa v slaščičarne.... se res ne spodob najbolj fajn je to , da prideš za menoj, boš vidu, kr naenkrat boš star dedc sem vedel, kako moram napisat, da bom sprovociral odziv, da se začne spet razpravljat o srečanju nisem pa pričakoval, da bo ta odziv ostal samo na ravni "starih bab", ampak, da se bo dalo tudi kaj predlogov naprej za srečanje, a ne, Lia sicer imamo pa še cajt...tok stare pa spet niste, da bi vas pobralo, še preden se bomo kaj skup sešli Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 23. februar 2010 Prijavi Deli 23. februar 2010 kdaj ,kje? Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 15. avgust 2010 Prijavi Deli 15. avgust 2010 kdaj ,kje?Konec avgusta nekje na obali neke vode Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.