Sončna Vila 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 O, kolk lepo živahno je tukaj Ja, Marsa, štartam iz Ljubljane, mi pa tudi ni panike, Tinka, če grem s tabo, prav z veseljem ti delam družbo na cesti, če bo tako naneslo za prevoz Najboljš, da se dokončno zmenimo tam okrog četrtka ali petka, ko bo folk še bolj natančno vedel, kdo lahko pride, kdo ne... mogoče se nam pridruži še kdo nenapovedano, kar bi vsekakor bilo fino Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 Meni se ne da 5 let prej vedeti, kaj bom pocela 13. 7. 2010... :o|o: Tako nekako.Kaj jaz vem, lahko povem za danes... itak, sem ze zadnjic rekla, da se menimo, ko da bi bilo nevemkaj....se zmenimo v petek zvecer, ne?jaz nisem ne riba ne skorpijon, samo se mi ne da vozit sami, ce grem lahko s kom, pa kdo z mano, to je vse na dolge proge se rada sama vozim, mi je ene vrste meditacija, tako, da, ce bi se zmenili kje daaaalec, bi bilo lazje ma bomo ze videli, ni problema, ce je treba peljat vec, pa itak gremo z vecimi avti Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 Zdaj čakam na Rachijev in Astrin odgovor......če gremo skupaj Midve z mamo sva zravn, kosilo tud uživajte........joj.....komaj čakam, da vas vidim, da se srečamoooo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 22. marec 2004 Da vas bolje slišim,Da vas bolje vidim,Da vas lažje požrem.... mljas mljas mljas, bi reku volk, hehe, tko ja lepo tole, pol v rakitni pr koči pred jezerom kerega stanje ni znano, potrjujem btw kosilo.... hm in ja, se že veselim..., hehja, škoda da so veliko dogodki vedno v preteklosti ali prihodnosti, .... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 Moram vas razveseliti, da boste imeli lepo vreme v soboto x!x , že od petka naprej....nočne temperature okoli ničle, dnevne okoli 8 st. C, jasno, sončno..... verjetno bo Contesa sedaj najbolj zadovoljna....lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 Me veseli Contesa, če je tako ....resnično mi je žal ker me ne bo , grem raje ven iz teme, da mi bo lažje....lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 Tokrat, bom žal izpustil srečanje.Imejte se fajn... Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 Contesa, za mene in mami računaj eno porcijo sma nekaj strani nazaj prebrale....in bo vse preveč........za naju če gre Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 Sori...na žalost ne bom prišla.Že nekaj časa čakam enga zdravnika...in danes so mi javili...da me lahko sprejme samo v soboto :xx!: Kristalka, hvala za ponudbo...Rachek, tebi pa oprosti...da sem te pustila na cedilu s prevozom... Zgleda, da mi tile Lunini partiji...nekak ne gredo... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 Sori...na žalost ne bom prišla.Že nekaj časa čakam enga zdravnika...in danes so mi javili...da me lahko sprejme samo v soboto :xx!: Kristalka, hvala za ponudbo...Rachek, tebi pa oprosti...da sem te pustila na cedilu s prevozom... Zgleda, da mi tile Lunini partiji...nekak ne gredo... AstraAstra, ti ga lomiš.Tam bodo zbrani sami terapevti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 Rachek, tebi pa oprosti...da sem te pustila na cedilu s prevozom...Nix hudega, bom sel pa z Kristalko. Pa fino zrihtaj pri zdravniku. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 :o|o: Stajerska sekcija torej... nezanesljiva... Seveda se pridruzujem - dobro opravi, zdravje je najpomembnejse! (a vseeno :o|o:) Rachek, kul! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 Huh ... pravilno je "s Kristalko", kajne .... :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 Ja, saj se slisi, a ne. :o|o: Ko se ti zlomi jezik, to ni to. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 Kaj zdaj vsi nekaj odpovedujejo?! Predlagam, da naredimo še enkrat spisek, kdo sigurno pride. Je samo še 4 dni do partyja, in sedaj menda že vsi 100% vemo, ali pridemo ali ne (ali pa vsaj 99%). NOV SPISEK: Tamara (1 kosilo, nevegetarjanka) ... (Kdor pride, naj kopira spisek in se vpiše -> zraven pa še napiše za kosilo...) Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 tamara, ni panike....vsi s spiska pridejo, razen naky in astre saj ne vsi odpovedujejo, nekateri samo sporocajo, da ne morejo priti Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 Tamara , ja dobro da tole še enkrat vsi izpolnejo, že zaradi tega, ker moram jutri javit fiksno številko! Samo upam, da bodo vsi opazili do jutri! Tamara(1 kosilo, nevegeterijanka) Contesa(1 kosilo, neveg.) Pokowc(1 kosilo,vege) Marsa(1 kosilo,nevege) Mitja(1 kosilo,nevege) Rachek(1 kosilo,vege) Kristalka,mama(1 kosilo,nevege.) Free(1 kosilo,vege) Tinka(1 kosilo, nevege.) Prosim nadaljujte s prijavami..... enga nevegija zame C.l. Citiraj BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 oops, sem pozabila, jaz bi tudi rajsi vege, ce se da....jem meso zeloooo poredko, pa se takrat ribe, ali pa domace nehormonske zvalce...tako, da ne bi eksperimentirala, ce se le da ce je prepozno pa ni panike, bom ze pojedla tisto kraco Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 Contesa organizatorka Astra, škoda, da te ne bo Rach, se slišmo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 Tamara(1 kosilo, nevegeterijanka) Contesa(1 kosilo, neveg.) Pokowc(1 kosilo,vege) Marsa(1 kosilo,nevege) Mitja(1 kosilo,nevege) Rachek(1 kosilo,vege) Kristalka,mama(1 kosilo,nevege.) Free(1 kosilo,vege) Tinka(1 kosilo, vege.) Candlelight(1 kosilo,nevege.) Sončna Vila(1 kosilo, vege) Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 23. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 23. marec 2004 Tamara(1 kosilo, nevegeterijanka) Contesa(1 kosilo, neveg.) Pokowc(1 kosilo,vege) Marsa(1 kosilo,nevege) Mitja(1 kosilo,nevege) Rachek(1 kosilo,vege) Kristalka,mama(1 kosilo,nevege.) Free(1 kosilo,vege) Tinka(1 kosilo, vege.) Candlelight(1 kosilo,nevege.) Sončna Vila(1 kosilo, vege) El Nino(1 kosilo, party, lots of fun..., vege) Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 Pišuka, sej bojo vegiji hmal prevladali! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 Glih gledam - marsa - nevegi.A ce ne kompliciram in sem najbolj mozno naravna, pomeni, da sem nevegi? Ja - zame en but prsuta, pliz. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 24. marec 2004 Prijavi Deli 24. marec 2004 Tamara(1 kosilo, nevegeterijanka) Contesa(1 kosilo, neveg.) Pokowc(1 kosilo,vege) Marsa(1 kosilo,nevege) Mitja(1 kosilo,nevege) Rachek(1 kosilo,vege) Kristalka,mama(1 kosilo,nevege.) Free(1 kosilo,vege) Tinka(1 kosilo, vege.) Candlelight(1 kosilo,nevege.) Sončna Vila(1 kosilo, vege) El Nino(1 kosilo, party, lots of fun..., vege)ekipa vegi - ekipa nevegi1 polcas: 0:0 Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.