Skoči na vsebino

Lunin party

Recommended Posts

• Komentarji 2,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

x:o)x x:Dx xDDx x;)x

Tinka, imas moj mobi, se slisimo v petek. :palec: x;)x

Soncna, ti posljem stevilko mobija na OS - mi ni da bi jo tule objavljala, hvala za razumevanje.

Tisti, ki jo rabi in ki je treba, jo ima - ali jo bo imel. :)

Kdaj je ura?

Katera je gostilna?

Ali je to ta 'aglavna' - pri jezeru na levi, ce prihajas iz LJ konca? Tam ko sta otroski igrisci?

Aja, in - pejte se solit, tisti, ki ne pridete iz neopravicenih razlogov. :xx!: x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Kul, Contesa - se je dalo torej zmenit. Fino. Poleg OS-ev in da tu parkrat napises, res nimas kaj. :o|o:

Thanx res ker skrbis, kako prav pride, da si (tule) 'bik'. ;) :palec:

Prav fino se mi zdi, zanesljivost mi je med ljubsimi lastnostmi, me pomirja, zato so mi kul biki.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Prav fino se mi zdi, zanesljivost mi je med ljubsimi lastnostmi, me pomirja, zato so mi kul biki.

A RES ???!? :eek: BIKI SMO ZANESLJIVI ?? :eek: :eek: :inocent:

Ehm, Contesa, ti tudi bikec ?

Marsa, daj še meni ali pa Kris mobi na PM. x:Dx

Lahko imajo veliko v Dvojckih, pa potem manj. Praviloma pa ja. :)

Contesa, sory, ker sirim dezinfo o tebi. :o|o:

Jaz takole 'po domace', rachek, kot da je vsakomur vse jasno - skratka, Cintesa ni Bik, je pa njen Ascendent Bik - in sem poudarila, da tu prihaja do izraza njen Bik, ki ga pa jaz pri njej itak nekako najbolj... hm, izpostavim, ce krozno gledam njene najpomembnejse polozaje.

Sory Contes, ker o tebi takole, ampak saj 'si zraven'.

Pa tudi si sama povedala tele podatke. :)

p.s. Ja, Rachek, sem ze (OS) - ravnokar.

Picasso

Aja, in - pejte se solit, tisti, ki ne pridete iz neopravicenih razlogov.  

mmm lakom lacn.... da se razumemo jaz sem zvami sam zarad hrane x;)x da si nau kdo kaj mislil,... hehe

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Imam spedenanih ze par CD-jev.

kako je z muzko?

Upam, da Nino ne bo tezil s kitarami in Kristalka ne s Siddharto... xrolleyesx :o|o:

Glede na to, da lunin - moram imeti nekoliko vpliva...

Pac - moram.

ker sem zaba. x:o)x x;)x x:Dx

Sta? Halo? x:o)x

Picasso

:( nc ne smem s kitaro težit, ja, saj tud nisem mel namena, k da bom tam špilal vi pa se mastili s kosilom ;) ne ne to se pa ne bo zgodilo, ponujal bom moje usluge kot šlogarca..., kot glasbenik pa tokrat ne.... in prosim brez siddharte, ;) hehe a smem vprašat Marša kaka muzka se obeta ? kaj dobrega, kaj vročega, kaj tvojega?
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Vanja - dbest x:)x :palec:, vceraj sem pomislila nate, cudno, da Vanje ni tukaj in se ne navdusuje, ker vem, da ce se da, prides, ceprav si reva vedno delala skoraj... :o|o:

Tinka - kako? A nisi rekla, da gres z mano oz. nama oz. z nami?

Picasso

Naj mi kdo reče, da moja intuicija ne dela, x:Dx mi je nekaj reklo naj grem pogledat x:Dx !

Saj delajo, pa sem jim rekla da bojo en dan že brez mene , naveličana sem že vsega.

Vesela sem da vas bom videla !

LP! :palec: x:Dx

Tinka - kako? A nisi rekla, da gres z mano oz. nama oz. z nami?

ja saj smo rekli, da se se slisimo jutri, ne? ker nisi bila sigurna, da bo prostor? si rekla, da gresta z mitjo pa free pa soncna, ali nekaj takega, ce mitja ne gre, bo prostor, ce on gre pa ne bo prostora, pa bi jaz sla s svojim avtom, pa bi rada, da gre kdo z mano...simpl! :vio: x:Dx

jaz bi raje sla s kom, to itak.

x:)x x:)x x:)x

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Vsem skupaj želim en lep sončen, pozitiven in čaroben dan xwizardx x:Xx

:madpro:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Jaz vam tud ful soncka zelim, pa toplo da bo...

Pa tko rada bi bla z vami...

:C:

Aliana

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Haha, jaz poznam eno pot, ta je dolga 100km, moja babica pa deda, pa najbrž še kdo pozna eno pot k je dolga 20km, ;) ampak vam ne morem povedat točno kje je... sm pa včeraj vidu eno fajn stran... grm mal tisto poškilit, pol pa vam povem link do tja če jo še ulovim...

Guest sstane
Zemljevid

ej tole vam je taki zemljevid da človek dol pade...

Zemljevid je super.

Če veš točen naslov gostilne, ti še kuharico pokaže, kako gola spi x:Dx x:Dx x:Dx :palec:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...