Skoči na vsebino

Lunin party

Recommended Posts

• Komentarji 2,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Živjo, sončki xsrcx Lep dan je, in še lepši je zarad tega, ker je jutri lunin party x:Dx

Kako je situacija zdaj s prevozom? Marsa, Tinka? Kako se bomo dogovorili?

Kolikor štekam, je najprej odvisno od tega, ali bo Marsa prišla z Mitjo in Timom - glede na to se potem porazporejujejo mesta po avtih (zaenkrat jaz in Free). Zvečer bom najverjetneje dosegljiva samo na mbt, tako da ti bom tinka poslala mojo cifro po OS-u, pa se še slišimo zvečer, če se prej ne zmenimo :D

... bi blo pa fino, če se kar prej po netu ;) ....

lep dan, sončki x:Xx

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Deli na socialnih omrežjih

Mitja ne ve, ce bo prisel (uletelo mu je eno delo, izredno, www nekaj) - Tim ne gre.

Neodvisno od tega greste lahko vsi trije; ker ce grem sama, so itak trije placi, ce bi sel pa se Mitja, bi pa itak sli s tavelikim, pa bi zadaj pac 3 sedeli, saj je komot.

Tako da kar se naju tice, lahko peljeva 3, kot sem ze nekajkrat rekla. xrolleyesx

Meni je predvsem tu mach ful menjenja.

Ck, okej, kdaj, kje. OK. Sploh ce sem povedala, da je varianta.

Vmes sem tudi rekla, da gre eden od naju ziher.

Tako da - toooliko besed.

Ze vceraj smo rekli, da danes se pa slisimo - v ta namen poslala parim st. gsm..

Zdaj pa spet tule dvomi in komplikacije... :o|o:

Ce so tele hude zgodnje ure, pomeni, da se moramo dobit okoli 11h ze... :sori: xrolleyesx

Bolj je pomembno, kje ste vi trije, kje se dobimo in podobno - prevozi pa so ze urejeni (kar se tice LJ sekcije brez avta).

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Kul, Marsa, thanks za tele info :palec: Saj vidiš, mislim, da si za Tima si danes šele zaziher povedala, da ne gre, ravno zaradi tega sem pa spraševala x;)x

Okej. Ob 11h. Kje? Ahhhh pokličem po telefonu x;)x Se slišmo ;)

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Soncna - od zacetka govorim midva - ker ni tamalih, tudi itak ne bi tima vlacila s sabo, to smo kar hitro se odlocili. x;)x

Res pa je, da morda tudi Mitja ne bo sel, ampak lahko pa tudi, v vsakem primeru greste z nama oz. pac z mano.

Pa tudi jaz vem tocno vsaj, kje je Rakitna in gostilna, kjer je zbirno mesto (ce ze pojma nimam, kam tocno se bo slo potem).

Torej - kje se dobimo?

Ce se da, bi mi bilo kul neko skupno mesto, sory, a ne morem vsakega posebej prit iskat (ker moram se Tima kot kaze peljat nekam, pa bom kar v guzvi s casom).

Vseeno mi je, kam pridem, samo da ne sibam po celi LJ zdaj gor pa dol.

Najboljse bi najbrz bilo okoli centra nekje (ampak nekje, kjer se lohk parkira, sicer pa tudi to ni tak porblem, ce bomo tocni).

Nacelno naj bi se dobili ob 11h (tako nekako racunajte) - ce bo pa kaka sprememba (+ - 1/2 ure), pa javim - toliko prej, seveda.

Danes zvecer ali jutri zjutraj tam okoli 9h. OK?

Soncna me je zdajle klicala - pravi, da ful hitro govorim. x:o)x xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Soncna me je zdajle klicala - pravi, da ful hitro govorim.  x:o)x  xDDx

Ko dež, pismu!!! x:Dx x:Dx x:o)x x;)x

Poglej, po moje je najboljše, da se zmenimo res v centru, jaz bi predlagala kar Kongresni Trg (tega res ni za zgrešit x:Dx x:o)x ), tam na tisti strani, kjer je parkirišče, kjer tudi parkira 17-ka (bus). Tam lahko parkiraš za par minut brez problema (pa še sobota je :palec: ), pa tudi ne bo problema za se najt... Pri štartni postaji za sedemnajstko torej?

Sončna Vila

VILA SONCA

Ko dež, pismu!!!  x:Dx  x:Dx  x:o)x  x;)x

Poglej, po moje je najboljše, da se zmenimo res v centru, jaz bi predlagala kar Kongresni Trg (tega res ni za zgrešit  x:Dx  x:o)x ), tam na tisti strani, kjer je parkirišče, kjer tudi parkira 17-ka (bus). Tam lahko parkiraš za par minut brez problema (pa še sobota je  :palec: ), pa tudi ne bo problema za se najt... Pri štartni postaji za sedemnajstko torej?

Sončna Vila

Bodi vesela, da sparam tvojo kartico. ;)

Najbrz je res delno tole tudi z linije ostalo - da ne zapravlja folk casha, jaz lahko vse zivo povem v 10 minutah. :D

Meni je kul, hvala ker si mislila na parkiranje in vse, upam, da bo tudi Tinki in Freeju kul. xcivx x:Xx

Aja, avto imam ful svinjski, ker nisem prisla do pralnice oz. se mi je v tem dezju zdelo brez veze v pralnico, samo posesat k frendici se mi pa tudi ni dalo. Upam, da boste prenesli. No, saj zici so cisti... Imate lahko torej vseeno takmashne obleke. xDDx x;)x

Picasso

Ahm... ja, meni tudi ni vsec vreme oz. bi se mi zdelo bolje, ce bi bilo soncno. Vendar smo itak zmenjeni v gostilni, kar je meni sicer pravzaprav itak mimo, ce je lepo vreme in imas pac lahko piknik in sploh - a je treba skoz sam zret? xrolleyesx :o|o: ( x;)x x:px :vragec: :sori:)... Skratka - a ravno danes je vse tako drugace, saj je ze cel teden grdo vreme!

Zdaj pa ste vsi zivi odpovedali.

Upam, da nas tako tam ne bo 7, ki bomo placevali narocena kosila za 13. :o|o:

Jaz v bistvu tudi nimam casa. Itak.

Ampak si ga pac vzamem.

In se prilagodim...

Ni se mi dalo opozarjat na saturna in vse, ker je bilo ze odloceno.

Se vidimo tisti, ki pac se. :palec:

Soncna - zmenjeno.

Upam, da Tinka in Free vidita in da kaj javita tudi, ce sva samo dve se lazje potem meniva, ce je kakorkoli drugace in vse, pa je zato fajn vedeti.

Picasso

Ja, Contesa - istocasno sva odgovarjali, smao da sem jaz bila pocasnejsa. ;)

Picasso

Imejte se neizmerno lepo :palec: . Pa spijte še zame kupico rujnega....... x:o)x

:party: xokx

Sam pa grem praznovat r.d. obeh staršev........bom mal z mislimi tudi z vami. x:)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Seveda - vsem hvala za zelje - enako!, ziher bo cisto kul, samo bi bilo pa se bolj, ce bi vas/nas bilo vec. :palec:

Mick - bomo, ne vem, kaj se pije tam, najbrz kak flashiran refosk samo... mislim, kupljen in tko...

Jaz pa cvicka nimam vec dosti, da bi zdaj kao to se pilo, morda pa ga kako flaso prinesem vseeno - ker jaz v bistvu pijem samo to - in samo ta cvicek (oba bojda najboljsa slovenska cvicka se -zame- skrijeta pred temle - sicer ne pijem cvicka sploh. Ampak tale je pa zakon... Ni mi zneslo ga it se eno rundo iskat, prvic $, drugic pa vreme in vse).

Torej, Mick, en zdravstvujcek posebej zate! xcheersx

Picasso

... Hm... ampak smo se pa zmenili glih v 13. tednu... :vio: x:)x x;)x

Gl. datum 'rojstva' LNF. Pa se koga, sam tega pa ne gledat! x?x :o|o: x;)x :vragec: x:o)x

Picasso

Guest sstane
Ee,Pokowc, to pa ne bo šlo! :wOOt: Hočem, da smo vsi na broju, kot smo se dogovorili! w:Iw

Se strinjam, ima da su sve koze na broju xbendx :vtz:

Aja, saj res x:Ix :8): - kaj pomeni 'toplo obleci se?'- ali bomo kje zunaj zmrzovali, da moram imeti ne vem kaj?

Ali bomo udobno sedeli v gostilni in bom zgorela, ce bom imela 'toplo in udobno obleko in obutev'?

In to.. x?x

Picasso

Bi blo fino še enkrat omenit? for the record, ob keri uri se dobimo.. k sem mal, pozabu že (long time in the planing, je velik problem zame)
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Ja, res, kristalka, Nino -

Ker je nova stran, da ne kukas nazaj, kaj si zgresil pomembnega (tam pa pol blabla, smeskoti ipd).

Skratka.

Jaz pridem ziher.

LJ sekcija - Moi, Free, Soncna - ZIHER.

Mitja pogojno, Tinka se ne javi. Se.

Hehmm... Saj smo rekli, zadnji hip - a zdaj bom pa jaz ziherirala!? x:o)x x:Dx x:px x:px xrolleyesx xDDx

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...