krokodil 26. marec 2004 Prijavi Deli 26. marec 2004 Ja, res, kristalka, Nino - Ker je nova stran, da ne kukas nazaj, kaj si zgresil pomembnega (tam pa pol blabla, smeskoti ipd). Skratka.Jaz pridem ziher.LJ sekcija - Moi, Free, Soncna - ZIHER. Mitja pogojno, Tinka se ne javi. Se. Hehmm... Saj smo rekli, zadnji hip - a zdaj bom pa jaz ziherirala!? Se plac za enega drobnega ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 26. marec 2004 Prijavi Deli 26. marec 2004 Bi blo fino še enkrat omenit? for the record, ob keri uri se dobimo.. k sem mal, pozabu že (long time in the planing, je velik problem zame)Nino, imam v spominu, da je bilo govora za med 11. in 12. uro. Jaz itak štartam, ko vstanem in se počasi odpravim - to pomeni, da v miru doma spijem kofe, se umijem, oblečem, obujem... Grem pa čisto sama iz Kopra, tako da če je slučajno kdo s primorskega konca, evo mu plac v moji makini. (Pa burek že cvrči tam v peči! ) Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. marec 2004 Prijavi Deli 26. marec 2004 Skoda ker sem sita - sploh se mi ne morejo cediti sline. Se dobr, da sem pogledala, predno popadam dol... cist zmatrana, ni dal las oprat, jutri me boste gledali s svinjskimi lasmi pac - ali naj crknem ali kaj... Vas 6 ali 7... Oj, Krokodil!Tinka se ni (meni) nic javila....Aja, saj fiesta je tudi za 5 regist.Potem naceloma lahko.Poslji mi za vsajk slucaj na OS st. oz. ti posljem jaz svojo.Sam ne me vec klicat, ker se bom tamle zleknila.Pisite na OS, se ne bom odkonektala. Ciao, se vidmo jutri. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 26. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 26. marec 2004 se 12 ur v tem času morem še naspat, pogledat še enkrat zemljevid, se usest v avto in wum wum... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. marec 2004 Prijavi Deli 27. marec 2004 pri nas sonček sem razmišljala, če tolk pozitivne energije na enem kupu, vreme mora zdržat imejte se nad, držim pesti za vreme, pa previdno vožnjo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. marec 2004 Prijavi Deli 27. marec 2004 Tinka? OK - jebiga, saj ima svoj avto, pa 5x sem poudarila, da se lahko peljete ziher z nami. V igri smo danes torej Soncna, Free in jaz - Mitja kot kaze ne gre. Bi se sel, ce bi bilo za dve urci, a cel dan pa si ne more vzeti, potem pa bi morali z dvemi avti, to pa se nama zdi razuzde', pa se benz pa vse... CU torej, Free in Soncna, ob 11h. Krokodil bi rad sel, po mojem no problem, ker so kateri odpovedali. V LJ je ful soncno. p.s. Mitja morda potem sam gor uleti, mora nekam in tko... Za nas pa velja, v vsakem primeru gremo z mano in torej s fiesto (jebiga, saj vem, da bi raje sli z bemvlnom )... pa se muzke nimam v avtu... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 27. marec 2004 Prijavi Deli 27. marec 2004 Tinka? OK - jebiga, saj ima svoj avto, pa 5x sem poudarila, da se lahko peljete ziher z nami. V igri smo danes torej Soncna, Free in jaz - Mitja kot kaze ne gre. Bi se sel, ce bi bilo za dve urci, a cel dan pa si ne more vzeti, potem pa bi morali z dvemi avti, to pa se nama zdi razuzde', pa se benz pa vse... CU torej, Free in Soncna, ob 11h. Krokodil bi rad sel, po mojem no problem, ker so kateri odpovedali. V LJ je ful soncno. A lahko nekdo napise kako se pride do te Raketne s Celjske strani..da ne bom prisel v Prekmurju ven.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. marec 2004 Prijavi Deli 27. marec 2004 Gres proti LJ direkt diagonalno juzno, v bistvu - gres na izhod vic - se pravi Vrhnika, smer Postojna in gres dol z avtoceste pri Brezovici... Hmmm.Potem pa so Vnanje gorice (pishuka, ali so notranje).... tam v bistvu na barju nekako...Nic, tole ne bo OK - poglej na zemljevid, ziher je kaksen, pejt na tis... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 27. marec 2004 Prijavi Deli 27. marec 2004 :) Marsa ta tvoj post pa je kot večina mojih....kar pišem to, kar mi pride v trenutku na misel, potem zabluzim in ... to je to Tako "življenjska" se mi zdiš v tem... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 27. marec 2004 Prijavi Deli 27. marec 2004 Lep dan vsem... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. marec 2004 Prijavi Deli 27. marec 2004 Sanjalica - Ja, vcasih () pac malo () zabluzimo. Astra! :o|o: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 27. marec 2004 Prijavi Deli 27. marec 2004 Ljudje, jaz sem odpravljena. Samo še v raketo se vsedem. Se vidimo! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 27. marec 2004 Prijavi Deli 27. marec 2004 Luštno se mejte Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. marec 2004 Prijavi Deli 27. marec 2004 FAJN SE IMEJTE, SMO V MISLIH Z VAMI... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 27. marec 2004 Prijavi Deli 27. marec 2004 FAJN SE MEJTE, ZUNAJ JE SONČEK, VSAJ PRI NAS NA GORENJSKEM. ŽELIM VAM VSE LEPO Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 27. marec 2004 Prvi doma hehe neverjetno.... huhu sem šel po 20km poti, čez led, presenetljivo brez zapletov... morem pa priznat da so mi tile lunovci že čist všeč, nekak recimo da je jedro tisto ki hodi na lunine partye, in iz prve roke, vam lahko trdim da sami kul ljudje, še na Marso, se bom počasi navadil, čeprav ona je zame še vedno Marša, s Š ne s S ... hehe, kul folk ja, gre pohvalit vse po vrsti, jasn pa tudi še organizatorko, vsega skupaj, Conteso... plosk plosk, dobr vas je blo videt, čez kake par mesecev pa spet;) se mi zdi... do jeseni ne bom zdržal.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 27. marec 2004 Prijavi Deli 27. marec 2004 Hehe tretja Vtisi... super! Napihani z vseh vetrov, ampak super družbica... Malce smo se sicer ločili na dve mizi, fajn bi se res bilo vmes še kaj presest, kot smo se dogovarjali, ampak - naj ostane torej pobližnje spoznavanje nekaterih izmed nas do drugič Contesa, še enkrat - vse pohvale za organizacijo, sploh pa tisti tvoj neminljiv nasmeh v duši (pa na ustnicah tudi, seveda ) Stane, hvala ti za sol, po moje se bom kar navlekla na tole zadevo (psihično, seveda) Sončki, se pišemo PIKNIK OZ. PARTY USPEL. Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. marec 2004 Prijavi Deli 27. marec 2004 ...., razen da prehitro vozim Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 27. marec 2004 Prijavi Deli 27. marec 2004 ...., razen da prehitro vozimEh, Marsa Ful na hitro vse uporabljaš v avtu - bremze, gas, etc - drugač pa ful uredu voziš in tudi noro hitro odreagiraš, imaš avto pod kontrolo. Ne skrbi, če ne bi se ti že drla odzadi, če bi me kaj strah stiskal Hvala ti za prevoz tja in nazaj Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 27. marec 2004 Prijavi Deli 27. marec 2004 Evo tudi mene doma! Najbrž so tudi vsi ostali že prispeli, saj če sem jaz, ki sem bila od najdlje... a ne? Skratka, bilo je mega! Super druščina, dobra hrana, organizacija na višku (bravo, Contesa! )! Zdaj sem sicer ful zmatrana od vožnje, ampak bom prijetno spala pod lepimi vtisi na LN party. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 27. marec 2004 Prijavi Deli 27. marec 2004 Jaz tudi že doma (preko Pekarne ), Kris pa mama pa bi tudi že morali biti ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 27. marec 2004 Prijavi Deli 27. marec 2004 Jaz tudi že doma (preko Pekarne ), Kris pa mama pa bi tudi že morali biti ... Ravnokar prisel, nesreca na avtocesti, sel na (napacen) izvoz, se se dvakrat izgubil (skupaj 3+2)...je*at ga, tudi najboljsim se zgodi ....sweet dreams. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 27. marec 2004 Prijavi Deli 27. marec 2004 uredu najboljše hvala in hvala za jest vse kar je blo preveč, ne bom jedu zdej en dan počutje je še kar topno; se celim, vem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 27. marec 2004 Prijavi Deli 27. marec 2004 Mi smo tudi videli nesrečo. Eno tako grozno ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 27. marec 2004 Prijavi Deli 27. marec 2004 Aja, mickena zahvala contesi, ker je dala tak dober cede od jutujev gor And so she woke upWoke up from where she wasLying stillSaid I gotta do something About where we're going Sem že downloadal, joshua tree, d'best(© by Marsa) album od njih, u2 pa itak naj naj bend vseh cajtov Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.