Tamburin 27. marec 2004 Prijavi Deli 27. marec 2004 Mi smo tudi videli nesrečo. Eno tako grozno ...Ja, sem med vožnjo slišala po radiu za to nesrečo na avtocesti med LJ in MB. Od LJ dol pa je bilo vse OK. Samo še zdaj se nisem odtalila - tolk me je zeblo v avtu, ker mi gretje ne dela... (oziroma poleti dela, pozimi pa ne :o|o: ) Lahko noč vsem skupaj! Ena ura manj spanja, ker se ura premakne naprej - zato pa bolj "kvalitetno" spite! Drnjoh, drnjoh, drnjoh, drnjoh, drnjoh, drnjoh... Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. marec 2004 Prijavi Deli 28. marec 2004 Kaj pa BObnar? Se je komu kaj javil, tule ni nic ga bilo videti... Bi bilo fino, ce bi se vsi 'pofockali', da nas ne bi skrbelo.Mama. Pa to. Aja - ful dobr je blo. Thanx vsem, ki ste pekli, prinesli, prisli, thx Contesi za organizacijo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. marec 2004 Prijavi Deli 28. marec 2004 Dobro jutro,lepo da ste se imeli super smo držali pesti oz. čarali za lepo vreme Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 28. marec 2004 Hja da ni bil bobnar tista nesreča na avtocesti .... hm ja tak dobr dečko, najbrž je bil zaspan in je šel spat.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 28. marec 2004 Prijavi Deli 28. marec 2004 Bobnar!!! Javi se Dobro jutro! Se mi res ni dalo gor pisat, da sma doma! Mela sem se lepo, ampak dolg rabim da se sprostim in da se vključim.....da not padem: pol pa party Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. marec 2004 Prijavi Deli 28. marec 2004 Kris, saj se je ze Rachek javil, se pravi smo vedeli, da ste vsaj do tam srecno prisli, od tam domov pa imata blizu, pa se bolj poznan konec vama je kot tile konci.Pridna, ko si hitro priletela se oglasit - pozdravi mamo! Zelo lustna zenska, Kristalkina mami. Kris, malo mi je zal, ker si se dolgocasila, saj sem te cisto razumela, samo nisem stigla se ti posebej malo bolj posvetiti, ampak saj potem je bilo malo bolj kul, a ne? Stane je uletel malo kasneje, sem vesela, ko je prisel, tapravi model. Si fit in visok, v resnici se ti bolj vidi, da si strelcevski tudi, na fotki si bolj bikovski. Pa avto! In - velikodusen kot vedno! Rachek se je tudi malo dolgocasil morda, sicer si pa isti kot na fotki, razen da imas daljse lase.Soncna je taka kot na fotkah, blazno cedna, posebna lepota, posebne oci, ce bi bila visja, bi bila lahko manekenka.Ninota v bistvu videla drugic, a itak cisto domac, pa sploh nismo ne vem koliko govorili. Kot tudi s Conteso - ki se je spet izkazala za dbest organizatorko, skoz prijazna, uravnotezala. C.L. je prima, za zur zelo! , vsec mi je bilo, ko je uletela Kasandra, ceprav ni dolgo tukaj (Vodnarka, posebna, direktna, za zur ), kot tudi Krokodil, ki pa je celo prinesel - Viljamovko (ki sploh ni vedel, da jaz shizim). Ko mi je nekako svecano izrocil - so vsi zaploskali, tako v bistvu za stos, kao fora, a je bilo ful dobro, kot v ameriskem filmu, in se jaz sem zraven zaploskala. (kasneje pa viljamovko kot tudi svoje slike pustila na parkiriscu pred gostilno, tako da mi je Kroko komaj dopovedal, trobil, prijazen, da smo se obrnili nazaj in pobrali tisto, ki me je k sreci cakalo na parking placu.Pac pa Mitja ni prisel do tiste culice z dobrotami, ker je ni bilo vec tam, ko smo sli. Tako da ne more hvaliti tamarinega bureka, niti ne pecenke, strudljev, struck in vsega, kar ste nametali... zdaj mi je kar malo zal...)Zal mi je, ker je Tinko bolela glava in se je slabo pocutila, a vseeno je kasneje bilo malo boljse.Free je bil razposajen in dobre volje, v avtu je ful duhovicil. Ful sem bila vesela Bobnarja, ki ga nisem spoznala ( - JAZ!! ... ), je bilo receno, kao, tega pa bi morala poznat. In potem recem - kdo si potem ti, da bi morala vedet? Pa pravi Bobnar - no, to pa bi res 'morala vedet'. Vanja je koncno prisla, ko nas je bilo ekoliko vec - drobckana in rdecih lick. Poki, dobre volje, tekoc in lahkoten. Tamara - taka kot je, taprava, 'nasa' - skoz nasmejana! aja, p.s. - Soncna - malenkost! ... hm, takole pol pravis... z eno besedo - divje (voznja etc.) - meni se je pa se zdelo, kolk kul, ker lepo v ovinek, celo sem prestavljala, da ne norim v 4. v kaksen ovinek... Ves, tamle je fajn malo potegnit, dat gas, pa poznam tale konec dobro - sicer bi sla pocasneje... Hm... razmisljam, pa saj nisem sla tako hitro spet, v bistvu ne (kaj dosti) cez omejitev. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. marec 2004 Prijavi Deli 28. marec 2004 O, BObnar, kul, nas je ze skrbelo malo... :| Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 28. marec 2004 Prijavi Deli 28. marec 2004 Aja, mickena zahvala contesi, ker je dala tak dober cede od jutujev gor Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. marec 2004 Prijavi Deli 28. marec 2004 Pa se zahvala vsem, da sem kljub temu prisla se jaz malo na svoj racun - ob takem jutujevskem fenovstvu. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. marec 2004 Prijavi Deli 28. marec 2004 ... sami kul ljudje, še na Marso se bom počasi navadil ... Ti, ta bo pa tezka, Nino. ... ceprav baje je res kao tole - mene se mors mal navadit, kao. Tud 'tasca' rekla. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 28. marec 2004 Prijavi Deli 28. marec 2004 Sem sinoči pljunil na dlan, kam naj grem, na Obalo, ali domov, pa mi ga je v desno odneslo.Družba, kam pa vam, izgleda, da ste tudi vsi doma Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. marec 2004 Prijavi Deli 28. marec 2004 O, Stane, si srecno prispel tudi ti, fajn! Ja, Bobi, strinjam, zunaj!Pishuka, kok je res tale cvicek kul, oni sploh ni bil dober, sploh ne po tem (ki je res ful piten).Drugace pa kul, za jest OK.Gostilnicar je bil malo zaskrbljen, je mislil, da bomo urnebesni zur izvajali. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 28. marec 2004 Prijavi Deli 28. marec 2004 hja, cao evribadi mal dolg je trajal no, ker sem vajen mal migat vmes, tako da party z dodatkom telesnih aktivnosti bi mi vsekakor mucho bolj ustrezal.tesko sedim dolgo na 1 placu ratam zmatran. sicer pa ni panike, ce je dobra company lahko vec dni... upam, da enkrat v soncnem obilju letnega dela na valovih Kolpe posedemo, se okopamo, veselimo in sprostimo v meri zeljenega. Kris, druga miza... mi je zal ko takole narazen smo bili pa kaj vem, nekako se mi ni dalo premaknit, kljub temu da svetoval da damo mize skupi, pol 0 Mam rad, da smo vsi eno, ne takole vsak zase nekaj... :o|o: Contesa se 75-tic: hvala za skrb!V glavnem skor vse so za ozent , k tko dobr kuhajo!! Tamara itak, smisel za humor!! Eh, levi so cool! Marsa dej ne nakladadi U2 so rulal! Kris bi dal kr 1 bobne.Pokota je blo fajn videt! pozitiva pa to!! Krokodil je bl zivahen k se odpre Contesa je kar prekipevala od energy Stane hvala za sol in ostalo! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. marec 2004 Prijavi Deli 28. marec 2004 Marsa dej ne nakladadi Ke? ... pa kaj vem, nekako se mi ni dalo premaknit, kljub temu da svetoval da damo mize skupi, pol 0 Si hecen - saj bi lahk plesal, vse zivo - saj jaz tudi ne morem sedeti skoz - in nisem. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 28. marec 2004 ... hm, takole pol pravis... z eno besedo - divje (voznja etc.) - meni se je pa se zdelo, kolk kul, ker lepo v ovinek, celo sem prestavljala, da ne norim v 4. v kaksen ovinek... Ti tudi a? hehe, pa poznam že tri asc škorpijone, k so norci za volanom..., hehe, sej čist kul vozniki, ampak sam z enim bi se pelal,.. hehe, torej s sabo, bi rabu kakšn asc v dvojčkih brum brum, wum, hehe, jao kaj je blo carsko, hm kje pa naslednjič, če začnemo zdaj iskat, tam do konca pomladi spet najdemo, da bo mal bolj, tko kot se reče, toplo in brez snega, če ni alternative gremo na obalo... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. marec 2004 Prijavi Deli 28. marec 2004 Ej ej a zdaj me bos pa kar dolocil - saj se nisi ti peljal z mano... Pa tak norec pa spet nisem. Dobro, nisem izi, to priznam, nisem pa norec. :o|o: Kdo si upa naslednjic z mano? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. marec 2004 Prijavi Deli 28. marec 2004 Contesa - res smo ti hvalezni. Pa to mi je najbolj vsec pri tebi - ko si vedno prijazna, prava dama, profesionalka. ... ne pa Ich, ko kar butnem in se kaksno flaso na mizo pocim... Shit za nesreco - grozno.Vam, ki ste videli, pa tudi nic ne zavidam - malo bad filinga ti ze pusti ziher.... Iz srca me veseli, da ste vsi srecno prispeli. Sem parkrat pomislila, valjda bo vse OK, pa nekaj vas je bilo se kar od dalec.Blazno me veseli za stajersko sekcijo, ki je bila pravzaprav tako stevilna, pa ste na ta konec, zabarski, prisli, da smo se videli lahko.V bistvu imam ful dobre obcutke v zvezi z vami - kar pa je itak v bistvu jasno in logicno... saj se stekamo, a ne? Zakaj se pa potem na partyju oz pac takem druzenju ne bi... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 28. marec 2004 Prijavi Deli 28. marec 2004 Sem sinoči pljunil na dlan, kam naj grem, na Obalo, ali domov, pa mi ga je v desno odneslo.Družba, kam pa vam, izgleda, da ste tudi vsi doma Stane, hvala za sol. Pa da bos vedel za drugic:ceprav imas merđota se to ne pomeni da se moras voziti po sredini ceste.Komaj sem te prehitel Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. marec 2004 Prijavi Deli 28. marec 2004 Ko smo ze pri zahvalah - tamle sem samo omenila, ko sem 'porocala', nisem pa se posebej zahvalila Krokodilu.Najlepsa hvala (ceprav ne mara prevec zahvaljevanja)! ... ker gostilnicar ni bil navdusen nad svojo pijaco, potem nisem odpirala, ceprav je bilo nekaj kandidatov... Zdajle 'zbijam klin' in sva ga ravnokar 'krstila' oz. ga bova ta hip - na zdravje vsem! - quel okus! Se povem (se tukajle), da nas je klicala tudi Cosma - blazno fino se je tole spomnila, lepo, ko je mislila na nas in se se oglasila po telefonu. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. marec 2004 Prijavi Deli 28. marec 2004 Kaksna viljamovka! Kako je lepo, taksnale pozornost!V bistvu mimo od mene, ko nisem uganila, lahko bi si bila mislila, da si Bik, Lev ali Skorpijon - stalni imajo lepe manire in ko pridejo prvic na obisk, vedno nekaj prinesejo (no, evo, tudi stane). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 28. marec 2004 Prijavi Deli 28. marec 2004 Pa da bos vedel za drugic:ceprav imas merđota se to ne pomeni da se moras voziti po sredini ceste.Komaj sem te prehitel A tudi vozi po sredini?! Saj tudi parkiral je tam kar na sredino! Sstane, tudi od mene HVALA ZA SOL!!! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 28. marec 2004 Prijavi Deli 28. marec 2004 Sem sinoči pljunil na dlan, kam naj grem, na Obalo, ali domov, pa mi ga je v desno odneslo.Družba, kam pa vam, izgleda, da ste tudi vsi doma Stane, hvala za sol. Pa da bos vedel za drugic:ceprav imas merđota se to ne pomeni da se moras voziti po sredini ceste.Komaj sem te prehitel A ti si bil tisti? Takrat sem si glih v dlan pljuval. Krokodil, da ne boš mojega portreta policajem kazal, me še zaprejo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 28. marec 2004 Prijavi Deli 28. marec 2004 Pa da bos vedel za drugic:ceprav imas merđota se to ne pomeni da se moras voziti po sredini ceste.Komaj sem te prehitel A tudi vozi po sredini?! Saj tudi parkiral je tam kar na sredino! Sstane, tudi od mene HVALA ZA SOL!!! Po sredi je najlepše, kaj pa ti, nisi v Rakeku Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 28. marec 2004 Prijavi Deli 28. marec 2004 Ne ne, si nisem upala nazaj po isti poti na Rakek! Sem preživela dovolj stresa, ko sem prihajala gor in ostala z avtom sredi zaledenelega in zasneženega klanca, levo in desno pa gozd... :xx!: (Gume pa letne, in še to zlizane. ) Domov sem šla na Borovnico..., v Vrhniki pa na avtocesto -> v KP. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 28. marec 2004 hehe jaz pa čez tisti sneg, indejansko ko je vse zamrznilo je blo čist kul, k se naredi čez taka ledena ostra površina, se da čist lepo vozit tam 30... zdaj pa izbira je bila očitna, 20 km, 30, al pa 60 km 90, sicer pa nisem bil povsem prepričan da bo šlo... ampak pol je le šlo. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.