Skoči na vsebino

Lunin party

Recommended Posts

• Komentarji 2,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

No ja, Nino, z normalnimi gumami bi si tudi jaz upala...

Ampak veš kako je z nami, primorci, ki nismo vajeni snega...  

Vem s prve roke :) hehe :palec: še leto dve, pa ne bom mogu več rečt da sem primorec, naglasa sploh nisem dobil nikoli,.... pa to ;) zdaj pa še ta sneg, vsepovsod... hehe, me moj primorski kolega kar naprej kritizira, da kakšen Wajdowc, pa sem,...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

A ste imeli včeraj dirke ali kaj? x:Dx Jaz pa sem šla bolj počasi,saj se počasi daleč pride! x:Dx

To je cista fizika...ze Einstein je vedel:hitreje se fizikalno telo giblje, pocasneje tece cas....povzetek:hitreje se vozis, dlje zivis. x^x

Mimogrede, da me ne bo slucajno kdo resno jemal.... x:Dx x:Dx x:Dx

Marsa dej ne nakladadi  x:Dx  x:o)x

Ke? :8):

... pa kaj vem, nekako se mi ni dalo premaknit, kljub temu da svetoval da damo mize skupi, pol 0   :V:

xDDx

Si hecen - saj bi lahk plesal, vse zivo - saj jaz tudi ne morem sedeti skoz - in nisem. :)

ke? x:Dx x:Dx kje pa ne?? x:Dx x:Dx x:Dx x:o)x

pa sej je cool, mal hecam.

ma, skoz smo sedeli.

razen tistih nekaj minutk ali sekund oz. se le pretegnili.

v mislih sem imel, da bi imeli sprehod, hjo, recimo vsaj kaksno urco, etc..

sicer pa sem se ze pogovarjal za poletno varianto: KOLPA (Koupa LN Party)

vem za 1 plac kjer bi se verjetno dalo imeti rostilj, zraven vode, etc... in poznam in je cool place.

drugi pa je kaksen km ali 2 od koupe pri bio kmetiji, kjer imajo bio hrano, etc...

tretji pa se treba se zment in je godtilna zraven koupe, etc..

sicer pa sem se ze pogovarjal za poletno varianto: KOLPA (Koupa LN Party)

vem za 1 plac kjer bi se verjetno dalo imeti rostilj, zraven vode, etc... in poznam in je cool place.

drugi pa je kaksen km ali 2 od koupe pri bio kmetiji, kjer imajo bio hrano, etc...

tretji pa se treba se zment in je godtilna zraven koupe, etc..

Kolpa je vredu,ja...ce se kaj svizi pa samo reces "mea kolpa", pa je.Saj vem...samo ena crka gor ali dol... x;)x

Tam je sicer lepo, samo se mi zdi, da za nekatere predaleč! Moramo najti kaj bližjega, mogoče je kaj dobrega v okolici Celja? x;)x

ja, tudi, le da je zraven vode, kjer lahko plavamo x:Dx

meni je pravzaprav vseeno kje, le da na odprtem in po moznosti ob vodi.

sicer pa je kolpa na meji slovenije-hrvaske, tako, da nima nihce blizu.

Iz lj do placa je pribl. 1.45 - 2 uri voznje.

seveda bi lahko bil party tudi na stajerskem koncu, kar bi bilo tudi fer.

govorili pa smo ze lani o kolpi! ker je pac cool.

seveda verjemem, da bomo vsi odprti za karkoli 'primernega'.

tudi soca ima prekrasne place. stajerskega konca pa ne poznam dovolj, tako da so predlogi VEDNO dobrodosli.

Jaz sem itak za Kolpo - enkrat. Kot Free - voda zraven, plavat (tu sem pa tudi Ich riba, tako midva s frejem itak navijava za taksne scene). Kolpa je toplejsa scena kot Soca - zato, Soca scena je ponoci odbito, Kolpa divje, juzno. Zelo za.

Ima pa Contesa prav in tudi strinjam se, ne samo da je fair, tudi cisto OK je, meni so tisti konci tudi zelo vsec. x:Xx :palec:

Tako da takole popoldansko druzenje oz. enodnevno se komot naredi tako, ono se bomo pa recimo ptoem pac menili samo (ali sami) entuzijasti. xDDx

Meni je vsec divja scena, reka, vse tole... pa se fajn ponudba je, res - ze lani smo se menili in pravzaprav ze zmenili, pa so bili tako fair, da so sami rekli, da nima smisla, ker je bila narasla, grda in tko. So rekli, da hocejo, da dobimo boljsi vtis in da je bolje priti takrat, ko je ful lepo. Strinjam se.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ha, ha, smo v avtu tako čvekal, da smo na eno privat dvorišče zavil, ker nismo vidli zapore cest (sorry mama sem mogla povedat, full je bilo hecno)

- ja nesreča je bila res adijo, smo se malo streznal

- Contesa super, samo res se mi je zdelo smotano ker smo morali spakirat tako zgodaj

- Kolpa... jaz sem vedno za, samo , če me kdaj delo ne ovira, sem že razmišljala okolica Celja proti močvirju...moram malo vprašat

- škoda za tiste ki jih ni bilo

- Stane hvala za sol

- Pokowc :palec: x:Dx

- Bobnar popolnoma izvan moje predstave

Super v glavnem brez izjeme, za Kristalko smo bili malo dolgočasni upam, da je to ne bo odvrnilo od naslednjega partyja,

- " mama" je zelo fajn družba in voznica

- nedeljo prespala in preležala

LP!

To je cista fizika...ze Einstein je vedel:hitreje se fizikalno telo giblje, pocasneje tece cas....povzetek:hitreje se vozis, dlje zivis.  

Mimogrede, da me ne bo slucajno kdo resno jemal....    

;) hehe, ne to sploh ni res, jaz sem bolj ego verzija, neglede na to kako hitr si, umreš po enakem času (če si ti točka s katere opazuješ vesolje, seveda jasno, vesolje se suče vsaj moje okrog mene, tko da je prav vseen k... kolk hitr furam, je pa res, da če hitr furaš, te lahko drugačen čas ulovi... ;) hehe, tko da je to tko, če gledaš kako en hitr fura, se ti zdi ful dolgo, če si pa notr,... pa nič od nič;) le neke vrste potovanje v prihodnost...., mrbit bi blo pa treba šlogat ful hitro, da bi gledali daleč v prihodnost ;) (zato mi marsa ni pokazala svoje metode k je daleč prehitra.... ) pismu ej morem it glavo umit, pol pa mal spit, pa ;) spat počasi, jutr ob desetih je že spet faks, ahja, kaka zadevšna...

P.S.;) Jaz sem za celjsko močvirje k je nekdo omenjal, ful mi je štajerska, čeprav sem dol jugozahodni..., nevem, pač tista vodnarka mi je mal obrnila kompas, vsekakor, pa moj naravni potek, je tkole, Ljubljana, Vipava, Wajdušna Ljubljana, in pol sam še vprašanje časa kdaj spiralasto, poletim ven do Maribora, pol pa dol v kak Zagreb, čez Rim v Pariz... za mal zgrešim london in po hudimano dolgi spirali pristanem na norveškem, pol pa v Moskvo... bližnji vzhod, vum po čez v Los Angeles... hm no a še kdo rabi ideje za plac kjer bo lunin party?

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Guest sstane

Fizika hitrosti je bolj prozajična.

Hitreje, ko pelješ, hitreje sekaš zemljino magnetno polje z železom v svoji krvi in akumuliraš delček več energije, kot pa če sediš na mestu. xrolleyesx

AL sem pametno povedal x:Dx x:Dx x:Dx :xx!:

Hehe, seveda to je pa tud res ja Indukcija :) lih zdele jemljemo, po drugi strani pa zemeljsko magnetno polje je dokaj šibko, in po tej verziji bi bilo blazno zdravo sedet zraven vsegamožnega elektromagnetnega valovanja... ;) sicer pa če bi ga uskladili z zemeljskim poljem mrbit bi bilo zdravo, hehe men je z magneti še vedno najljubša električna kitara ;) če tam okrog migam dobim največ energije, in najbolj se spotim, ...

Bobnar, pa saj smo rekli, kaj se bunis zdaj, rekli smo, da ne samo da je fair, je se kul. x8Dx

Sam pac...

Ja, no, kaj, pol pa na morje, mislim jaz hocem vodo.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Nino, največje magnetno polje je v ženskem organu, si pozabil, ali ne veš, za deset kitar    

SStane, se strinjam se strinjam, mrbit zarad drgačnih ferkvenc, sam to je tko, tist me pa še mal drgač obrne, sam to je že premočno magnetno polje, pol se nekateri magnetki obrnejo pa tko, v pravo smer pol pa privlačnost opravi svoje...., pol pa v silnem magnetnem polju se čez nekaj časa magnet razmagneti, pol, pa nimaš več magnetizma...., ;) (hehe, saj, newtn, je reku da fizika je seks...)

sicer pa naprej o partyu, meni najbolj diši Celje, Morje mi je bljak, čeprav najbrž bi bilo fer da bi enkrat šli, tud tja, seveda pol bo treba it gor na štajersko, tud, kaj pa kake toplice? meni slana voda ni najbolj (če že ne kuham v njej) kam vmes med celje lj... tisti konc mi je dokaj nepoznan, pa bi rad mal raziskal, tisto kolpa pa primorska, to je vse preveč znano, gor gorenjska, tud, štajerska, je bla pa zmeraj antipol...,

OK, that's more like it... Lunin - brez da bi bila vodna scena? Mora bit pa konc.

Meni pa je vsec ob Dragonji npr. samo je komplike' tja priti, domacini ne marajo (razumem in podpiram) samo potem se je pa tezko dobit.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...