Skoči na vsebino

Lunin party

Recommended Posts

• Komentarji 2,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Koupa :o|o:

To je 4 URE IZ MARIBORA, modeli :xx!:

Da bo za vse (približno) enako, bi bilo nekako najbolje zmenit se med LJ in CE. Če smo že pri tem.

Za Lublančane je vse kar je prek Trojan itak že tujina, za ostale pa ena ura vožnje. Ali iz Kopra ali iz Maribora.  x8Dx x:o)x

ja. men je useen, le da ce se dobimo v kaksni poletni vrocini, bos vesel tudi ti, ce os mel vodo zraven!!

tako kot vsi, predvidevam.

ce se bomo dobili za 2 dni pa se posebej.

res a je voznja lahko utrudljiva, sploh pa v vrocini brez klime :xx!:

zato pa ej meni cisto cool tudi v celju, etc... le da naj bi bila zraven VODA za kopanje.

ce se vecina odloci za biti brez vodnega obilja pa tudi prav.

stajerci ste do lj. potrebovali cc 2 uri; tudi jaz bi eventuelno potreboval do kolpe cc 2 uri.

4 ure je tudi meni veliko. ampak, ce je kaksna bolsa varianta pa itak zbiramo predloge!!

kljub temu da je slo majhna, bo se vedno nekdo, ki bo moral potovati dosti dlje kot drugi; kjerkoli se dobimo.

ce se dobimo v prekmurju ima primorec se pa jos voznje :sori:

ce se na morju imate stajerci vec voznje.

torej kaj potem a gorenjska nekje med stajersko in LJ?

a so tam placi za kopanje? verjetno so ane!!!

ali pa dolenjska nekje proti celju? a so tam placi za kopanje? verjetno ao ane.

torej, se vedno iscemo predloge!!

torej smo modeli in je 4 ure prevec. :sori:

sorry, sam pomoje je bols dat konkretnejsi predlog za prostor.

Deli na socialnih omrežjih

Hm, Tamara, res je prav skoda, tam je noro, nori placi, cisto sam si dalec dalec... pa taki tolmuni, da lahko prav plavas tudi in vse...

Meni je bilo mega, pred par leti je frend praznoval 40, pa smo ves dan najprej iskali, potem pa se do tja direkt skoraj nismo mogli - domacini te kar 'stran tiscijo'...

Valjda jim je folk vse posvinjal in vse, zato jih stekam.

No, pa saj so se drugi placi, tole mi je pac prislo na misel, ker imam dbest vtise in TO mi je recimo ful vsec.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

evo mene tudi doma x;)x x:Ix

koupa...bi bilo fino....se dobimo poleti, ko smo lahko vsi zunaj, pa eni smrdimo, drugi ne smrdimo...

v bistvu ni panike, v sloveniji imas skoraj pol leta, ko si lahko zunaj x8Dx

iz maribora....cez kocevje...ma saj ni 4h, niti slucajno, sem se vozila ze, pa ni bilo panike...pa se po gozdu gres...lepo hladno....medvedki pod smrekicami... x:o)x

pa res bi bilo ok malo daljsi cas, en vikend, da se vsi malo uspemo sprostit, tudi tisti, ki malo dlje rabimo, pa so ravno na volji...ko je treba spakirat :8): x:Dx x:Xx

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Vodo bi imeli, mogoče bi pa proti Lučam šli, tam je Savinja še za kopanje....Tamara upam, da se bomo dobili takrat ko bodo pri vas v Kopru odpravljeni zastoji in sanacija cest pri 35 stopinj ne bi rada čakala v vrsti....no v tem primeru pridem z vlakom.

Kakorkoli imamo še nekaj časa za zbiranje predlogov.

LP!

... še malo pa bomo v dalmaciji, saj je samo 6 ur do tja, to je pa res le tretjina dneva, ane, pa cel tedn bomo ostali x:o)x

x:o)x x:Dx x:px :vragec: x;)x x:Xx :palec:

To bi blo dbest! Najboljsi predlog do zdaj! x;)x x:Xx x8Dx xDDx :palec:

... btw, maja oz. junija se kopajo le najbolj želatinasti modeli... x:Dx ...

:eek: x?x :8): Kdo? Kaj? :sori: :V: x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

V bistvu bi morali imeti recimo 3x ali 2x letno - enkrat ali dvakrat tako, malo druzenje in enkrat 'bolj ornk' - vikend oz. da se pac prespi.

Saj je res tecno, da se je ob devetih treba odrolat, ko so eni glih sele padli notri (pa se caka jih se dolga -in nevarna tudi- pot).

Picasso

... btw, maja oz. junija se kopajo le najbolj želatinasti modeli... x:Dx ...

Jaz sem se enkrat kopal aprila na Malem Losinju.Pa moja glava se v zivljenju ni videla zelatine...no, saj je tudi ne bi imel kam dat... x8Dx

Je pa malo nerodno... ko prides iz vode se vedno vprasas:"Ej, pa kje za vraga so pa moja ja*ca ?! "" x:Dx x:Dx

Krokodil ti jih je pozrl! x:Dx x:Dx x:Dx (a ves ko si bolj za vice ti in je tole vcasih krozilo)

Picasso

Krokodil ti jih je pozrl!  x:Dx  x:Dx  x:Dx  (a ves ko si bolj za vice ti in je tole vcasih krozilo)

A ves da se temu nisem nasmejal .Pa ves zakaj ? Sem se spomil kaj je enkrat rekel Bernard Show : "Kdor se smeji slabemu vicu je sposoben kakrsnegakoli zlocina".

Samo drazim te, no.. :eek: x:Dx x:Dx x:Dx

Pa saj moras itak poznati 'ozadje' - sicer je res brez veze - ampak ker je glih taka fora, pa ker si glih krokodil, se mi je takorekoc samo ponudilo tole. ;)

Jaz se vcasih smejim slabim vicom, crknem celo od smeha vcasih zraven, ker se mi zdi tako butasto....

Sicer pa jaz sploh ne maram prevec vicev - se posebej ne takih, ki kaj namigujejo, prevec vulgarnih in tko.

Vsec pa mi je crn humor, recimo takle vic:

Pride kavboj pompozno v saloon, vidi pri sanku dve bejbi.

Pa eno ustreli, pa pristopi k drugi in rece - kwa je bejbi, a ti pa kar sama?

A ves, enemu je pa to cisto mimo. Meni pa je ful smesno. :D

Picasso

hi hi hi........marsa, tle ti definitivno škorpijon ven seka x:Dx x:Dx x:Dx .........poznam te vrste humor x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Vsec pa mi je crn humor, recimo takle vic:

Pride kavboj pompozno v saloon, vidi pri sanku dve bejbi.

Pa eno ustreli, pa pristopi k drugi in rece - kwa je bejbi, a ti pa kar sama?

A ves, enemu je pa to cisto mimo. Meni pa je ful smesno. :D

Prideta dva kavboja v gostilno.

Rece prvi drugemu:"A vidis tistega tipa tamle ?"

Drugi:"Ne, katerega mislis?"

"Tistega, s klobukom."

"Ne vem katerega mislis, vsi imajo klobuk."

"Pa tistega, s crnimi lasmi, no..."

"Ne vem, res ne vem na katerega mislis, dosti jih ima tam za sankom crne lase."

"Jebela, pa tisti z zamazanimi skornji, a si slep ?!"

"Ne vem katerega mislis, res ne."

Se prvi kavboj razjezi, in postreli za sankom vse razen enega."No, a ga vidis zdaj !?"

"Ja, vidim, kaj je z njim ?"

"No, vidis, jaz tega tipa zivega ne morem videti...."

x:Dx x:Dx x:Dx

Amis - najbrz res (samo Sco z Dvojckom zna bit se bolj nekako krut v takem smislu x;)x - tako me ne cudi, ce poznas to x;)x).

Krokodil - x:Dx x:Dx :palec: x:px - that's more like it! :palec:

To, to! :)

Picasso

x:Dx x:Dx x:Dx

x:Ix ja marsa, kaj čem x:Ix ........ če pa sco in dvojčku dodaš še urana v konjunkciji s plutonom v prvi hiši...........hm, pol pa itak živ bog ne ve, kaj se bo zgodilo x:Dx

x:)x x;)x x:)x

Amis - polna prebliskov, nemira in sprememb, v bistvu je sprememba tvoje drugo ime.

Inteligenca, da je noro, vcasih kar 'skodi' celo. x;)x

Saj - ali rabim poznati tvoje polozaje za to? x;)x :vragec: x:Xx xDDx x;)x

Picasso

uau, marsa, zadetek v črno :palec:

včasih sem bla zarad tega ful nesrečna, ker sem si dovolila verjeti drugim, da je z mano nekej narobe. sedaj pa spet prihajam v lastno formo in sem si všeč, da sem taka kakršna sem. že mormo bit tud taki primerki na svetu. x:Dx vse je za nekaj dobro x;)x

jessss in svet je spet lep x:)x x;)x x:)x

Vidim, Amis, vem, zato sem te pa v parih temah zdaj v nekem obdobju imela priloznost in cast spoznati v tvoji preobrazbi totalni.

V bistvu si se odluscila... veliko bolj sproscena si in vse...

Brez skrbaj, jaz vse opazim... hote ali nehote (kar pomeni, tudi ce ne strefnam, odkrijem). :||| ;) :D

Picasso

*** Amis - a ni hecno, da se tole meniva ravno v tej temi... kar pomeni, da bos enkrat prisla. x:)x :palec:

Picasso

..res je.Ce ne bi bilo ogledal bi bil pa se lepsi  x;)x  x:Dx

j***š ogledala. daj jih na ignor x;)x

da bos enkrat prisla.  x:)x  :palec:

ups x:Ix ...glih prej sem pomislila, da sem spet zaje... ker se afnam v napačni temi x:Ix

x:o)x x;)x x:o)x

sori

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...