Skoči na vsebino

Lunin party

Recommended Posts

• Komentarji 2,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Amis - ali se ti da (pa se idealno je zate, ... hehe, da se odrolas v drugo temo) - v temo Arabske tocke napisat svoj duh (in fortuno) - ampak predvsem me zanima duh, ker imam teorijo, da je 'viden'. V znamenju.

Ko smo pa v temi LNFP, pa se izkoristim krokodila - ki sem mu dolocila Devico, pa ima hud stelij v Levu. :eek:

Pac pa - ima Mars v devici in poleg tega se Duh - imam na sumu, da sem slednjega 'opazila'.

Hvala, kroko. :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Amis - ali se ti da (pa se idealno je zate, ... hehe, da se odrolas v drugo temo) - v temo Arabske tocke napisat svoj duh (in fortuno) - ampak predvsem me zanima duh, ker imam teorijo, da je 'viden'. V znamenju.

Ko smo pa v temi LNFP, pa se izkoristim krokodila - ki sem mu dolocila Devico, pa ima hud stelij v Levu.  :eek:

Pac pa - ima Mars v devici in poleg tega se Duh - imam na sumu, da sem slednjega 'opazila'.

Hvala, kroko. :)

Saj bi ti odgovoril,pa sem si rekel da danes nic vec...ups :eek: x:Dx

Pazi se... kot bi mignil, mi bos pisal 5 os-ev dnevno... pazi se - zate. jaz bom ze shendlala. ;) x:px x:o)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Jaz pa ne - se mi zdi nesmiselno in skoda casa, lajfa - briga me, naslednji hip sem ze drugje...

Opsala, pazi, da te ne razorozim! x:o)x :vragec: x:px x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x;)x :8):

Picasso

Jaz pa ne - se mi zdi nesmiselno in skoda casa, lajfa - briga me, naslednji hip sem ze drugje...

Opsala, pazi, da te ne razorozim!  x:o)x  :vragec:  x:px  x:Dx  x:Dx  x:Dx  x:Dx  x:Dx  x:Dx  x:Dx  x:Dx  x:Dx  x;)x  :8):

Je*a, ja, mas prav.Za trmo sta potrebna vsaj dva :o|o: x^x

Guest sstane

Contesa, če pa te tako vleče na Štajersko, potem je pa najbolje, da Boris rezervira termalni bazen v Rimskih toplicah.

Če je bilo dobro za Rimljane, bo še za nas xDDx

He, kaj ste face! Se dobr niste prisli z enega piknika, pa ze naslednjega nacrtujete x:)x Ja, sej jaz nimam nic proti, takrat bom mogoce clo kje blizje domu...

Fino, da ste se imeli fino.

Grem gledat fotke

Aliana

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Če je bilo dobro za Rimljane, bo še za nas  

Se strinjam ene toplice, pol pa kopakopa.. :) pol pa kako brunarco, ful žur narest... hehe, ja si bom izumil kake čepke za nos da bom lahko šel debatirat k kadilcem.. ;) pa bo

He, kaj ste face! Se dobr niste prisli z enega piknika, pa ze naslednjega nacrtujete

Ka pa češ, prideš taj, in greš naprej, v Celje... ;) hehe,

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Lep pozdrav vsem!

Prebiram tole vašo temo za fešto, ki bi naj bila nekje x?x poleti :switz: .

Zanimate se za območje okoli Celja? No ja, zelo rada sem na feštah x:)x , in vem, da je v mojem rodnem mestu Velenju en dober plac ob jezeru. Tam je tudi kamp plac, pa še čolnarna, pa restavracija, pa teniška igrišča, pa konjušnica, pa ribe se da lovit, pa plavat se tudi da..... Ne bi rada bila pametna, ker sem še zeeeeeelo zelena na teh straneh x^x , ampak plac res ni slab. Je pa Velenje tudi dober izhodiščno mesto za Topolščico, Zavodnje, savinjsko dolino.....

x:Dx ......samo predlog.... xDDx

LP, Yamaha

Hihi, Yamaha, čist hudo :palec: Prvi post, pa še tale direkt v ta topic - zrihtat naslednji LNF party!

No, jaz tule v tej temi večinoma molčim, ker se ne znajdem tolk geografsko in glede teh počitnikovalnih placov, tako da prepuščam dogovarjanje in določitev vse zadeve vam... Pa sem ziher, da se boste super odločli :palec: xsrcx

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Hehe sončna, lahko pa tko kt jst, komentiraš, lokacije ;) hm velenje tudi zveni dobro... ;) Yamaha, ;) ne boš verjela da mi ena jamaha počiva v naročju, sicer njen uradni naziv je Yamaha ERG 121, alias Nina, ampak ;) hehe dobrodošla na forumu, take rabmo (takoj za žur)
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Lep pozdrav vsem!

Prebiram tole vašo temo za fešto, ki bi naj bila nekje  x?x  poleti  :switz: .

Zanimate se za območje okoli Celja? No ja, zelo rada sem na feštah x:)x , in vem, da je v mojem rodnem mestu Velenju en dober plac ob jezeru. Tam je tudi kamp plac, pa še čolnarna, pa restavracija, pa teniška igrišča, pa konjušnica, pa ribe se da lovit, pa plavat se tudi da..... Ne bi rada bila pametna, ker sem še zeeeeeelo zelena na teh straneh  x^x , ampak plac res ni slab. Je pa Velenje tudi dober izhodiščno mesto za Topolščico, Zavodnje, savinjsko dolino.....

x:Dx  ......samo predlog.... xDDx

LP, Yamaha

ohoho! Bravo! Dober prihod! x:)x x:Xx :palec:

Dobrodosla! x^x

meni je vsec okoli atomskih - podcetrtek - zame so tam magic placi... ves tisti konec mi je ful ljub.

Itak je pa Slovenija ful dbest. :palec: na tako majhnem koncku tooooliko lepote, nad placev, neodkritih, vse...

Kaj sem ze rekla v cebelarjih enkrat nekje? da je kot kiwi... heco, zdaj se mi zdi tako hecna primerjava, tedaj pa se mi je zdela v nulo. :)

Picasso

... hehe, ja si bom izumil kake čepke za nos da bom lahko šel debatirat k kadilcem.. ;) pa bo

xrolleyesx xrolleyesx :o|o: xrolleyesx

Pa smo spet pri 'starem dobrem kajenju'. x:o)x x:Dx x:px x;)x

Picasso

Pozdravljeni!

Nisem bil prej gor(eter!), šele sedaj sem opazil, da se sprehajate po našem koncu(miselno!).....malo mi prosim povejte kdaj in približno kje bi to bilo, če bo v Laškem ali Rimskih Toplicah lahko jaz pridem s kolesom x:Dx . Za tiste, ki še ne veste ....Laško je 11km južno od Celja(14km od avtoceste CE- MB), Rimske Toplice pa še 7 km južneje. V Laškem imate možnost kopanja, ampak je zunanji bazen bolj majhen, cene v zdravilišču, če sem pošten so kar malce višje, je pa v Rimskih tudi bazen z termalno vodo, kjer se pa da dobiti kaj za pojest, ampak mislim, da imajo bolj pizze, cene so kar zmerne!

V obeh bazenih (Laško in R.T.) je voda topla in ima kar 34 stopinj C, je pa tudi še en bazen malo nižje v Radečah, kjer je voda presneto hladna :sori: , za info imate še bazen v Sevnici, kjer ga zelo lokalci hvalijo, ampak, da ni to predaleč za nekatere. Saj če bo tu kaj bližje, lahko jaz zberem informacije......če vas zanima so še bazeni v bližini ( Izlake, Trbovlje, Dobrna, Podčetrtek, Prebold(?), Celje...), če pa ciljate na hribe so pa tule okoli.....( Celjska koča, Šmohor, Resevna, Mrzlica, Lisca(zelo primerno!), Bohor(nad Senovim), Kum(malo višje!)nad Trbovljami, Kal, Čemšeniška Planina, Kopitnik, Gore, Čreta(nad Vranskim), Menina, kjer je spodaj Žovnečko jezero, ki pa mislim, da ni primerno za kopanje, kakor tudi ne Slivniško jezero ne, je pa poleg neka ribniška koča(bližina Šentjurja)

Tu je kar nekaj predlogov, če imate namen priti v Laško, bi bilo najbolje v času "PIVO in CVETJA", ampak takrat bodo že dopusti, ker je to okoli 15.7.2004, ampak takrat se pije pivo v potokih (cena je dosti bolj ugodna, saj to kot oktoberfest) in prihajajo kar znane skupine v naš konc(traja 5 dni in na noč igra tudi do 10 skupin!), ampak odsvetujem skupinski prihod v soboto(v času fešte!), ko pride v kraj z 3650 prebivalci, kar 70.000 ljudi in bi se preveč iskali, to bi bilo zelo primerno kakšen četrtek ali še bolje v petek popoldan, pa se lahko ostane do jutranjih ur.

To je moje skromno mnenje, odločitev je na vaši strani, sicer je kar nekaj dobrih točk v smeri proti Logarski dolini kot ste že omenjali, večina naj odloči.....lep večer, Borism x;)x :palec:

Težko bo tole uskladiti, da bo jezero in gostilna ali kmečki turizem poleg, ta dva jezera, ki sem ju omenjal nista primerna za kopanje, ker nočem nobenega imeti na vesti, bazene sem pa itak omenjal zgoraj, dobra je postrežba na OKROGLICAH pod Lisco, ali nad Radečami, kjer lahko sam loviš ribe ali pa že dobiš nalovljenje, ni pa za kopanje, ker je le ribnik to.

Saj lahko gremo se nekam kopat v bazen, pa potem kam v bližino pojesti, ne vem, če pozna Mushi, ampak se mi zdi, da je tudi na Vranskem bazen, to je pa bližje Ljubljani. Jaz sem bil pred leti v Preboldu na bazenu, kjer je bilo super, ampak ne vem, če je še sploh odprt, ker se je lastnik menjal, kaj pa termin :eek: x?x

Aha, saj termin je v redu, jaz mogoče predlagam res Rimske Toplice, potem pa lahko dvig na Lisco(pa ne peš!), če bo vreme kul, ker od tam se v jasnem vidi 3/4 Slovenije, pa še celo do Zagreba, ali pa ostanemo v dolini, da ne izgubljamo odvečnega časa za druženje ali pa druga relacija Sevnica(zaradi bazena!), kje pa imajo kaj za pojest, pa žal ne vem :sori: !

uau, marsa, zadetek v črno  :palec:

včasih sem bla zarad tega ful nesrečna, ker sem si dovolila verjeti drugim, da je z mano nekej narobe. sedaj pa spet prihajam v lastno formo in sem si všeč, da sem taka kakršna sem. že mormo bit tud taki primerki na svetu.  x:Dx  vse je za nekaj dobro  x;)x

jessss in svet je spet lep  x:)x  x;)x  x:)x

:palec: x:Xx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...