krokodil 29. marec 2004 Prijavi Deli 29. marec 2004 j***š ogledala. daj jih na ignor ...saj..ampak to je kot zakleto..vedno je v njem ena in ista podoba... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. marec 2004 Prijavi Deli 29. marec 2004 Amis - ali se ti da (pa se idealno je zate, ... hehe, da se odrolas v drugo temo) - v temo Arabske tocke napisat svoj duh (in fortuno) - ampak predvsem me zanima duh, ker imam teorijo, da je 'viden'. V znamenju.Ko smo pa v temi LNFP, pa se izkoristim krokodila - ki sem mu dolocila Devico, pa ima hud stelij v Levu. Pac pa - ima Mars v devici in poleg tega se Duh - imam na sumu, da sem slednjega 'opazila'.Hvala, kroko. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. marec 2004 Prijavi Deli 29. marec 2004 ..kdo ve, če res....to ni tko ziher.........poglej pod površino Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 29. marec 2004 Prijavi Deli 29. marec 2004 Amis - ali se ti da (pa se idealno je zate, ... hehe, da se odrolas v drugo temo) - v temo Arabske tocke napisat svoj duh (in fortuno) - ampak predvsem me zanima duh, ker imam teorijo, da je 'viden'. V znamenju.Ko smo pa v temi LNFP, pa se izkoristim krokodila - ki sem mu dolocila Devico, pa ima hud stelij v Levu. Pac pa - ima Mars v devici in poleg tega se Duh - imam na sumu, da sem slednjega 'opazila'.Hvala, kroko. Saj bi ti odgovoril,pa sem si rekel da danes nic vec...ups Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. marec 2004 Prijavi Deli 29. marec 2004 Pazi se... kot bi mignil, mi bos pisal 5 os-ev dnevno... pazi se - zate. jaz bom ze shendlala. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 29. marec 2004 Prijavi Deli 29. marec 2004 Pazi se... kot bi mignil, mi bos pisal 5 os-ev dnevno... pazi se - zate. jaz bom ze shendlala. Zdaj pa iz inata ne bom..ko pa nanese debata na trmo,opla, tu sem pa jaz doma Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. marec 2004 Prijavi Deli 29. marec 2004 Jaz pa ne - se mi zdi nesmiselno in skoda casa, lajfa - briga me, naslednji hip sem ze drugje...Opsala, pazi, da te ne razorozim! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 29. marec 2004 Prijavi Deli 29. marec 2004 Jaz pa ne - se mi zdi nesmiselno in skoda casa, lajfa - briga me, naslednji hip sem ze drugje...Opsala, pazi, da te ne razorozim! Je*a, ja, mas prav.Za trmo sta potrebna vsaj dva :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. marec 2004 Prijavi Deli 29. marec 2004 Contesa, če pa te tako vleče na Štajersko, potem je pa najbolje, da Boris rezervira termalni bazen v Rimskih toplicah. Če je bilo dobro za Rimljane, bo še za nas Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 29. marec 2004 Prijavi Deli 29. marec 2004 .ja Contess, je ob cesti in velki parkirni plac ,to je Laško, terapija s pirom Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. marec 2004 Prijavi Deli 29. marec 2004 Pokovc, Laško niso Rimske toplice, so pa zelo blizu, piva in termalne vode je pa povsod dovolj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 29. marec 2004 Prijavi Deli 29. marec 2004 He, kaj ste face! Se dobr niste prisli z enega piknika, pa ze naslednjega nacrtujete Ja, sej jaz nimam nic proti, takrat bom mogoce clo kje blizje domu... Fino, da ste se imeli fino. Grem gledat fotke Aliana Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 29. marec 2004 Če je bilo dobro za Rimljane, bo še za nas Se strinjam ene toplice, pol pa kopakopa.. pol pa kako brunarco, ful žur narest... hehe, ja si bom izumil kake čepke za nos da bom lahko šel debatirat k kadilcem.. pa bo He, kaj ste face! Se dobr niste prisli z enega piknika, pa ze naslednjega nacrtujete Ka pa češ, prideš taj, in greš naprej, v Celje... hehe, Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 29. marec 2004 Prijavi Deli 29. marec 2004 AJA, TUT TO VEM, da so Rimske blizu, sm tut tam nekoč jeemu nekoga Sm pa jest kr za morje, obala, .. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
yamaha 29. marec 2004 Prijavi Deli 29. marec 2004 Lep pozdrav vsem!Prebiram tole vašo temo za fešto, ki bi naj bila nekje poleti .Zanimate se za območje okoli Celja? No ja, zelo rada sem na feštah , in vem, da je v mojem rodnem mestu Velenju en dober plac ob jezeru. Tam je tudi kamp plac, pa še čolnarna, pa restavracija, pa teniška igrišča, pa konjušnica, pa ribe se da lovit, pa plavat se tudi da..... Ne bi rada bila pametna, ker sem še zeeeeeelo zelena na teh straneh , ampak plac res ni slab. Je pa Velenje tudi dober izhodiščno mesto za Topolščico, Zavodnje, savinjsko dolino..... ......samo predlog.... LP, Yamaha Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 29. marec 2004 Prijavi Deli 29. marec 2004 Hihi, Yamaha, čist hudo Prvi post, pa še tale direkt v ta topic - zrihtat naslednji LNF party! No, jaz tule v tej temi večinoma molčim, ker se ne znajdem tolk geografsko in glede teh počitnikovalnih placov, tako da prepuščam dogovarjanje in določitev vse zadeve vam... Pa sem ziher, da se boste super odločli Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 29. marec 2004 Hehe sončna, lahko pa tko kt jst, komentiraš, lokacije hm velenje tudi zveni dobro... Yamaha, ne boš verjela da mi ena jamaha počiva v naročju, sicer njen uradni naziv je Yamaha ERG 121, alias Nina, ampak hehe dobrodošla na forumu, take rabmo (takoj za žur) Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
yamaha 29. marec 2004 Prijavi Deli 29. marec 2004 Ola, ola , ni slabo naročje ....ampak, kako ti uspe to v naročju obdržat? ...... jst svojga lahk sam božam .... ampak to je že off topic... Lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. marec 2004 Prijavi Deli 29. marec 2004 Lep pozdrav vsem!Prebiram tole vašo temo za fešto, ki bi naj bila nekje poleti .Zanimate se za območje okoli Celja? No ja, zelo rada sem na feštah , in vem, da je v mojem rodnem mestu Velenju en dober plac ob jezeru. Tam je tudi kamp plac, pa še čolnarna, pa restavracija, pa teniška igrišča, pa konjušnica, pa ribe se da lovit, pa plavat se tudi da..... Ne bi rada bila pametna, ker sem še zeeeeeelo zelena na teh straneh , ampak plac res ni slab. Je pa Velenje tudi dober izhodiščno mesto za Topolščico, Zavodnje, savinjsko dolino..... ......samo predlog.... LP, Yamahaohoho! Bravo! Dober prihod! Dobrodosla! meni je vsec okoli atomskih - podcetrtek - zame so tam magic placi... ves tisti konec mi je ful ljub. Itak je pa Slovenija ful dbest. na tako majhnem koncku tooooliko lepote, nad placev, neodkritih, vse...Kaj sem ze rekla v cebelarjih enkrat nekje? da je kot kiwi... heco, zdaj se mi zdi tako hecna primerjava, tedaj pa se mi je zdela v nulo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. marec 2004 Prijavi Deli 29. marec 2004 ... hehe, ja si bom izumil kake čepke za nos da bom lahko šel debatirat k kadilcem.. pa bo :o|o: Pa smo spet pri 'starem dobrem kajenju'. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. marec 2004 Prijavi Deli 29. marec 2004 Pozdravljeni! Nisem bil prej gor(eter!), šele sedaj sem opazil, da se sprehajate po našem koncu(miselno!).....malo mi prosim povejte kdaj in približno kje bi to bilo, če bo v Laškem ali Rimskih Toplicah lahko jaz pridem s kolesom . Za tiste, ki še ne veste ....Laško je 11km južno od Celja(14km od avtoceste CE- MB), Rimske Toplice pa še 7 km južneje. V Laškem imate možnost kopanja, ampak je zunanji bazen bolj majhen, cene v zdravilišču, če sem pošten so kar malce višje, je pa v Rimskih tudi bazen z termalno vodo, kjer se pa da dobiti kaj za pojest, ampak mislim, da imajo bolj pizze, cene so kar zmerne! V obeh bazenih (Laško in R.T.) je voda topla in ima kar 34 stopinj C, je pa tudi še en bazen malo nižje v Radečah, kjer je voda presneto hladna , za info imate še bazen v Sevnici, kjer ga zelo lokalci hvalijo, ampak, da ni to predaleč za nekatere. Saj če bo tu kaj bližje, lahko jaz zberem informacije......če vas zanima so še bazeni v bližini ( Izlake, Trbovlje, Dobrna, Podčetrtek, Prebold(?), Celje...), če pa ciljate na hribe so pa tule okoli.....( Celjska koča, Šmohor, Resevna, Mrzlica, Lisca(zelo primerno!), Bohor(nad Senovim), Kum(malo višje!)nad Trbovljami, Kal, Čemšeniška Planina, Kopitnik, Gore, Čreta(nad Vranskim), Menina, kjer je spodaj Žovnečko jezero, ki pa mislim, da ni primerno za kopanje, kakor tudi ne Slivniško jezero ne, je pa poleg neka ribniška koča(bližina Šentjurja) Tu je kar nekaj predlogov, če imate namen priti v Laško, bi bilo najbolje v času "PIVO in CVETJA", ampak takrat bodo že dopusti, ker je to okoli 15.7.2004, ampak takrat se pije pivo v potokih (cena je dosti bolj ugodna, saj to kot oktoberfest) in prihajajo kar znane skupine v naš konc(traja 5 dni in na noč igra tudi do 10 skupin!), ampak odsvetujem skupinski prihod v soboto(v času fešte!), ko pride v kraj z 3650 prebivalci, kar 70.000 ljudi in bi se preveč iskali, to bi bilo zelo primerno kakšen četrtek ali še bolje v petek popoldan, pa se lahko ostane do jutranjih ur. To je moje skromno mnenje, odločitev je na vaši strani, sicer je kar nekaj dobrih točk v smeri proti Logarski dolini kot ste že omenjali, večina naj odloči.....lep večer, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. marec 2004 Prijavi Deli 29. marec 2004 *... iz rokava... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. marec 2004 Prijavi Deli 29. marec 2004 Težko bo tole uskladiti, da bo jezero in gostilna ali kmečki turizem poleg, ta dva jezera, ki sem ju omenjal nista primerna za kopanje, ker nočem nobenega imeti na vesti, bazene sem pa itak omenjal zgoraj, dobra je postrežba na OKROGLICAH pod Lisco, ali nad Radečami, kjer lahko sam loviš ribe ali pa že dobiš nalovljenje, ni pa za kopanje, ker je le ribnik to. Saj lahko gremo se nekam kopat v bazen, pa potem kam v bližino pojesti, ne vem, če pozna Mushi, ampak se mi zdi, da je tudi na Vranskem bazen, to je pa bližje Ljubljani. Jaz sem bil pred leti v Preboldu na bazenu, kjer je bilo super, ampak ne vem, če je še sploh odprt, ker se je lastnik menjal, kaj pa termin Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. marec 2004 Prijavi Deli 29. marec 2004 Aha, saj termin je v redu, jaz mogoče predlagam res Rimske Toplice, potem pa lahko dvig na Lisco(pa ne peš!), če bo vreme kul, ker od tam se v jasnem vidi 3/4 Slovenije, pa še celo do Zagreba, ali pa ostanemo v dolini, da ne izgubljamo odvečnega časa za druženje ali pa druga relacija Sevnica(zaradi bazena!), kje pa imajo kaj za pojest, pa žal ne vem ! Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 29. marec 2004 Prijavi Deli 29. marec 2004 uau, marsa, zadetek v črno včasih sem bla zarad tega ful nesrečna, ker sem si dovolila verjeti drugim, da je z mano nekej narobe. sedaj pa spet prihajam v lastno formo in sem si všeč, da sem taka kakršna sem. že mormo bit tud taki primerki na svetu. vse je za nekaj dobro jessss in svet je spet lep Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.