Skoči na vsebino

Lunin party

Recommended Posts

• Komentarji 2,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Oj, vceraj je frendica rekla, da njena sosolka morda lahko zrihta nekje okoli Mozirja se mi zdi - da je prav zur plac, za najet, celo kamp baje in vse... Jo bo vprasala. In da je kao ful dobro tam. x:)x x:px xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Se strinjam ene toplice, pol pa kopakopa.. :) pol pa kako brunarco, ful zˇur narest... hehe, ja si bom izumil kake cˇepke za nos da bom lahko sˇel debatirat k kadilcem.. ;) pa bo

ma jaz bi pa kar nehala kadit....

je pa bolj problematicno nekadit, c e vsi drugi okrog tebe....ampak to je ze druga tema...

bom poskusila kaj drugega, mogoce imam se foro cez poletje, ko se lahko druzimo pa kadimo pa se sproti zracimo x;)x x:)x

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

OK, kdaj zdaj naslednji piknik? Drug teden? x:Dx x:Dx

Dajte no, vsaj 14 dni pocakte, da se jaz direkt iz Spanije nap iknik lahko pripeljem...

x:o)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

x:)x sem malo pregledala vse..... x:o)x

Marsa:

ampak saj potem je bilo malo bolj kul, a ne?  

ja, sej sma se tak zmenle po OS x;)x

Free:

Kris bi dal kr 1 bobne.

x:Xx

Tamara:

Domov sem šla na Borovnico..., v Vrhniki pa na avtocesto -> v KP.

Ja pa malo smo še zabluzili, ker so nam cesto zaprli….tega pač ni na kart, pol je pa rachi poskrbel, da smo prišli o pravi poti nazaj x:Dx

Vanja:

(sorry mama sem mogla povedat, full je bilo hecno)

hehe x:Dx x:Dx

Free:

ja, tudi, le da je zraven vode, kjer lahko plavamo  

meni je pravzaprav vseeno kje, le da na odprtem in po moznosti ob vodi.

Ja, tam blizu mene in nord je en potok :eek: , še ribe so not(sma z nord lovile x:Dx :inocent: )

Vanja:

za Kristalko smo bili malo dolgočasni upam, da je to ne bo odvrnilo od naslednjega partyja,

:O: kaj, da ne pridem………kam že? Normalno da bom tam……ampak v soboto sem malo dlje rabla….kaj češ :o|o: x:Dx :inocent:

zbirate predloge za naslejdnji ln party……………enim ne paše tu, drugim tam!

Pol se pa naslednjič dobimo tu, kjer enim ne paše, druggič pa tam, kjer drugim ne paše….itd.

Enkrat na kolpi, drugič v Celju, tretnič pa na štajerskem, gorenjskem, ob morju…vrh triglava

Sem se spomnila: ivarčko jezero…lep plac, ali pa npr. v savinjski dolini, ob savinji, je ful lepo

ah, ja. pliz naj bo v (vsaj en) v drugi polovici avgusta (lahko so tudi prej). drugače ne bom mogla prit....bi me pobralo :inocent:

x;)x

Ola, ola  x:)x , ni slabo naročje  :2src: ....ampak, kako ti uspe to v naročju obdržat? :eek: ...... jst svojga lahk sam božam  x8Dx .... ampak to je že off topic... Lp xcheersx

drugi post pa je že off topic...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

drugi post pa je že off topic...

x:)x ma ja, kaj čem. Rajši neham predno me moderator opomne x:Ix in potem okrega x!x , pa še zbriše :V:

Imaš pa zanimive komentarje (včasih) xDDx

......Žur je dobra stvar :palec: samo če boste takole politizirali, kje, kdaj, pa pol spet, ne tam ampak rajši tam :xx!: , pa zdej, pa ne zdej,:vragec: .....ne verjamem, če žur sploh bo :cry: . Ne vem sicer, kako ste se organizirali za Rakitno (fotke so super x:Dx ..zabava je mogla biti tudi super) in vem, da sem na straneh zelenc, vendar imam predlog.

Lahko si določite žur na vsake 4 mesece (tako se lahko žurira enkrat spomladi, pa enkrat poleti, pa enkrat pozimi), vmes je pa čas za kavice, pa tortice, pa kina, pa kar vam pade na pamet xwizardx.

Moderator teme Lunin žur naj geografsko (dolenjska, notranjska, štajerska, ....) napove terene dogodka in hkrati ponudi organizacijo žura. Če se organizator ne pojavi, se lahko moderator odloči ali bo žur organiziral sam ali pa ga odpove in temo za naslednje 4 mesece zaklene

Tako se izognete varianti,..... pa zame je tja predaleč,pa zame je tja preblizu :sori: ,..... ker če ne bo zdej blizu za nekoga, bo pa drugič. Na forumu pa vidim, da smo ljudje skoraj iz vseh strani neba v Sloveniji doma in ni boljšega turističnega vodiča, kot je domačin. x;)x . Vsakega zadovoljiti je utopija..... :ermm: ... in, če je to seveda mogoče, se je včasih za dobro stvar (v tem primeru žur) luštn mal prilagodit. Je pa to tut odvisn od interesa posameznika.

Na forum se lahko potem organizator obrne tudi za nasvete in želje, ki jih potem po lastni moči zadovolji.

No, kaj pravte? :fiju: Preden me spluvate.......Kar sem napisala ni mišljeno kot branje bukvic ali učenje učiteljev in kakršnokoli namigovanje na moj ego trip je tukaj popolnoma zgrešeno. Moj namen ni bil žaljiv.

Lep dan vsem.

yamah, ti si ful faca :palec: , dobro uletiš, pa vse poštimaš x:)x . take rabimo. (ni zezanje-kompliment za akcijo in pogum) , da ne rečem, da maš nick fenomenalen :palec: x:Dx :palec:

Wellcome to the club x:Dx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Yamaha - :palec: :palec:

Spluval, zbrisal in podobno? x:o)x

Pa ne takih, pa ne tu. xcivx x:Xx :palec:

p.s. Nisem se govorila s frendico, jo poklicem danes.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Slivniško v Šentjurju je zapuščeno, Šmartinsko bi se dalo po mojem uredit

Mozirje, je najboljše, če bo Marsa vprašala, tam sem tudi mislila ob Savinji, samo vam bodo kosti zmznile (preverjeno sredi poletja).

Velenje je fajn in po mojem boljše za kopanje ker je bolj topla voda.

LP!

:hepko: najlepša hvala za pohvale vsem in vsako graji, ki ni napisana x;)x . Hvala za sprejem v klub

Marsa oprosti za grobe izraze. Na forumu sem navajena, da moderator opomne in zbriše pa včasih tudi pokomentira komentarje, ki se zaidejo s teme, kar je moj komentar mr. El Ninu zagotovo bil in nadaljna debata v tej smeri bi spadala v kakšen trug topic :xx!: In jaz sem čist "kontent" glede tega, ker zato pa so različne teme. xDDx

hahaha....pa sem že spet offffffff tooooopiiiick...... :P

Voda je cool....lepo, če je kje možno namočit noge, pa ostal del telesa :shsh: .

Amis.....glede imena.......kaj čem, moj je najlepši (motor) x:px .

Se vidimo na žuuuuuuuuurrrruuuuuuuuuuuuuuu xbendx , al pa na kakšni kavici na sončnem vrtu x:Dx

LP, Y

Marsa oprosti za grobe izraze. ...

xnckrivx - meni se ni zdelo nic takega... smo navajeni tudi cesa hujsega... in tudi prenesemo kar dosti. x:)x x;)x

... Na forumu sem navajena, da moderator opomne in zbriše pa včasih tudi pokomentira komentarje, ki se zaidejo s teme..

Morda. Ce bi tu tako zastavili, bi bilo drugace in ko zacnes gledat, kaj je nerpimerno, je lahko to potem zelo veliko.

Po mojem osebnem mnenju veliko moderatorjev samo izfurava v teh primerih neko svojo 'moc'... Pac, fino je imeti nekaj besede, kao.

Morda je smiselno, se mi pa ni izkazalo tako, ker sem sla kdaj pogledat, kaj se kaj pise po forumih, kaksna je energija, kako se 'moderira' konec koncev, pa sem ugotovila, da kar dobro furamo tukaj. :palec:

, kar je moj komentar mr. El Ninu zagotovo bil in nadaljna debata v tej smeri bi spadala v kakšen trug topic  :xx!:  

Ja, bi. Pa kaj, se pac preskoci. Dokler se ne zali in podobno... Pa se to se, ker tega pac ne mores prepreciti, lahko brises, benas... Bo postnil ponovno, se bo prijavil z drugim nickom...

Ej, ne grem se tega.

Saj tema je 'Lunin party' - in ne kaka resna tema.

Vseeno pa smo veseli in bom vesela, ce boste komentarje postali v primerne teme - se najbolj pa me moti - nenehno odpiranje tem - in ko damo link, da obstajajo 4 teme o tem, ne upostevate, ali pa se celo pregovarjate nazaj, ces, nobena ni bila cisto ona D.

*Tako je bilo vceraj ali kdaj v temi Rebirthing. Nobena ni bila dovolj dobra, pa je bilo potrebno odpreti novo.

Vcasih pa tudi brisem, vseeno, da se ne boste prevec razkomotili. x:o)x x:px :vragec: x;)x

Picasso

Marsa, tudi meni je lepo, če je voda!  :palec: Samo če je mrzla, jo raje samo gledam(od daleč) x:Dx

Jaz imam pa osebno raje bolj mrzlo kot kako mlako, se pa strinjam, da ni kul, ce je premrzla voda, pa ce je tako mrzla voda, morda to pomeni, da tudi zunaj ni ravno za ponoci v kratkih rokavih?

Tako v tem primeru tudi jaz 'navijam' za ne prevec mrzlo sceno (ravno zato pa sem hotla Kolpo in ne recimo Soce).

Picasso

Hehe No Yamaha ( k maš ravno tolk kul ime ) ti bo tu striček Nino, razložil da na temu forumu, imamo zelo premisivno urednico, in so offtopic zadeve, več al manj dovoljene, s poudarkom na več, ... ;) tko da če omeniš da tista super kul yamahca, pride na naslednji žur in pol napišeš eno stran offtopic, si dovolj ontopic za večino okusev tu okrog... x;)x (sakramenski x-i) hm ampak naprej o luninem partyu, da naum sam offtopic, hehe, velenje? huhu, no komaj čakam da slišim MarSine kolegice kolegico
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Hehe, to je pravzaprav ravno eden od argumentov v bistvu proti... :o|o: xrolleyesx

x:o)x x:Dx x:Ix :8): x:px :vragec:

Picasso

Ma kakšno kopanje, le v kopalkah bi se nam rade kazale    

ma od kdaj se pa gledanju reče, da bi se rade kazale ;) hehe, čist lepo fer radi bi vidli, ampak nisem tolk radoveden da bi rad reskiral it na kako slovensko obalo...., v kopalkah se jih najde tud na vroči celini ob kakem jezercu, ali v toplicah.... ;) sicer pa stane, dobra sol, sem zdele probal na mojih špaghethih, ala El Nino, mmm, še ena začimba, torej košček hudimano hude skrivnosti kaj vse je notr....., mislim da je skrivnost tvoje soli v tem da je tolk velika al kaj, mislim na debelo zmleta, pol pa vsake tolk časa dobiš kakšen košček gor, jasno to zato ker soliš šele po kuhanju.... mmm, pismu ej, spet majo špageti nov čar...,...

Zdajle sem govorila s frendico, se pa se nic ne ve - zaenkrat je ona vprasala sosolko, ki je rekla, da bo vprasala. :)

Se bo pozanimala, kako je z vsem, kaj dobimo, koliko casha in vse...

Zanimalo jo je, kdaj in koliko folka, sem rekla, da recimo 20 in od maja dalje.

Ko bo kaj novega, povem.

Picasso

Hehe, to je pravzaprav ravno eden od argumentov v bistvu proti...  :o|o:  xrolleyesx

x:o)x  x:Dx  x:Ix  :8):  x:px  :vragec:

Ma, saj lahko nosiš take z dolgimi rokavi pa hlačnicami do pol beder - tiste poprek črtaste. MARSIkaj skrijejo. (Beri: Marsi marsikaj skrijejo.)

:vragec: x:Dx

B.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...