Skoči na vsebino

Lunin party

Recommended Posts

..Free - kaj si navalil?

0 navaliu x:Dx x:Dx x;)x , sam spomnu.

pol je pa itak tema padla pa evo no .. ker pa itak ponavadi smo takole ene 276429 strani.. prisla sta pa 2 pa se tista dva nista tocno vedela kam in kako.

pa zato no x:Dx x;)x

aja, mogoce bi lahk su ene 2 kroga okol bloka laufat pa bi se umiro x:o)x x:Dx

sicer pa, zmente se ! x:Dx x:Dx

moj predlog:

- 1 plac (rakitna mi je ljuba)

kjer bi lahko igrali mnogo instrumentov ob nekaj komlpetih bobnov;

hkrati bi bila delavnica kristalov, tarota in astrologije, pitja cajev, spoznavanje izdelkov iz medu, ipd.

hrane in pijace bi nekaj prinesli ze s seboj, hkrati imeli moznost kosila (obroka).

trajalo bi 1 konkreten dan! (torej ne bi prespali).

V primeru, da bi zeleli prespati lahko morda zrihtam plac (cel dom v planici) kakor sem ze pisal..

cena nocitve je 2.000 SIT (=24h) ; ima dobro ogrevano jedilnico, tv, mnogo splanih sob (cc 21-25 ljudi);

hkrati lahko nekateri spijo v spalnih vrecah.. ter veliko kuhinjo z vso opremo. Posteljnina je ze pripravljena, etc..

datum pa je odvisno od tega kaj se vecina odloci.

my humble opinion.

aja, pijem tanajbl crnga, k mam crno duso x;)x

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

CVICKARIJO bomo organizirali, ko bom jaz ali LN organizator...  x:)x  x:Xx

LN CVICKARIJO... mini LN cvickeraj...  x;)x

A ves, da so poskusali cvicek izvoziti v Ameriko? Pa ga je ameriski Department of Agriculture zavrnil, ker je bilo vino ocitno pokvarjeno, to se pravi, spremenjeno v kis. :lol: xg:Dx

Slovenski izvozniki potem niso poskusili cvicka izvoziti v Ameriko kot kis.

... sicer pa, zmente se !  ...

:eek: x?x

Ce sem cisto iskrena, pa se s temle partyjem -kar se mene tice- lahko malo pocaka, v tem trenutku si ne zelim kaksnih takih srecanj, pa se mraz je se.

Spelca - kis!! x:Dx xDDx x:px

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ker naj bi bila verjetno to sobota, me 13.3., 3.4. in 8.5. ne bo, ker imamo Mavrično, 6.3. (ko je pouk na soboto) sem v Beogradu, na veliko soboto pa v Baslu. Živa ludnica. Izgleda, da me letos ne bo (na Rakitno ali kjerkoližeboste).

Pozdrav vseeno! Pa tut rebule se mi očiten nau treba brant.

:8):

jaz vas zelo malo razumem,

eni bi na mavricno, eni ne bi na mavricno ( bolj logicno),

eni so ze odloceni, da je to rakitna, enim to se ni dokoncno... x:Dx x:Dx x:Dx

a se vam sploh uspe kdaj zmenit, ponavadi...? x;)x

hocem rect: jaz bi kam, kjer je crno vino, pa kjer je voda, to se mi zdi v redu, v bistvu bi bilo fino pocakat, da je toplejse, ampak da ne bo predolgo cakanje, potem ze ljudje hodijo na morje cez vikend.... :vio:

kje ze bomo...? jaz sem za! x:Dx

mislim, ce lahko, pa tko...ne vem, kako to gre tukaj...rezervacije.... x8Dx :inocent:

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Oh P.... x:Ix ej Marsa a lahko zbrišeš tisto temo lunin party, pod čvekarijami sej mrbit si že prejle nisem videl.... hehja odprem enkrat, temo, pol odprem še enkrat ker mislim da mi ni uspelo, pol grem še enkrat pa spet :) hehe, sori za nevšečnosti... zdaj pa prebrat tole...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Zdaj pa da se lotim.... tega, še jaz ;) RAKITNO ;) huhu,
aja, pijem tanajbl crnga, k mam crno duso  
jaz pa najbolj čisto k pijem vodo, hm če boste tolk spili, bomo res morali prenočit tam, bobne ;) hahaha, bo bobnar prpelal dol tkole kake dva bobna.... več ne vem če gre v avto.... (razen kakih malih zadevic.... mrbit cel kup palčk... hm datum bi bil kul, 13.3 ;) k bo marsa itak kaj žurirala, al pa pol bolj prot koncu marca, mislim da sem nekaj tazga napovedal s karatami ;) mrbit pa na 20.ga ko bo šibalo sonce v ovna... ekvinokcij... ;) hjuhuhu... hm zdele sem pa že mal lačn, hm obala mi je mal zagužvana, da bi šli dol v izolo... sploh mi morje ne diši, preveč..... sploh pozimi ne, planica, hm mi tud ne diši, rakitna je nice, tja si želim it enkrat, z veseljem bi pa šel kaj bolj gor na štajersko ;) hehe, bojda da ma ena brhka črnolaska tam gor vinsko klet... huhu, sej kolk pa je z ljubljane gor do štajerskega konca 1ura? in pol? al še kaj več hm... no jaz sem za rakitno, planica, pa bi bla kul poleti, da se pol res prespi.... k ne vem če poleti hodi folk kaj dost v hribe.... (mrbit zdej ko bo hrvaška izven unije pa jih bomo lahko z viška gledali, ne bomo šli tja na morje... ;( sam najbrž to ne bo uspelo...)
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Zdaj pa da se lotim.... tega, še jaz ;) RAKITNO ;) huhu,
aja, pijem tanajbl crnga, k mam crno duso  
jaz pa najbolj čisto k pijem vodo, hm če boste tolk spili, bomo res morali prenočit tam, bobne ;) hahaha, bo bobnar prpelal dol tkole kake dva bobna.... več ne vem če gre v avto.... (razen kakih malih zadevic.... mrbit cel kup palčk... hm datum bi bil kul, 13.3 ;) k bo marsa itak kaj žurirala, al pa pol bolj prot koncu marca, mislim da sem nekaj tazga napovedal s karatami ;) mrbit pa na 20.ga ko bo šibalo sonce v ovna... ekvinokcij... ;) hjuhuhu... hm zdele sem pa že mal lačn, hm obala mi je mal zagužvana, da bi šli dol v izolo... sploh mi morje ne diši, preveč..... sploh pozimi ne, planica, hm mi tud ne diši, rakitna je nice, tja si želim it enkrat, z veseljem bi pa šel kaj bolj gor na štajersko ;) hehe, bojda da ma ena brhka črnolaska tam gor vinsko klet... huhu, sej kolk pa je z ljubljane gor do štajerskega konca 1ura? in pol? al še kaj več hm... no jaz sem za rakitno, planica, pa bi bla kul poleti, da se pol res prespi.... k ne vem če poleti hodi folk kaj dost v hribe.... (mrbit zdej ko bo hrvaška izven unije pa jih bomo lahko z viška gledali, ne bomo šli tja na morje... ;( sam najbrž to ne bo uspelo...)

el nino, a si ti s tmina...?! :eek:

ma saj ne sodi sem, ampak...tam je tudi fino... x:o)x

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Hehe, ja, ofkors, morje je tudi kul...

Po mojem prevec se zganja...

Se pac zmeni, nekje v sredini x:px x;)x , potem pa tik pred poletjem kaksen vikend kaksno Soco ali Kolpo ali Dragonjo ubodemo. Ali Krko. Ali ... morje. x8Dx x:o)x x:Dx x;)x x:px

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

• 2 weeks later...
Lublana lublana lublana lublana.... hehe, ;) lublana je bolana tardadadam,... ja lohk bi meli enkrat v ljubljani, jaz, grem sicer najraje v celje, ampk...., hm tkole, kaj pa ce bi sli v pekel spet k zdej ej zamrznu..., tobi moglo bit odlicno...

Guest sstane
VSAK JE SVOJEGA TELESA GOSPODAR, RAZEN OTROK IN TISTIH MOŠKIH, KI NE ZNAJO KUHATI.

Kaj pa zenske, ki ne znajo kuhati?

Pridejo k meni na posvet x:Dx x:Dx x:Dx

al pa Haloze.

Zakaj pa res ne Haloze??

Malo naprej je en krasen plac.

Lovski dom -Vareja....s prekrasno okolico. Tam je sicer res vse bolj v lastni režiji. Pikniki pa so tam vedno odlični.

Ali pa malo na drugi konec - Švabovo - gostišče v bistvu...tudi možnosti piknikov, pohajkovanja, hoje po haloških vinskih cestah itd...itd...ali pa preprosto neptunčkanja x:Dx

Mislim...ej....zakaj vedno oni placi tam??

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...