Marsa 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 Kaj je Bern pikolovsko z uchem svojim nasel! hehe...Ja, lohk imam une predpotopne... Evo pa se crtaste!!! Shizim na crte, take kopalke bi prec imela in dejansko imam nekje (ce jih nisem ze stran vrgla) dvoje kopalk takih starinskih, ampak ful dobrih, sem jih celo nosila, pa se pasejo mi... samo so zelo neprakticne, tiste plahte mokre imeti gor, pa v riti se nabirajo pa tko... pa malo prevelike (ceprav 'imam isto postavo kot teta'), pa sem ozala in tko.Ene bordo in ene zivozelene (ha, nekaj za Vojka! - meni to namrec kao najbolj pase in tudi res mi).Ja, pac, kljub drugacnim predstavam in moji sproscenosti in res takoj padem v zur, nisem zadrzana in vse to, ampak sramezljiva pa sem.... tole kaksno nago kopanje in podobno mi ne disi... kaj cmo, taka sem pac.Riba/sco - nocna scena, pritajena svetloba, raje zakrito kot odkrito... En tip (pa se lev/vodnar/oven kombinacija) mi je nekoc predlagal, da bi se "strastno ljubila v njegovem studiu pri divji, direktni, konkretni svetlobi fluorescencnih luci"... Meni? je to predlagal? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 itak Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 Hehe, 'taprava kompa' spet torej... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 Nočno kopanje - zakon Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 ...in šum morjain pisk parnika v daljaviin jež v peti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 romantika na višku Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 En tip (pa se lev/vodnar/oven kombinacija) mi je nekoc predlagal, da bi se "strastno ljubila v njegovem studiu pri divji, direktni, konkretni svetlobi fluorescencnih luci"... no, potem se dobimo nekje, kjer se lahko kopa, free je ze zadnjic na rakitni skoraj sel v jezero ,tako, da bodo vse ribice zadovoljne, pa nekje, kjer je se kaj drugega (kopno?), da bo se za druge v redu... meni osebno se itak pase bolj pogovarjat, tako, da...bom kje v senci kvackala s kosarico za piknik Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 ja vredu...jaz sem itak za, nimam problemov z razdaljo, se mi ne zdi nic v sloveniji tako dalec, da se ne bi moglo v parih uricah prevozit se vidimo... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. april 2004 Avtor Prijavi Deli 1. april 2004 Ne vem zakaj, samo občutek imam, da se bomo dobili v Velenju! Lahko rečem temu intuicija! Kaj je to ženska intuicija? ciganska intuicija? al škorpijonska intuicija? 1. pač intuicija2. intuicija s tradicijo3. bomo poskrbeli da bo res... jaz se ti pridružujem v občutku tretje vrste... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 Pol se pa naslednjič dobimo tu, kjer enim ne paše, druggič pa tam, kjer drugim ne paše….itd.Enkrat na kolpi, drugič v Celju, tretnič pa na štajerskem, gorenjskem, ob morju…vrh triglava Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 Tinka, saj pravim , Velenje,boš videla, da bo! oooo Veleje , enkrat na avtobusni tam preživela nekaj ur...niso vedeli, da so jim zamenjali vozni red pred 2 tedni ...pa ni bilo 1 busa, pa ne drugega in še tretji, je imel zamudo....ampak, luštkani placi tam okoli Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. april 2004 Avtor Prijavi Deli 1. april 2004 pomoje je najbolj fer da gremo mal v velenje ( k jst tko hočem... ) hehe, zezam, ampak, nevem ful mi je všeč ta možnost, ne ker je blizu, nekaj mi pravi da je toto Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 When Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
yamaha 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 Konec maja, začetek junija? . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 to bi blo pa res lepo Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 pa saj se ne rabimo menit ze dva meseca v naprej...po moje se moramo samo bolj pogosto dobit, da potem (ker itak vsakic nekdo ne more itd) postopoma vsi vse malo bolje spoznamo.... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. april 2004 Avtor Prijavi Deli 2. april 2004 When Kaj počnete jutri? hehe, zezam, dajmo mi tukaj res mal počakat, vmes, pa se lahk mal bolj zasebno dogovarjamo za kako kavico sem pa taj,... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 pa saj se ne rabimo menit ze dva meseca v naprej...po moje se moramo samo bolj pogosto dobit, da potem (ker itak vsakic nekdo ne more itd) postopoma vsi vse malo bolje spoznamo.... Valjda. Je pa res, da ce hoces pa bolj ornk, pa je treba vseeno malo prej... Nino, si upas z mano na kavo? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
yamaha 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 pa saj se ne rabimo menit ze dva meseca v naprej...po moje se moramo samo bolj pogosto dobit, da potem (ker itak vsakic nekdo ne more itd) postopoma vsi vse malo bolje spoznamo.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 Maj je kul, ja,... pa tudi junij pravzaprav ni slab... Contesa - organiziranost pa to... malo bika ne skodi, samo venera pa kot kaze ni dovolj. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 contesa bobnar, itak! ce hodijo ljubljancani v piran na kavo, lahko pa tudi mariborcani v ljubljano jaz pridem tudi iz gorica kdaj v maribor na kavo Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. april 2004 Avtor Prijavi Deli 2. april 2004 Nino, si upas z mano na kavo? Hehe a grizeš? Hehe, bobnar, ja, mal tko je ja, iz maribora dol hodit na kavo... se tud virtualno lahko dokaj vredu pomenimo tisti k smo ful oddaljeni, zdej če pa se ti da zarad ene kave...., svaka ti čast... sicer pa za kavice sem na voljo v torek in sredo, ko zgodaj končam faks, v ljubljani, čez vikend, sem izjemoma, po dogovoru na voljo na primorski, ... torej vipavski dolini, da se razume.... k niti slučajno nisem tako kot ljubljančani da bi šel v piran na kavico...., Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 Nino, si upas z mano na kavo? Hehe a grizeš? ... Ne, se huje! Kadim! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 Pušačica... ......................... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.