Mick 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 To mi delaj x!x .................. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. april 2004 Avtor Prijavi Deli 3. april 2004 Nino, si upas z mano na kavo? Hehe a grizeš? ... Ne, se huje! Kadim! Hja pol pa nič ne... drži se pa, ne preveč brat kaj piše na škatlcah, za čike.... k sam nakladajo.. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 3. april 2004 Prijavi Deli 3. april 2004 Za podsoljene govorijo samo resnico Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. april 2004 Avtor Prijavi Deli 4. april 2004 Hja sicer pa zdaj Marsa je zdravo sol, mrbit pa cigaretni dim iz njenih ust ne smrdi več... pa jaz sem tudi ornk nasoljen, hm to bo novica za mojo babico, ampak še zmeri ne verjamem da zarad zdrave soli kajenje ne škoduje več.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 A tvoja babica kadi Od mojih vnukov obe, babica in prababica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. april 2004 Avtor Prijavi Deli 4. april 2004 Haha ta je pa dabest, od mojih vnukov obe babica in prababica, hehe, deda ja, dabest, ko bom jaz El Nono, vsekakor, vsaj ena babica ne bo kadila, in prababica, ja upam da nau na stara leta začela..., Praprababica, pa naj me hudič vzame če bo še takrat kadila... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 Nino, nič se ne zareči, ženske so muhaste Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. april 2004 Avtor Prijavi Deli 5. april 2004 Hehe ja mrbit ampak moj fotr pa nau začeu kadit...., to je pa 1x1 in če bo mama začela, ja pol jo bo pa direkt pustil,...., ni to to, bolj me skrbi babiac mojih vnukov..., hehe čas je za privatno vprašanje contesi... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 ... in če bo mama začela, ja pol jo bo pa direkt pustil,.... :o|o: Hehe, ta zarecengata zarecengata zarecenga -enga -enga... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 ste hecni jaz sem se pa odlocila, da ne bom vec kadila, ampak se nisem na glas povedala, ker potem te vsi sprasujejo, kako ti gre in ce je tezko in oh in sploh in potem rata tezko in skozi mislis na to Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. april 2004 Avtor Prijavi Deli 5. april 2004 Hja ena moja frendica asc devica, je zdej nehala kadit in ji gre kar dobro od rok, pridna pridna, očitno ni pojedla dovolj soli..., Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 ja, jaz sem malo soli pojedla, pa me je pamet srecala...ocitno stane se ne je zadosti soli drugace pa ni da bi se hvalila, sele 3 dni Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. april 2004 Avtor Prijavi Deli 5. april 2004 Kar okusna že razmišljam kaj bomo z vso ostalo soljo k jo mamo, gor ne zdravo...., hm proč zabrisali? porabili za umivanje, hm hm hm, posipali ceste? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
yamaha 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 Ma koker zgleda ima že vsak klele na forumu sstanetovo sol x!x . Je koker zgleda ful pularna Na čist vsaki temi klele na luninem forumu jo je zasledit ampak ljudje x!x kdaj in kam gremo žuuuuurat . Sej je to tlele tema a ne x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
yamaha 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 jaz sem se pa odlocila, da ne bom vec kadila,hej, bravo za odločitev Kar tako naprej. Bo šlo, boš videla, da bo težko na momente, ampak če boš vklopila karakter, boš premagala skušnjave.Moj šef, pa še ne sodelavec sta nehala kaditi s pomočjo knjige. Sedaj ne kadita že 3 mesece. Upam, da bosta zdržala še naprej. Dobro jima kaže. Pravita, da je neverjetno, kako prej nista zavohala smradu iz svojih ust. Zdej jima gre pa na živce, ko prideta iz lokala in smrdita po čikih Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 6. april 2004 Avtor Prijavi Deli 6. april 2004 Hja če bolje pogledaš boš videla da smo bili pred ene 10mi dnevi na žuru, in pred tem pre par meseci, torej lahko z mal razmišljanja ekstrapoliraš, do tega da bo naslednji žur čez par mesecev.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
yamaha 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 Hja če bolje pogledaš boš videla da smo bili pred ene 10mi dnevi na žuru, in pred tem pre par meseci, torej lahko z mal razmišljanja ekstrapoliraš, do tega da bo naslednji žur čez par mesecev.... , končno nekaj konkretnega Sarkazem bom spregledala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 aha, hvala za pozdrave... in bolj ko gledam tele slike se mi zli da je El Nino podoben Kurtu Cobainu (včeraj je minilo 10 let od njegove smrti) Citiraj mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 6. april 2004 Avtor Prijavi Deli 6. april 2004 Kurtu Cobainu a to pomeni da mam frizuro 10 let za kačami hehe Moda deset let pred svojim časom je nespodobna, deset let kasneje ostudna, stoletje kasneje pa postane romantična! hm hm to vsekakor ni kompliment, recimo če bi rekla da sem podoben, einsteinu bi bilo to romantično...., sicer pa zdaj zgledam tako unikatno, s spetimi lasmi in malce krajšo bradico...., da ne dobiš podobnega...., hehe tole nordico bi pa rad spoznal..... kdaj bo nasledni party ? maja pravite, hm ne čakaj pomladi ne čakaj na maj, kaj če bi mi meli kaj aprila.... hehe Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 21. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 6. april 2004 Avtor Prijavi Deli 6. april 2004 ni slab datum, sam 22.ga pišem neki kolokvij... hm 24.? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 Evo jih ziherase, ze stiskajo v kot... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. april 2004 Avtor Prijavi Deli 7. april 2004 Hehe saj vem saj vem, Contes, sam mal sem moral podražit, k nekdo je zamudil party... očitno, nehote..... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 ....kje bo sedaj naslednji party v maju in kdaj Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 ....O.K., hvala za info Contesa....lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.