Skoči na vsebino

Lunin party

Recommended Posts

• Komentarji 2,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Nino, si upas z mano na kavo?

Hehe x?x a grizeš? ...

Ne, se huje! :eek:

Kadim! :O:

x:o)x x:px x:Dx :vragec:

Hja pol pa nič ne... drži se pa, ne preveč brat kaj piše na škatlcah, za čike.... k sam nakladajo..

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

Hja sicer pa zdaj Marsa je zdravo sol, mrbit pa cigaretni dim iz njenih ust ne smrdi več... ;) pa jaz sem tudi ornk nasoljen, hm to bo novica za mojo babico, ampak še zmeri ne verjamem da zarad zdrave soli kajenje ne škoduje več....
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Haha ta je pa dabest, od mojih vnukov obe babica in prababica, hehe, ;) deda ja, dabest, ko bom jaz El Nono, vsekakor, vsaj ena babica ne bo kadila, in prababica, ja upam da nau na stara leta začela..., Praprababica, pa naj me hudič vzame če bo še takrat kadila...

Hehe ja mrbit ampak moj fotr pa nau začeu kadit...., to je pa 1x1 in če bo mama začela, ja pol jo bo pa direkt pustil,...., ni to to, bolj me skrbi babiac mojih vnukov..., hehe čas je za privatno vprašanje contesi...

... in če bo mama začela, ja pol jo bo pa direkt pustil,....

:eek:

xrolleyesx :o|o: xrolleyesx

Hehe,

ta zarecenga

ta zarecenga

ta zarecenga -enga -enga... xsingx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Hja ena moja frendica asc devica, je zdej nehala kadit in ji gre kar dobro od rok, pridna pridna, očitno ni pojedla dovolj soli...,

Kar okusna že razmišljam kaj bomo z vso ostalo soljo k jo mamo, gor ne zdravo...., hm proč zabrisali? porabili za umivanje, hm hm hm, posipali ceste?

Ma koker zgleda ima že vsak klele na forumu sstanetovo sol x!x . Je koker zgleda ful pularna :palec:

Na čist vsaki temi klele na luninem forumu jo je zasledit :palec:

ampak ljudje x!x kdaj in kam gremo žuuuuurat x:Dx . Sej je to tlele tema a ne x?x x!x

jaz sem se pa odlocila, da ne bom vec kadila,

hej, bravo za odločitev :palec: :palec: :palec: :palec: Kar tako naprej. Bo šlo, boš videla, da bo težko na momente, ampak če boš vklopila karakter, boš premagala skušnjave.

Moj šef, pa še ne sodelavec sta nehala kaditi s pomočjo knjige. Sedaj ne kadita že 3 mesece. Upam, da bosta zdržala še naprej. Dobro jima kaže. Pravita, da je neverjetno, kako prej nista zavohala smradu iz svojih ust. Zdej jima gre pa na živce, ko prideta iz lokala in smrdita po čikih x:Dx

Hja če bolje pogledaš boš videla da smo bili pred ene 10mi dnevi na žuru, in pred tem pre par meseci, torej lahko z mal razmišljanja ekstrapoliraš, do tega da bo naslednji žur čez par mesecev....

Hja če  bolje pogledaš boš videla da smo bili pred ene 10mi dnevi na žuru, in pred tem pre par meseci, torej lahko z mal razmišljanja ekstrapoliraš, do tega da bo naslednji žur čez par mesecev....

:palec: , končno nekaj konkretnega x:Dx

Sarkazem bom spregledala x8Dx x:Ix

Kurtu Cobainu
a to pomeni da mam frizuro 10 let za kačami ;) hehe
Moda deset let pred svojim časom je nespodobna, deset let kasneje ostudna, stoletje kasneje pa postane romantična!
hm hm to vsekakor ni kompliment, recimo če bi rekla da sem podoben, einsteinu ;) bi bilo to romantično...., sicer pa zdaj zgledam tako unikatno, s spetimi lasmi in malce krajšo bradico...., da ne dobiš podobnega...., hehe tole nordico bi pa rad spoznal..... kdaj bo nasledni party ? maja pravite, hm ne čakaj pomladi ne čakaj na maj, kaj če bi mi meli kaj aprila.... hehe

Hehe saj vem saj vem, Contes, sam mal sem moral podražit, k nekdo je zamudil party... očitno, nehote.....

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...