borism 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 ....hvala, raje NE, saj imate že vi iz prejšnjih srečanj bogate izkušnje, meni bo že velik uspeh pridit na party, ne zahtevam pa nič od nobenega , razen dobre volje , da se ne bi kdo obremenjeval glede mene ....lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 Mi je žal Contesa, ampak od tam je menda Rika, jaz sem pa celo 45 km od Velenja, zato mi tudi ni poznano , ste skoraj vi iz prestolnice bliže....lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 Laško pri Celju Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rika 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 Mi je žal Contesa, ampak od tam je menda Rika, jaz sem pa celo 45 km od Velenja, zato mi tudi ni poznano , ste skoraj vi iz prestolnice bliže....lep dan Ja, res Boris, kako dober si si zapomnil, pa ne vem, če sem kdaj to omenjala .Se mi pa zdi, da je yamaha tudi iz Velenja.Hm... ? imamo place ja, bom premislila...Imam pa danes RD. No, saj vem, da se to ne piše tukaj, pa sem morala nekomu na netu povedat. Citiraj Rika Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 Imam pa danes RD. No, saj vem, da se to ne piše tukaj, pa sem morala nekomu na netu povedat. :xx!: Zakaj pa nisi vpisala podatkov in bi ti zdaj vsi cestittali? Vse najboljse in najprijetnejse! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
yamaha 15. april 2004 Prijavi Deli 15. april 2004 za rojstni dan vse naj, naj.Ko pridem zopet v Velenje, te povabim na kafe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. april 2004 Prijavi Deli 18. april 2004 Ojla vsi, zdajle sem izvedela vec, lahko (ce nas bo zanimalo) pa se tudi enkrat zategnem pogledat s frendico. Gre za Kamp Menina v blizini Nazarij pri Mozirju.Tedaj (maja) bodo tudi ze usposobljeni wc-ji, sicer pa je cena 800 sit na osebo za kamp. Ce ni kaj drugega aktualnejsega, boljsega... - grem lahko en dan pogledat tole. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. april 2004 Avtor Prijavi Deli 18. april 2004 Huhu, Marsa organizira? uauau, hehe, kamp v mozirju hm ja tam še nisem bil ampak od kar mi je ena in samo ena pesem od Alye všeč....., pa gor mozirje je bojda kar kul in še nisem bil...., sem takoj za to lokacijo...., sign me in captain.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 18. april 2004 Prijavi Deli 18. april 2004 Dej pridte v Slovensko Bistrco- bo norooooo 3 dni, karta 3500, v predprodaji, kupijo se na poslovalnicah Mariborskega Študentskega servisa:BORN TO BE WILD: Datum: PETEK 30.04. / SOBOTA 01.05. (NEDELJA 02.05. After-Party!)Doors-open: ČETRTEK 29.04. (9h zjutraj) Kamping: zagotovljen osvetljen prostor pred festivalsko cono za cca. 1400 šotorov (V.I.P. kamp na drugi strani jezera!)Parkirni prostor: zagotovljen parkirni prostor za ca. 1800 avtomobilov+ organizirani avtobusni prevozi iz vseh večjih slovenskih mest + nekaj iz tujine! Bendi Festival bo zavarovan proti dežju (veliko pokritih površin z šotori!), tako, da dogajanje poteka neovirano v vsakem vremenu!! Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. april 2004 Prijavi Deli 18. april 2004 Kul Devica ...prava fešta, Bistrica je vedno bla žurerski plac..... mi je kar mal žal, da me ne bo v Slo ....čisto mickeno, no Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. april 2004 Prijavi Deli 18. april 2004 Devica, thanx za info in tudi pametno - zakaj ne bi bilo vec teh opcij? Cetudi se morda ne bomo takole 'uradno' oz. vsi (sicer zainteresirani) pojavili, ziher koga zanima in morda samo ena veja LNF-ja se pac dobi - ali pa vsi, ceprav sodim, da ne bomo cikali ravno na ne vem kaksne programe, evente in vse - ce pa ze, pa morda kvecjemu kaj sorodnega vsebinam tule...Ampak thanx, fino, res! Contesa - OK, seveda, ce sem rekla, potem bom pac jasno sla. In porocala, pa se pofotkam lahko, pa boste se vi videli oz. si pac vsaj pribl. predstavljali. Nino - priznam, zelo nerada... ampak kaj pa cvekam, a ne... :o|o: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. april 2004 Avtor Prijavi Deli 19. april 2004 Nino - priznam, zelo nerada... ampak kaj pa cvekam, a ne... Saj nč ne rečem... ti boš sam mal pogledala pol pa let the pro's to the rest Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 Sej bi raj uštimala link do strani, če bi znala, ker tale post ful zavzame.Ko urejaš sporočilo, tam, kjer želiš vstaviti link (povezavo, hyper-link), zgoraj v meniju z gumbki pritisneš na tistega, v katerem piše "http://". Odprli se ti bosta dve okenci, ena za drugo, v prvo vneseš http://www.born-to-be-wild, v drugo pa nek tekst. Ta tekst je lahko karkoli, "Klikni tukaj", na primer. Jaz dam v bistvu kar oboje isto, ker ljudje pogosto ne vidijo linka. http://www.born-to-be-wild Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
yamaha 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 http://www.born-to-be-wildKlikam na link, pa se mi stran ne odpre. Devica, a je možno, da naslov ni pravi? :o|o: Samo sprašujem, ker sem poskusila vse možne variante, pa site ne prime Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 Klikam na link, pa se mi stran ne odpre. Devica, a je možno, da naslov ni pravi? :o|o: Samo sprašujem, ker sem poskusila vse možne variante, pa site ne prime Da naredimo konec temu racunalniskemu analfabetizmu : http://www.born-to-be-wild.com/ Hvala ? Ah, malenkost.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
yamaha 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 Krokodil, najlepša hvala za pomoč in razumevanje . Zdej pa funkcionira. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. april 2004 Avtor Prijavi Deli 21. april 2004 Nimajo šank rockov... :xx!: hm mene niso prtegnli... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 Ja, pozabla sm neki dopisat. Ojej, se opravičujem vsem zarad svoje zblode Še dobr, dobr da mamo Krokodilčke v očeh Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. april 2004 Avtor Prijavi Deli 21. april 2004 Ja, pozabla sm neki dopisat. Ojej, se opravičujem vsem zarad svoje zblode Še dobr, dobr da mamo Krokodilčke v očeh kdo bi ji zameril Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 30. april 2004 Avtor Prijavi Deli 30. april 2004 hm a je tista stvar z velenjem še v planu? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 :o|o: ... bilo je res receno, da bova sli med prvomajskimi...Pa ne vem ze, zakaj ne, ali ni dobila one prijateljice oz. je sla med prvomajskimi domov (to je pa na drugem koncu SLO).Trapasto, a ne, da se ne spravim... Ma, to je vedno tako, ko si z nekom zmenjen, ki se mora zmeniti se s tretjim (ta pa po moznosti s cetrtim - v tem primeru, lastnik placa)... Ce sem samo jaz v igri, se usedem v avto in ck.... ... Tole pa - event delat iz tega, tamali, dva avta, projekt cel in tko... :o|o: Morda izvedeva na hitrico naslednji teden dopoldne.Shlamparija, a ne? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 1. maj 2004 shlamparija je najboljš če jo izvedeš zelo na hitro da zgleda ful dobr in vredu sede... pol pa daš mojstrom češ saj je vse kul. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 ....kje bo sedaj ta lunin party , če ne bom vedel pravi čas, me žal spet ne bo... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 4. maj 2004 nekaj se je govorilo o velenju.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.