yamaha 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 nekaj se je govorilo o velenju.... , pa pol spet vse potihnilo . Ma nč se sekirat , lewto je še mlado Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 7. maj 2004 nekaj se je govorilo o velenju.... , pa pol spet vse potihnilo . Ma nč se sekirat , lewto je še mlado haha glede na to da sem nazadnje pisal 4.ega maja hehe ni problema.... sicer pa kakrsno je zdaj vreme party odpade.... sam kaj pa zdaj a bomo sam gledal to al kaj... hm sicer pa bom s tortozerkami žural po ljubljani dokler ne bo kaj bolj resneg.a... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 Jutri so kristali v Tržiču, kdo pride Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 15. maj 2004 Prijavi Deli 15. maj 2004 yaaaaaa...party...to yes... Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 15. maj 2004 glede na število smeškov... mislim ta tashy govori v imenu vseh nas... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 15. maj 2004 Prijavi Deli 15. maj 2004 Ja...to...ampak midve sva s kolesom...humano razdaljo prosim... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 Vidim, da ni nič od predvidevanj za 22. 5 ali 29. 5 :xx!: , kot je bilo govora pred mesecem dni , menda se bomo ja zbrali enkrat skupaj ....lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 30. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 30. maj 2004 na chatu se je porodila ideja da 25.6.2004 je idealen datum... petek je.. hm contesa je opisovala svoje doživetje s splavom mrbit bi šli na splav cel party piknik na vodi, k pravite marsa pa to da je treba met vodo za luno, bi blo to kolkr se da blizu vodi... men osebno pa je bolj všeč tista druga ideja, da gremo bolj na štajerski konc, Marsa je predlagala piknik plac ob Velenju... tko da Marsa če bereš, poročaj mal kako je s tistim..... hm no za vse potencialne organizatorje, folk z idejami dajmo zdaj pokažite se fear not, ideje bomo zavračali ampak ena bo sprejeta... ajd zdaj oven sem začel stvar.... upam da me bo kdo podpru čene me bo jutr vse minil do 25.ga je še daleč.. slovenija pa je majhna.... poiščite zdaj kako fajn lokacijo hja tle karnaprej ga žuramo na luninemu netu nobenga partya pa nimamo.... to ne gre.... da ne bomo meli tle sam nekih virtualnih odnosov.... pa to človek rabi mal začutit ljudi... ajd upam da sem z mojim "hudim" govorom navdihnil koga k hm razmisleku, in posvetil na dan kako idejo... ki vem da jo skrivate že od zadnjič pa bi jo še vedno radi povedali..... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 Jaz sem osebno za splav...fajn ideja...ne bo nepovabljenih psov... Ljubljanica je bliz... ...ampak to je sam moje mnenje... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 Kateri splav Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 se sliš kt abortus...a ne?splav po Ljubljanici...taka plavajoča terasa... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 Sem mislil, da v Ljubnem ob Savinji, tam je tudi fajn Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 30. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 30. maj 2004 Sem mislil, da v Ljubnem ob Savinji, tam je tudi fajn e stari zdaj govoriš tam je pa kapica doma I'd love to go there.. saj Ljubno al pa LJubljana kje je tle razlika.... hm sam to je bolj blizu celja... stane če poznaš kak kraj in se ti da mal organizirat? saj veš lunatiki smo za ... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 Če je Kapica od tam, bo pa že kak plac rezervirala, saj kaj druga ji ni treba. Da vidimo, če bo rekla katero Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 tko da Marsa če bereš,a ves kwa... v bistvu ne berem... ko pa pogledam, se pa se malo francoza delam... Skratka, torej, v bistvu, prazaprav, sem hotla rect, recimo, denimo, no... ne da se mi brat (zdajle!) tega...A lohk drugic preberem? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 ha ha ha aaa Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 ..25.6.2004 je idealen datum... .Po 20.6. je ze sezona za morje... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 31. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 31. maj 2004 tko da Marsa če bereš,a ves kwa... v bistvu ne berem... ko pa pogledam, se pa se malo francoza delam... Skratka, torej, v bistvu, prazaprav, sem hotla rect, recimo, denimo, no... ne da se mi brat (zdajle!) tega...A lohk drugic preberem? huhu francozinje so mi všeč, tko da če se delaš francozinjo pol kul.... francozi pa čist druga pesem Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 na chatu se je porodila ideja da 25.6.2004 je idealen datum... petek je.. jest pa ne morem 25.6. :xx!: .....upam, da boste našli kakšen drug datum Citiraj BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kasandra 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 ja candy pol pa žur ne bo mogel biti, če ti ne moreš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 Saj ne misli resno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 31. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 31. maj 2004 candelight kaj pa en dan kasneje? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 Če je Kapica od tam, bo pa že kak plac rezervirala, saj kaj druga ji ni treba. Da vidimo, če bo rekla katero Kapica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 Sem mislil, da v Ljubnem ob Savinji, tam je tudi fajn sstane! od kje teb, da sm s tle, pa kaj bom rekla, pa kaj ja.... ves pa kje je to? navadn noben ne ve... ta mozirski gaj, pa logarska dolina... ja v logarsko pejte!!!! je fulll lepo, posbej zdej! em glede tega, kaj bom js rekla...emmm...ammm hmm hehe ja prav! dobr, pol pa tud najboljs, da pridete kr k men domov (od ljubnega pa do mene je le 5 minut!) tk da.... ja emm vsi lepo povabljeni! dolgcas sigurn ne bo! Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 31. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 31. maj 2004 hm logarska vs splav na ljubljanici vs doma pr kapci... hm slej ko prej vse troje....... kje bo pa party? logarska? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.