Skoči na vsebino

Lunin party

Recommended Posts

Guest sstane
Kapica, jaz že vem kje je Ljubno, ampak ti nam povej, kam bi se lahko dalo 20 do 30 divjakov x:Dx x^x x:Dx
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Kapica, jaz že vem kje je Ljubno, ampak ti nam povej, kam bi se lahko dalo 20 do 30 divjakov x:Dx  x^x  x:Dx

em velik lazje bi blo, ce bi vas vse poznala! hehe... tk pa sam imena pa kdo kej pise... emmm ql da poznas :palec: x;)x

kam bi spravla tolk divjakov??? hehe zakaj divjakov? nc bat, je prostora! sam ce iscete......kaj sploh iscete?

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

hja nekam jih strpaš na kosilo :D kaj pa vem lunatke mislim da spo sposobne spravit skupaj hrane za en piknik.. :D tipčki pa da moremo prnest za pit...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

ja sam zakaj ste se name spravl? sam tam pa tam kje kaj napisem...niti ni moj forum, pa ce ze res tle kje kaj...no to lahk pomagam, plac dobit jeap, hrano tud ni blema, pijaco tud ni blema, se gratis si lahk slikate avro (da se pomirite, nde sstane x:px ) le ne takoj! mam zdej z maturo tolk stvari! da lunin forum jemljem kot sprostitev, ne kot neko navezovanje nevem kaksnih stikov, urejevanje zadev....julija avgusta pa lahk... x:)x al se mudi?

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

Guest sstane
Fajn bi bilo, če bi lahko pekli kak vegetarijanski krompir pod kakšno streho, pa štrom bi moral bit za muziko, pa kakšno igrišče blizu, pak kak hotel za spat bi bil tudi dobrodošel, če se kdo nalij. x^x :8):

Fajn bi bilo, če bi lahko pekli kak vegetarijanski krompir pod kakšno streho, pa štrom bi moral bit za muziko, pa kakšno igrišče blizu, pak kak hotel za spat bi bil tudi dobrodošel, če se kdo nalij. x^x  :8):

hehehehe.... kaj pretiravas?! strom, streha, igrisce, muska...., hotel? pa se bazen? pa zdej je cirkus prsu v slovenijo lahk se gremo tja pogledat, pa tle je se ena zakladnica k je notr kaj vem kaj, pa se kaksn ribnik za ribe gledat, pa kaksni kanuji za po vodi furat, pa igrisce za z lokom streljat, pa ce bo komu dolgcas lahk se galerijo? aja pa kaksn film tko, pol? se kej? no zadnji cas, da pridete sem.... x;)x

Fajn bi bilo, če bi lahko pekli kak vegetarijanski krompir pod kakšno streho, pa štrom bi moral bit za muziko, pa kakšno igrišče blizu, pak kak hotel za spat bi bil tudi dobrodošel, če se kdo nalij. x^x  :8):

hehehehe.... kaj pretiravas?! strom, streha, igrisce, muska...., hotel? pa se bazen? pa zdej je cirkus prsu v slovenijo lahk se gremo tja pogledat, pa tle je se ena zakladnica k je notr kaj vem kaj, pa se kaksn ribnik za ribe gledat, pa kaksni kanuji za po vodi furat, pa igrisce za z lokom streljat, pa ce bo komu dolgcas lahk se galerijo? aja pa kaksn film tko, pol? se kej? no zadnji cas, da pridete sem.... x;)x

cool! :palec: x:Xx

Lejte ceprav vas nc kej ne poznam (vecine!) to kr je sstane napisal, ljubno pa to...sploh ni nemogoce!!! sm fotra uprasala, k je med drugimi lovec (lahk rezervira eno lovsko koco, posebej za en dan) z musko, unim za pect krompir... kakroli ze... ja hehe stoli, mizami, streho..., sam bi mogl to hrano zravn prnest! razn kruha (ga tud fotr pece x:Dx ) pa se avre lahk slika, tko kot v tunicah kdor bo za to... uglavnem ce resno mislite, pa ce mate namen mene zravn umesavat...pol mi zdej povejte... datum, kdaj bi vam najbolj ustrezalo, pa al petek al sobota...tocno lokacijo lahk pa pol kasnej povem pa vse to... pa aja no zdej se sibam pa nazaj ucit za maturo... lep soncen dan vsem skupi se naprej!ce ne zunaj pa v vasih srckih! x:)x

Guest sstane

Kapica, hitro še povej, če je kak parking pri tej koči in na kakšni višini je.

Smo pa resni, seveda, kaj si pa mislila x:Dx x;)x

Guest sstane

:eek: Nino, vsi so za :eek:

>gesges >Mateja >sportnica >krokodil >Marsa >1Budala >El Nino >Amis >Michelle >Dadika >mačona >Tamara >Bobnar >Mikica >Felix >scopoli

:eek: Nino, vsi so za :eek:

>gesges >Mateja >sportnica >krokodil >Marsa >1Budala >El Nino >Amis >Michelle >Dadika >mačona >Tamara >Bobnar >Mikica >Felix >scopoli

Stane, si to napisal imena trenutno sodelujocih na tabli ali kako ?

Vidim, da sem med njimi...strinjam se pa ne (z datumom, namrec). x?x

Stane, pr teb pa nema cici-mici... tkole, pa konc debate :vtz:

se pa tud men kar fletn sliš lovska koča pa to... se še ne bom pofočkala, ker tiste dni smo pa tršice precej divje zakopane v razne papirje, statistiko in podobna jajca :xx!:

Malo provociram, da bi se hitreje zedinili. Časa pred dopusti je res malo ostalo. :sori:

hehe bi ti pomagal sam nimam energije...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Guest sstane
No, kdaj in kje je pol to?

A lahko tudi Michelle pride? x:Dx  x:Ix  x:o)x

Vsaka lahko pride s svojim Miškom, kaj misliš, Nino?

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...