Michelle 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Miskom x!x Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 1. junij 2004 No, kdaj in kje je pol to?A lahko tudi Michelle pride? Vsaka lahko pride s svojim Miškom, kaj misliš, Nino? hm kaj pa vem če lahko kristalka pride s svojo mamo.... ki je bla pol čist fajn, lahko tudi kaj Michelle pride anyway hm Aliana ne more pridet to pa ni vredu hehja... napište raj folk kdaj maste čas? js ga mam načeloma vedno... če nimam si vzamem torej... tko da mi je vseeno zdaj se pa odločite... kdaj? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Jaz bi bolj konc meseca, zdej mam najhujse izpite :xx!: :xx!: Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Hja, name ne prevec racunat.. sem ze do srede julija zaplanirana..8,9,10 junij pa 16,17,20,21,22,23,24. Pol se pa neha.. (k ste hotl tocne datume ) Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 kdo je tle sploh "glavni" ? sstane? kaj ni marsa? contesa lepo da ti je vsec ideja, ki jo je dal sstane pa el nino... michelle, vem da je zoprno, ce mas izpite..., se mas ful za ucit! mam js tud... drugac pa ce VAM JE VSEM KDORKOLI JE ZE V TEJ GAME to res ok (kar sem nekje tle notr pisala) mi sam prav cas sporocte, tocn datum, za rezervacijo (sej vete kje me najdete ) !!!!!!! hmm..pa tle vas nekje je 30, od tega jih tole bere 10, kaksnih 5 jih resno misli, 3 se bodo se kje zgubil, da bota na konc le 2 prsla! aid lahko noc Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Kapica, glavna je Marsa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 aham...pol pa nevem zakaj nj js kej rihtam? heh sstane ti pa tolk zagnan za vse skupaj Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Ne, ne, saj sem jaz glavni, če ti bolj paše, ali pa Nino Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 1. junij 2004 hmm..pa tle vas nekje je 30, od tega jih tole bere 10, kaksnih 5 jih resno misli, 3 se bodo se kje zgubil, da bota na konc le 2 prsla! saj js pa stane ampak ne drgač pa ja glavna je MArsa ampak če se kaj spomnim ponavadi Contesa organizira tud tokrat je dala vsaj pobudo... oziroma mene spodbudila naj dam pobudo.... kakorkoli, najbrž jih bo dosti sam naša kolesa so kot slovenska sodišča... preden folk zapazi da mislimo resno, pa to ..... huh najlepš je organizirat torotožerke par istih ljudi sam je blo sam dvakrat kaj je pa s tem ? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Jaz bi se začela pripravljat na 3. ...pa...hm...ne morem zmeri jez dajat pobude...mal vsiljeno to zgleda... ...ma ja...drgač pa...huh...to je deleč ta Ljubno... :o|o: mene zih ne bo... :xx!: Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 1. junij 2004 Jaz bi se začela pripravljat na 3. ...pa...hm...ne morem zmeri jez dajat pobude...mal vsiljeno to zgleda... ...ma ja...drgač pa...huh...to je deleč ta Ljubno... :o|o: mene zih ne bo... :xx!:kaj pa če te contesa al pa marsa naloži v avto pa brum brum... ? you're not alone.... mislim da je prevoz neravnonajbolj bistven problem problem je v tem da se človek odloči zdaj pa bomo... in zdaj se bo sicer našlo pet omahljivcev ala mene pa ne bo, ampak 20 pa jih ziher bo.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 A ti bi pa Tašiko pelu...al kaj... ti ti... Ma sej...sam vezan bit na enga...ga glih ne morš potegnt dol...kao...zdej se pa men ne da bit več klele...pa gremo...tega se ne grem rada...evo...sem dobila po nosu zarad izpita, zdej bi ga rabila... :xx!: Ma ja...treba je premislit...sliši se fajn...v kolikor nas bo več kokr 5 osebkov...pa še to ponavad treba 2x naokol štet, da pridemo do te cifre... :xx!: (aja ...sej 5 je praštevilo ...ne gre 2x. ..ma nima veze :o|o: ...) Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Majica, saj avtobus iz Ljubljane tudi vozi do Ljubnega in nazaj. Ni več, kot kakih 70km, kaj Kapica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 :xx!: :xx!: sstane...sej glih to se mi ne da... :xx!: Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Majica, kakšne vodne povezave pa res ni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Stane...ne za*ebavi... :xx!: še luft mi ostane...pa železnica...pa mende nam tok nora...da bom šla tja dol zato, da se bom z avtobusom dam vozila... :xx!: Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Pa, kako , za vraga, nič ti ni po volji, nočeš z Ninom, Conteso, Marso, avtobus ti smrdi, helikopterja se bojiš. Edino kočija ti še ostane Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Če se boste predolgo menili, bom še jaz prišel. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 To, ti izberi datum Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Pa, kako , za vraga, nič ti ni po volji, nočeš z Ninom, Conteso, Marso, avtobus ti smrdi, helikopterja se bojiš. Edino kočija ti še ostane Bogi konjčki... Ma ne...sej se ne branim... sam mi je bed se nakam zicnt...kr ne vem, če je to dotičnemu po godu...a me štekaš... al me ne štekaš... Kdo je reku, da nočem z Ninotom, Marso pa Conteso...to so pa ja sami fejst ldje... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Ti pa tvoj dotični, zraven ga pripelji, če se ne bojiš, da se bo v kakšno drugo lunatko zagledal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 To, ti izberi datum 8.8.2004 Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 25. je kar v redu datum, odvisno seveda koliko lunatkom, sploh bolj glavnim, odgovarja Majica, prevoz pa ne sme biti problem Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 Ljudje, težko je uskladit ta party z vsemi, da bi vsem pasalo takrat in takrat. A ni najbolje rečt, oz. določit datuma in kraja, pa kdo pride pride Jaz sem še vedno za Šmartinsko, ko je tam tud ena gostilnica na ladji in se lahk pol po jezeru pelješ...prav fletno Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 Pa, kako , za vraga, nič ti ni po volji, nočeš z Ninom, Conteso, Marso, avtobus ti smrdi, helikopterja se bojiš. Edino kočija ti še ostane Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.