Andres08 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 To, ti izberi datum 8.8.2004 Andres 25. junija v Savinjski dolini, 8. avgusta pa v kaki drugi Morda se pojavim kje tam 25. junija. Odvisno pač od okoliščin. Naslednji dan, torej 26. zjutraj moram na pot, tako da nikoli se ne ve. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 2. junij 2004 torej 25th it is mamo datum mamo kraj.... zdaj pa kdo pride začnimo seznam si bom vzeu svobodo in napisu sebe El Nino:D kdor še pride naj vpiše (vem jih vsaj še pet ki bodo ziher prišli, ampak naj se sami pofočkajo... da jim dam mal svobode)... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 Nino.. mamo kraj? Savinjska dolina? Se mi zdi, da je kar velika... Hmm?! No pa ni panike.. bom plaval od izvira Save.. in nasel.. Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 Ljubno ob Savinji, ne ob Savi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 2. junij 2004 Tjazi ne vem če boš priplaval... boš moral tudi v pritoke zapalavat... No kako je zdej s seznamom El NinoSstane Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 (si blond, a ne ? ) kako ves??? Saj ne vem ..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 nikjer nisem ure zasledil. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 2. junij 2004 hja mislim da mamo standardno uro ob 11.00 in traja do poznih večernih ur.... pač dokler se vam da Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 Če prideš, te počakamo, drugače pa od zore do mraka, od mraka do dne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 Ok. Bom poskusil priti. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 Od Brnika do Ljubnega je samo čez hrib Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 Seznam: El NinoSstanerachek... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 Seznam: El NinoSstanerachekTjazy (ce ne bova na morju)Janai Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 Seznam: El NinoSstanerachekTjazy (ce ne bova na morju)JanaiAndres ?Alenka ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 Seznam: El NinoSstanerachekTjazy (ce ne bova na morju)JanaiAndres ?Alenka ? MajicaTashyka...če dobita prevozek... ...Sstane, contesa, Rachek...no zdaj pa apeliram na vas s prošnjo, v kolikor ne dobim prevoza... oz. v kolikor se bo dragi "potuhnil"... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 2. junij 2004 no še enga pa nas bo deset huhu no ja 5-9 zaenkrat velik odstotek vprašljivih.... morje lahko počaka in prevoz se dobi Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 Ma...se morš sama... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 sej bi prshu...che bi blo kje v civilizaciji....tko pa 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 ...se boš raj pod kiklo skril... dej dej dej ...še na v Ljubljani te ni bilo...sred centra... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 ...se boš raj pod kiklo skril... dej dej dej ...še na v Ljubljani te ni bilo...sred centra... sej bojo she kdaj na shtajersk pa res nam hodu :xx!: 666 zlomkou...raj pod kiklo kokr ke Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 Hmmm...meni zdaj ni nič več jasno.... Kdaj torej in kje? Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 ...se boš raj pod kiklo skril... dej dej dej ...še na v Ljubljani te ni bilo...sred centra... sej bojo she kdaj na shtajersk pa res nam hodu :xx!: 666 zlomkou...raj pod kiklo kokr ke A ne greš jutri Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 kwa jutri, kje jutri, kdaj jutri, kam jutri.... 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 in jutr.....NAUTE VERJEL.....GRRRRRRR......V MB morm tole sm iz dnevnika vzela... tvojga zato x!x Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 in jutr.....NAUTE VERJEL.....GRRRRRRR......V MB morm tole sm iz dnevnika vzela... tvojga zato x!x aja...toooo :xx!: sm mislu de tortice jutr kje... 666 zlomkou....tralala.....dons she tralala....jutr pa :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.