majica 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 itak...tortice bojo še pred partijem...sam kva, k so se vsi potuhnl... :xx!: Bom šla kr sama 1x Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 itak...tortice bojo še pred partijem...sam kva, k so se vsi potuhnl... :xx!: Bom šla kr sama 1x greva lohk skupi sama 1x 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 da nas bo 667...666 pa ena oreng pridna dečva... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 itak...tortice bojo še pred partijem...sam kva, k so se vsi potuhnl... :xx!: Bom šla kr sama 1xHalo! Da si drzneš, sama iti? ...... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 halo narod, kako komplikados vse skupaj, nic vec ne vem zdaj, gremo na torte, na piknik, v koco, gremo v maribor, gremo 25.6, 8.8.....? jaz grem zraven, ce kaj nujnega ne pride vmes, samo malo bolj jasno prosim! pa ne tak komplicirat, kdor zdaj ne more ali se mu ne da, pa naslednjic.saj ni panike. komur se da organizirat, naj organizira. ni marsa nic uzaljena, zagotovoljeno! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 ...če dobita prevozek... ...Sstane, contesa, Rachek...no zdaj pa apeliram na vas s prošnjo, v kolikor ne dobim prevoza... oz. v kolikor se bo dragi "potuhnil".Prepričan sem, da vaju bo zategnil kdo iz Ljubljane, da ne bo potrebno meni iz Štajerskega konca tja hodit ... saj je Ljubno ob Savinji, kajne ? Ker če ni, potem ni problema, sicer pa se jaz raje h komu zraven "pricufuknem" ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 itak...tortice bojo še pred partijem...sam kva, k so se vsi potuhnl... :xx!: Bom šla kr sama 1xEni nismo imeli časa ..evo, naslednji teden Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 ...če dobita prevozek... ...Sstane, contesa, Rachek...no zdaj pa apeliram na vas s prošnjo, v kolikor ne dobim prevoza... oz. v kolikor se bo dragi "potuhnil".Prepričan sem, da vaju bo zategnil kdo iz Ljubljane, da ne bo potrebno meni iz Štajerskega konca tja hodit ... saj je Ljubno ob Savinji, kajne ? Ker če ni, potem ni problema, sicer pa se jaz raje h komu zraven "pricufuknem" ... prcufuknem...ta beseda... hi hi hi...ma ja...sej se bo že najdu kdo...drgač pa...na byke...pa dva dni prej... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 Morda lahko prespiš kar v oni jagerski koči v Ljubnem, vprašaj Kapico Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 2. junij 2004 Glede na to, da bom dan prej(torej 24)v Slovenskih konjicah in vprašanje do kdaj bo trajalžur, nekaj obljubljajo, da dolgo Bom verjetno drug dan spala malo dlje in prišla na cilj malo kasneje kot drugi,pa verjetno rahlo neprespana! hm pa jaz tud nekaj razmišljam o temu žuru...... huhu ne vem če bo šlo oboje.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 Ja Sstane, pa ne morem pripravljeno hrano dva dni vozit naokrog! Pa še sina moram oddat doma! Kaj bi jo prej pripravljala, kar tam nam kosilo skuhaš, pa bo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 2. junij 2004 in da pol ti vidiš vse njene skrivnosti pa jade torej contesa ni slaba ideja... kako napreduje seznam? El NinoSstanerachekTjazy (ce ne bova na morju)JanaiAndres ?Alenka ?MajicaTashykaContesaKapica (če ne pride jo je lahk sram) Marsa najbrž bo pršla... 12 ? no počas se že bližamo kritični masi Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 Seznam: El NinoSstanerachekTjazy (ce ne bova na morju)JanaiAndres ?Alenka ? MajicaTashyka...če dobita prevozek... ...Sstane, contesa, Rachek...no zdaj pa apeliram na vas s prošnjo, v kolikor ne dobim prevoza... oz. v kolikor se bo dragi "potuhnil"... bom še 1x probala :o|o: POZOR!!!! pa še 1x... :o|o: Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 Nino bo pa kaj vegi zakuhal, pa bo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 js tut viski pila...sej ne velik... sam povohala ga bom... nino prnes...bomo probal Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 2. junij 2004 js tut viski pila...sej ne velik... sam povohala ga bom... nino prnes...bomo probal kdo mi je že reku da je čist po fotru.... ni šans tisti viski je tam gor na polici in nihče se ga ne takne... tisto je spomenik... alkoholizmu zablodi človeški... tisto je en viski ki ga ni noben spil.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 škoda... :o|o: js sm ti to rekla... nino spomin spomin... Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 Savinjčani pijejo šnops pa pir, a ne, Boris Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 Glejga, za kakšnega me pa imaš , pa misliš vse skupaj, potem pa jaz pridem s kolesom, saj na prvem kolesarskem maratonu v logarsko sem itak bil, samo sedaj ni tolk kondicije....kje boste sedaj.....LJUBNO, ni slabo, lep kraj Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 2. junij 2004 pa zlo dobro ime ma to kraj, in zelo dobre domačinke Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 Kwa sponate s tem partyjem, kdo bi v enem dnevu schekiral vseh teh 5 strani tele teme novih... Ta in oni ne more in vse tole... Ja. kaj pa zdaj? Kje pa sploh?Kdo pa organizira? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 A to je zdej dokoncno? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 2. junij 2004 nič ni dokončno ampak dejstvo je da party se bo zgodil.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 Kapica se je ponudila, da njen oče najame lovsko kočo v Ljubnem pri Savinji, mi pa pridemo prinesemo s sabo stvari za žar itd.in naredimo žur! 25.6. od enajstih do konca! O.K. ....Jaz še pot preštudiram, pa bo Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 Upajmo!sicer jaz ne znam do tja pridt, ampak bom ze Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.